Foceni s bleskem
+8
kristiansvk
pepe
Kabanoss
Gylly
Atomcze
Marty
ramon
Rubrecht
12 posters
Strana 1 z 1
Foceni s bleskem
Zdravim pratele.Jeste nez se zeptam chci poprat stastne a vesele.Muj dotaz zni.Kdyz fotim bez stabilizaci obrazu pro ty co to nevi(je to tlacitko pro zamknuti mobilu)tak blesk jde,ale foto neni pekne,ale jakmile zapnu tu stabilizaci,tak fotak foti pekne,ale bez blesku.Jak je to mozne?Troufam si rict,ze kdyby blesk sel i pri zapnute stabilizaci obrazu,tak fotky budou supr.Jde mne oto,ze kdyz nesviti primo slunicko,tak fotky jsou dost tmave a o foceni v mistnosti nemluve.Jde prosim nejak zapnout blesk i pri te stabilizaci obrazu?Diky vsem co odpovi
Rubrecht- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 16. 11. 08
Re: Foceni s bleskem
To bude chyba Viewty, nastavit to nikde nejde. Me treba blesk odesel uplne a hodne lidi s tim ma problemy, tak bud rad ze ti jede aspon bez stabilizace
ramon- Moderator
- Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08
Admin
admin:
ramon napsal:To bude chyba Viewty, nastavit to nikde nejde. Me treba blesk odesel uplne a hodne lidi s tim ma problemy, tak bud rad ze ti jede aspon bez stabilizace
Nevím, ale já si mohu foťák nastavit. Mám silver íčko a můžu si nastavit Automatický - Při pořizování snímku - Vždy zapnuto - Vždy vypnuto...
Marty- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 28. 07. 09
Mě už taky prostě přestal fungovat bleska dost mě to nas....
Nic se stím asi udělat nedá co ?
Atomcze- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 21. 04. 09
Jediné řešení je reklamace
Gylly- Moderator
- Poeet p?íspivku : 448
Ku990 : V10i
Job/hobbies : Swiming
Mobilphone : KU990
Registration date : 23. 05. 09
Admin
admin:
Mám to uplně stejně jak ty. A to od doby co sem ho jako nový koupil...Rubrecht napsal:Zdravim pratele.Jeste nez se zeptam chci poprat stastne a vesele.Muj dotaz zni.Kdyz fotim bez stabilizaci obrazu pro ty co to nevi(je to tlacitko pro zamknuti mobilu)tak blesk jde,ale foto neni pekne,ale jakmile zapnu tu stabilizaci,tak fotak foti pekne,ale bez blesku.Jak je to mozne?Troufam si rict,ze kdyby blesk sel i pri zapnute stabilizaci obrazu,tak fotky budou supr.Jde mne oto,ze kdyz nesviti primo slunicko,tak fotky jsou dost tmave a o foceni v mistnosti nemluve.Jde prosim nejak zapnout blesk i pri te stabilizaci obrazu?Diky vsem co odpovi
Kabanoss- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 20. 10. 08
ja si misim že to bude tím že stabylizátor potřebuje delší kompozici(doba focení) aby virovnal otřesy a xenonovej blesk nemůže svítit věky to by bouchnul nebo se uškařil a pak bouchnul(xeon (pokud ho nepolejváte třeba kapalným dusikem ale při tak nízkých teplotách by zas odešla baterka) může bliknout na max pár milisekund a ne na cca 0,04s to by fakt asi bouchRubrecht napsal:Zdravim pratele.Jeste nez se zeptam chci poprat stastne a vesele.Muj dotaz zni.Kdyz fotim bez stabilizaci obrazu pro ty co to nevi(je to tlacitko pro zamknuti mobilu)tak blesk jde,ale foto neni pekne,ale jakmile zapnu tu stabilizaci,tak fotak foti pekne,ale bez blesku.Jak je to mozne?Troufam si rict,ze kdyby blesk sel i pri zapnute stabilizaci obrazu,tak fotky budou supr.Jde mne oto,ze kdyz nesviti primo slunicko,tak fotky jsou dost tmave a o foceni v mistnosti nemluve.Jde prosim nejak zapnout blesk i pri te stabilizaci obrazu?Diky vsem co odpovi
pepe- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 57
Ku990 : viwety (vodafon )
Registration date : 31. 08. 09
no hej lebo v telefone nema trafo tej frekvencie a keby malo a mohlo svietit tak by to bolo slabe , to nemas ako v aute
kristiansvk- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 222
Ku990 : V10.G orange
Job/hobbies : Lukostrelba , Pc , auto , baby ,
Mobilphone : LG KU990 Viewty Black
Registration date : 30. 03. 09
mne odisiel, dal som reklamovat , spravili ho a ide perfektne,Atomcze napsal:Mě už taky prostě přestal fungovat bleska dost mě to nas....
BTW: tiez ked davam stabilizator tak mi nejde blesk ... nechapem vsimol som si t az teraz ale aj tak ho nikdy nepouzivam pride mi taky .... zbytocny
N_C_R- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 23
Ku990 : hej mam
Registration date : 02. 11. 08
no tak ten "stabilizator" som skusal a nejak vtom rozdiel nevidím
kristiansvk- Pokročilý
No mam viewty uz asi dva mesiace a niekde som cital ze ku990i ma stabilizator a niekde zase ze nie...a tu som sa docital ze vraj ma.. takze uz viem ako ho spustim (tlacitkom na zamknutie) ale ako zistim ci je zapnuty alebo ide abo nie? musim to tlacitko pocas fotenia drzat ci ako?
Krusty- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 25. 01. 10
Krusty napsal:No mam viewty uz asi dva mesiace a niekde som cital ze ku990i ma stabilizator a niekde zase ze nie...a tu som sa docital ze vraj ma.. takze uz viem ako ho spustim (tlacitkom na zamknutie) ale ako zistim ci je zapnuty alebo ide abo nie? musim to tlacitko pocas fotenia drzat ci ako?
zapni si fotak a stlac to a obajvi sa ti hore na obrazovke taka ruka a vedla toho ze on , vtedy je to zapnute
kristiansvk- Pokročilý
Stlacam ale ziadna ruka sa mi nezapne....Inac mam telefon LG KU990i..ide to aj na tom?...a ked ano tak v com moze byt problem?
Krusty- Začátečník
Hmm no jak bych ti to řekl abych tě neurazil O_o ičko nemá stabilizátor! ičko nemá blesk(jen LED)! ty nemáš mozek!Marty napsal:ramon napsal:To bude chyba Viewty, nastavit to nikde nejde. Me treba blesk odesel uplne a hodne lidi s tim ma problemy, tak bud rad ze ti jede aspon bez stabilizace
Nevím, ale já si mohu foťák nastavit. Mám silver íčko a můžu si nastavit Automatický - Při pořizování snímku - Vždy zapnuto - Vždy vypnuto...
drifterx- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 20. 12. 09
Já mám íčko......stabilizátor má a blesk taky!!!!
Gylly- Moderator
- Poeet p?íspivku : 448
Job/hobbies : Swiming
Mobilphone : KU990
Registration date : 23. 05. 09
Admin
admin:
Mno abych pravdu řek, tak ja v tom vidim docela velkej rozdíl se stabilizátorem a bez... s je to mnohem ostřejší a bez je ta fotka na *****
kiri95- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 140
Job/hobbies : PC, MOBILE, SCHOOL, NWM...
Mobilphone : LG ku990, Nokia N78 HACKED
Registration date : 05. 01. 10
Admin
admin:
no ja uz kurnik neviem...Povedzte mi mam mobil LG KU990i .....ma to stabilizator ci ee? lebo v zadu na krite mi nepise ze IMAGE STABILIZATOR. Pozeral som na nete Ku990i a tam to na zadnom kryte pise..tak neviem no....
Krusty- Začátečník
Krusty napsal:no ja uz kurnik neviem...Povedzte mi mam mobil LG KU990i .....ma to stabilizator ci ee? lebo v zadu na krite mi nepise ze IMAGE STABILIZATOR. Pozeral som na nete Ku990i a tam to na zadnom kryte pise..tak neviem no....
na telefone mas ten gombík z ktorym zamknes telefon , to je stabilizator , ale pozor ked zapnes stabilizátor tak neide pouzit blesk ,
kristiansvk- Pokročilý
kiri95 napsal:Mno abych pravdu řek, tak ja v tom vidim docela velkej rozdíl se stabilizátorem a bez... s je to mnohem ostřejší a bez je ta fotka na *****
to mas preto lebo si si nedal poldeci borovičky pred fotenim
kristiansvk- Pokročilý
kristiansvk napsal:Krusty napsal:no ja uz kurnik neviem...Povedzte mi mam mobil LG KU990i .....ma to stabilizator ci ee? lebo v zadu na krite mi nepise ze IMAGE STABILIZATOR. Pozeral som na nete Ku990i a tam to na zadnom kryte pise..tak neviem no....
na telefone mas ten gombík z ktorym zamknes telefon , to je stabilizator , ale pozor ked zapnes stabilizátor tak neide pouzit blesk ,
No ked ho zapnem tak by sa mi mala ukazat ta ruka ne? ale ide o to ze mne to nejde...stisknem ho a nic nerobi ani nic neukaze a blesk pri foteni ide...
Krusty- Začátečník
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: