Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

nefunguje blesk a prasklé sklíčko

2 posters

Goto down

nefunguje blesk a prasklé sklíčko Empty nefunguje blesk a prasklé sklíčko

Příspěvek  Nika.monika Mon Jan 18, 2010 1:51 am

Dobrý den. Stala se mi taková nehoda, že jsem si dokázala rozbít sklíčko na foťáku.Myslíte že by to šlo opravit?Nebo spíš kam bych to měla poslat a aby to nebylo moc moc drahý. Ale ještě před tím mi přestal fungovat blesk.Foťák normálně zaostří, oranžové světlo,ale není to ono....????? Děkuji za pomoc.

Nika.monika

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 18. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

nefunguje blesk a prasklé sklíčko Empty Re: nefunguje blesk a prasklé sklíčko

Příspěvek  kiri95 Mon Jan 18, 2010 5:12 am

Nika.monika napsal:Dobrý den. Stala se mi taková nehoda, že jsem si dokázala rozbít sklíčko na foťáku.Myslíte že by to šlo opravit?Nebo spíš kam bych to měla poslat a aby to nebylo moc moc drahý. Ale ještě před tím mi přestal fungovat blesk.Foťák normálně zaostří, oranžové světlo,ale není to ono....????? Děkuji za pomoc.

No to sklicko u fotaku... mnel by to ji v oho levne vymnenit pokud nebude poskozena cocka Sad pak by to stalo vic... a nejlepsi to bude dat primo do LG a zkusit na zarucni opravu... neco jim nakecejte Smile a to s tim bleskem urcite na reklamaci Smile to by spravne nemnelo delat a radsi s tim sklickem do LG, aby vymnenili i ten blesk Smile
kiri95
kiri95
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 140
Ku990 : V10i
Job/hobbies : PC, MOBILE, SCHOOL, NWM...
Mobilphone : LG ku990, Nokia N78 HACKED
Registration date : 05. 01. 10

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: