Refreshing mod
3 posters
Strana 1 z 1
Refreshing mod
Zdravím bobani, při záloze LG jsem postupoval přesně dle videa, po přejmenování LGAPP na TOTO a následném potvrzení refresh mi telefon vůbec nereagoval, neskočil do refresh modu, tak jsem zpět přepsal na LGAPP, vypnul ESFSTOOL skočila tabulka, kde jsem potvrdil NE, odpojil jsem kabel. Telefon je v pořádku , funguje, ale proč mi nejde udělat záloha, proč mi to neskočilo do refresh modu? Poradíte někdo. Děkuji a přeji hezký zbytek dne. Robert
R4B4- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 17
Registration date : 03. 05. 09
Admin
R4B4 napsal:Zdravím bobani, při záloze LG jsem postupoval přesně dle videa, po přejmenování LGAPP na TOTO a následném potvrzení refresh mi telefon vůbec nereagoval, neskočil do refresh modu, tak jsem zpět přepsal na LGAPP, vypnul ESFSTOOL skočila tabulka, kde jsem potvrdil NE, odpojil jsem kabel. Telefon je v pořádku , funguje, ale proč mi nejde udělat záloha, proč mi to neskočilo do refresh modu? Poradíte někdo. Děkuji a přeji hezký zbytek dne. Robert
Ahojky Bobane
Jestly to delas podle navodu tak by to nemel byt problem..
Skousel jsi prepsat s na TOTO a pak zavrit EFS TOOL a pak znovu otevrit?
Ve videu se otom zminuji Admin
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
Re: Refreshing mod
Já pro jistotu vždycky kliknu na zavření EFS a dám potvrzení o restartu! Pak 100% skočí do refreshe. Taky se mi stalo co popisuješ ty, proto to vypínám a zapínám;)
PetrL113- Začátečník
Registration date : 12. 04. 09
Admin
PetrL113 napsal:Já pro jistotu vždycky kliknu na zavření EFS a dám potvrzení o restartu! Pak 100% skočí do refreshe. Taky se mi stalo co popisuješ ty, proto to vypínám a zapínám;)
Ja jsem si nevsiml ze bych tam rikal abys restartoval mobil.
Udelej presne co delam ja nic, navic.
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
Jak jsem psal. Párkrát se mi stalo že ani po vypnutí a zapnutí EFS a kliknutí na restart ne se telefon nepřepl do refresh. To samé když jsem dal refresh po přejmenování na TOTO. Po kliknutí na restart ano to fungovalo jak mělo. Pouze popisuju svoje zkušenosti a jak jsem vyřešil to co vypadá že se stalo i Robertovi.
PetrL113- Začátečník
Registration date : 12. 04. 09
Díky za váš drahocenný čas, pokusím se to zálohovat ještě jednou , snad se to konečně povede. Ještě jednou díky a čauky. Robert
R4B4- Začátečník
Registration date : 03. 05. 09
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: