refreshing
3 posters
Strana 1 z 1
refreshing
hoj.... postupoval sem presne podle navodu (videa)....vse se mi normalne zalohovalo,ale asi tak po 20 minutach se mi ukazalo na monitoru nejaky error,a zalohovani se mi vyplo....pak uz sem nemohl delat vubec nic,protoze mi to porad psalo na pc at se odpojim.tak sem to udelal,jenze ted sem porad v refreshing,a vubec nevim,co s tim...Nejde vubec nic...vubec nereaguje.
HanZsik- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 07. 04. 09
Re: refreshing
HanZsik napsal:hoj.... postupoval sem presne podle navodu (videa)....vse se mi normalne zalohovalo,ale asi tak po 20 minutach se mi ukazalo na monitoru nejaky error,a zalohovani se mi vyplo....pak uz sem nemohl delat vubec nic,protoze mi to porad psalo na pc at se odpojim.tak sem to udelal,jenze ted sem porad v refreshing,a vubec nevim,co s tim...Nejde vubec nic...vubec nereaguje.
koukni sem... snad nebudes muset ten servis mas tam vlastne i navod ajk to udelat a je tu hodne vlakem s temem refreshing tak prosim priste zkus pouzit vyhledavac vlevo : https://ku990.forumakers.com/zaloha-dat-z-viewty-f13/refreshing-t754-15.htm#4370
doplneno... spis tady je asi lepsi rada mno nwm jak se ti to bud ehodit: https://ku990.forumakers.com/vse-okolo-firmware-f9/refreshing-t501.htm#4353
pak pisni vysledek
kiri95- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 140
Ku990 : V10i
Job/hobbies : PC, MOBILE, SCHOOL, NWM...
Mobilphone : LG ku990, Nokia N78 HACKED
Registration date : 05. 01. 10
Admin
admin:
Re: refreshing
PC ti asi dalo error žes sice přepsal LGAPP na TOTO, ale nerestartoval mobil.
Zkus toto Když spouštíš mobil a je tam logo lg drž všechna tlačítka na mobilu i foŤák a zamknutí naskočí ti gang image režim a efs ti mobil najde.
Tam přejmenuj složku TOTO na LGAPP.
Odpoj se a telefon funguje.
Zkus toto Když spouštíš mobil a je tam logo lg drž všechna tlačítka na mobilu i foŤák a zamknutí naskočí ti gang image režim a efs ti mobil najde.
Tam přejmenuj složku TOTO na LGAPP.
Odpoj se a telefon funguje.
Gylly- Moderator
- Poeet p?íspivku : 448
Ku990 : V10i
Job/hobbies : Swiming
Mobilphone : KU990
Registration date : 23. 05. 09
Admin
admin:
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: