Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zamrzani mobilu pri foceni

3 posters

Goto down

Zamrzani mobilu pri foceni Empty Zamrzani mobilu pri foceni

Příspěvek  Admin Sat Aug 02, 2008 10:06 am

Mam tu e-mail ktery jsem dostal a nevedel jsem si snim rady.
Tak kdyby mel nekdo stejny problem udelejte to same.
Nasel jsem Vas pri nejake diskuzi na netu. Pred 10 dny jsem si koupil Lg KU990.
Hned jsem zacal zkouset fotak. Vse bylo v poradku (zkousel jsem ho jen v mistnosti – 30 fotek). Druhy den za slunecneho a tepleho pocasi jsem fotil venku. Hned pri druhe fotce se LG seknul. Nepomohlo nic, pouze vytahnout baterku. Potom se sekal porad (1 –2 snimky, sek). Menil jsem rozliseni 1-5MB,ukladani na 2GB kartu a nebo do telefonu, krajiny, portret, …., nic nepomohlo.
Doma asi dalsich 70 fotek bez problemu. Tyden byl pokoj (pocasi nic moc) a vcera za tepleho slunecneho pocasi v ZOO znovu se sekal. Nahodou jsem potkal slecnu s tim samym LG a ta mi rekla, ze ho ma asi tyden a dela ji to taky! A taky jenom venku! Prece nemuze byt zavisly na teplote, za ty penize. Pokud by jste vedel co s tim, prosim poradte! Dik!
1. obe karty byly skoro prazdne
2. rozliseni jsem taky menil
3. vcera jsem ho byl reklamovat, musi ho poslat do Prahy, potom se uvidi. Az budu vedet vic, ozvu se, treba bude mit nekdo takovy problem taky. Prozatim dik.
> >
> >
>
>
Slibil jsem, ze se ozvu, co bylo s mobilem. Po 13 dnech mi ho vratili, je tam nahrany novy SW a zvysena pamet EEPROM, prozatim slape bez chyby. Nahradni mobil mi opravdu dali, ale musel jsem si o nej rict. Ahoj a hezky den.
Admin
Admin
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08

Admin
admin: Ja

https://ku990.forumakers.com

Návrat nahoru Goto down

Zamrzani mobilu pri foceni Empty Re: Zamrzani mobilu pri foceni

Příspěvek  Jezevec33 Mon Aug 04, 2008 1:55 am

Tak musím říct,že mám stejný problém. Při focení venku se mi mobil už asi 5krát zaseknul. Vždy musím vyndat baterku. docela mně to štve. Twisted Evil

Jezevec33
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 27. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  2L8 Sun Aug 10, 2008 12:57 pm

Ahoj, neboj aj ja mam ten isty problem Smile Ide len o slaby procesor. Nedokaze niekedy proste zvladnut akysi "napor" dat a spracovani. Sad Novym firmwarom to urcite nevyriesime .. Teda ak vobec niekedy bude .. Sad Takze pri zamrznuti pri foteni pomoze len to jedine - vybratie baterie. Ja mam V10e ...

Ps: vedeli ste, ze mozete do neho nainst. len obmedzeny pocet aplikacii? Sad
2L8
2L8
Pokročilý
Pokročilý

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 11. 06. 08

Návrat nahoru Goto down

Zamrzani mobilu pri foceni Empty admin

Příspěvek  Admin Sun Aug 10, 2008 7:33 pm

2L8 napsal:Ahoj, neboj aj ja mam ten isty problem Smile Ide len o slaby procesor. Nedokaze niekedy proste zvladnut akysi "napor" dat a spracovani. Sad Novym firmwarom to urcite nevyriesime .. Teda ak vobec niekedy bude .. Sad Takze pri zamrznuti pri foteni pomoze len to jedine - vybratie baterie. Ja mam V10e ...

Ps: vedeli ste, ze mozete do neho nainst. len obmedzeny pocet aplikacii? Sad
No doporucil bych vymenit telefon nebo zanest do opravy.Prece nebudete platit takove penize za vyndavovani baterie, prikazdem zamrznuti..?!?
Cetl jsem otom melo by to byt kolem 100 aplikaci.
Admin
Admin
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08

Admin
admin: Ja

https://ku990.forumakers.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  2L8 Wed Aug 13, 2008 12:32 pm

Ale co som cital a pytal sa, tak skoro vsetci maju problem s tym zamrzanim .. podla mna je to chyba slabeho procesora .. Smile
2L8
2L8
Pokročilý
Pokročilý

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 11. 06. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics