zmena theme nefunguje
4 posters
Strana 1 z 1
zmena theme nefunguje
Zdravim, podle navodu jsem nakopiroval prislusne soubory do meho lg. nakonec je napsano ze se maji themes zkopirovat do slozky "Themes" na datove karte. ja tam takovou slozku nemam, tak jsem ji vytvoril. nakopiroval temata. a kdyz zmenim potom v telefonu tema na silver a potom na home screen dvakrat mackam "c". nic se nedeje. jen to silver theme je takovy divny cerny. nevim uz co vic zkusit. diky za pomoc
Anonymní- Anonymní
Re: zmena theme nefunguje
hele nejsem si jistý,ale myslím,že máš problém jenom ve špatném nakopírování. Je dobře,že jsi vytvořil složku Themes na kartě,ale musíš dát pozor,aby jsi do ní přenesl už jen příslušná témata a né ještě jednou tu rozbalenou složku a potom až po otevření témata. To je potom Theme manager neuvidí. Zkus se na to podívat. Prostě po otevření tvé vytvořené složky tam musí být vidět rovnou ty daný témata. Taky jsem s tím bojoval:-) Jo dej si taky pozor aby se ta složka opravdu jmenovala přesně Themes!!
Senda- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 10. 06. 08
mam slozku /ted jsem kontroloval/ a ta se jmenuje Themes a v ni jsou slozky z tematy jako ifish...a v tech slozkah ty soubory..nevim co dal delat....stravil jsem nad tim cely odpoledne...a ted jsem pro jistotu jeste znova zopakoval ten postup kopirovani tech widget a tak
Anonymní- Anonymní
Admin
Nakopiroval jsi theme_bg2.swf do "LGAPP/Media/swf/theme"warkurre napsal:mam slozku /ted jsem kontroloval/ a ta se jmenuje Themes a v ni jsou slozky z tematy jako ifish...a v tech slozkah ty soubory..nevim co dal delat....stravil jsem nad tim cely odpoledne...a ted jsem pro jistotu jeste znova zopakoval ten postup kopirovani tech widget a tak
vypnout a zapnout telefon a je to
Naposledy upravil Admin dne Fri Aug 08, 2008 1:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
ahoj taky to zkousim a mam problem kde najdu ten soubor "ShortCut.swf" v mobilu uz nejaky je ale v thememanageru neni
retrodiablo- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 22. 07. 08
admin
Jak to nemuzete zvladnout podle obrazku ja nevim jak to mam uz udelat jednodusi...retrodiablo napsal:ahoj taky to zkousim a mam problem kde najdu ten soubor "ShortCut.swf" v mobilu uz nejaky je ale v thememanageru neni
http://viewty.webnode.cz/theme/lekce-jak-instalovat-theme/lekce-1-s-theme-manazer-3-2/
ShortCut.swf manageru neni tak kam ho chces davat?
a v navodu taky neni http://viewty.webnode.cz/news/jak-instalovat-theme-manazer-3-2/
Admin- Moderator
Admin
uz to funguje zmatlo me to cos napsal v predchozim prispevku
retrodiablo- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 22. 07. 08
zmena theme nefunguje
Ahoj mam take problem se zmenou them.Muj lg nechce nacist ty nova temata.Ale kdyz je pak prepisu jinyma tak ty fungujou.Co stim muze byt? Dik
Fyfanek- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 04. 06. 08
Admin
Nevim ktere jsou nove...ale bude to ThemeList asi tam bude neco spatne nastavene.Fyfanek napsal:Ahoj mam take problem se zmenou them.Muj lg nechce nacist ty nova temata.Ale kdyz je pak prepisu jinyma tak ty fungujou.Co stim muze byt? Dik
Opraveno
http://www.file-upload.net/download-1036016/Themes.rar.html
Admin- Moderator
Admin
zmena theme nefunguje
Dekuji uz je to v pohode
Fyfanek- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 04. 06. 08
Similar topics
» Zmena na black theme
» zmena theme manazeru zo striebornej na ciernu temu
» theme nefunguje
» Theme manager nefunguje
» Theme Manager "Error loading Theme Meneger. Check you have instelled Theme Maneger correctly "
» zmena theme manazeru zo striebornej na ciernu temu
» theme nefunguje
» Theme manager nefunguje
» Theme Manager "Error loading Theme Meneger. Check you have instelled Theme Maneger correctly "
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: