zvuk fotaku
+2
redsa
Admin
6 posters
Strana 1 z 1
Re: zvuk fotaku
Tak ja uz nic neresim bo uz to mam.staci si stahnout totok http://www.bermin.net/download_uns.html
najit tam Shutter3.wav A smazat ho potom si date v telefonu zvuk 3 a nebude to vydavat zadny zvuk.
najit tam Shutter3.wav A smazat ho potom si date v telefonu zvuk 3 a nebude to vydavat zadny zvuk.
redsa- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 27. 08. 08
nefunguje
Mne to nefunguje neviem preco stiahol som si ten program spravil som to presne tak ako si napisal a ked som si nastavoval zvuk 3 tak nevidaval ziadny ton ale ked som odfotil tak normalne to islo ako keby som to nevymazal
foriso- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 14. 02. 09
Mne to funguje.super zmazal som obidva shuter a uz je ticho
DIKI
DIKI
bquano- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 17
Ku990 : Black
Mobilphone : LG KU990 Viewty
Registration date : 22. 04. 09
Admin
admin:
I já jsem uznal za vhodné vypnout zvuky u foťáku i u videa a přišel jsem na to, že je potřeba vymazat (např.: pomocí nástroje EFSTOOL Media Builder 3.2) soubory shutter1.wav, shutter2.wav i shutter3.wav spolu s shutter1_EX.wav, shutter2_EX.wav a shutter3_EX.wav a dokonce i Shuttercontinue.wav, při čemž si myslím, že je potřeba smazat hlavně ty shuttery s číslem 3 (ten, který je aktuálně nastaven a používán) ze složky Media\Sounds\Default sounds. Pro video pak z té stejné složky smažte soubor recording_start.wav pro vypnuti zvuku pro začátek nahrávání a recording_end.wav pro konec videa. Nemusím snad připomínat, že prvně si uděláme zálohu !!!
FA.Sneezer- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 26. 10. 09
bermin.net
Jen jsem moc chtela podekovat za ten napad stahnout programek na bermin.net... konecne jsem se toho zvuku fotaku zbavila aniz bych musela vice zasahovat do telefonu!! takze muj velky dik a obdiv ))
Mva- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 24. 11. 09
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: