jak nahrat novy FW?
+3
PetrL113
Dandi
MacGiver
7 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
admin
Kdyby ti to nefungovalo tak to musis udelat jak sem rikal...PetrL113 napsal:Takže zatím je přepisování v procesu...
kdyby to opět nevyšlo, bylo by nejlepší řešení vymazat složku LGAPP a nahradit ji složkou LGAPP ze zalohy? Jde to takto? Asi by see to muselo dělat v režimu TOTO že? Či li přejmenovat na TOTO, dát delete, dole označit TOTO ze zálohy a dát write. Na ostatní soubory (.efs_private, atd) krom LGAPP šahat nemám co?
Jo a jinak ten EFS mi furt hlásí ten error...není to tím programem?
Mam LG_KU990_EFSTOOL_By_Yoshihiro_RC2
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
nefunguje mi to
takze to prehrani mi furt hlasi chybu aj kdyz to delam zvlast po kazdem souboru co s tim?? diky predem
erda- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 15. 06. 09
Re: jak nahrat novy FW?
Dandi napsal:Zkus kopírovat jednotlivý části zálohy postupně .. co nepude tak tam nedavej .. treba az na konec ..
Nebo 2 způsob ... smaž upe všechno co máš v mobilu v EFS a dej tam tu zálohu jenom
ta 1. moznost mi nejde dava mi to furt error a ta 2. moznost taky dava error tak nevim co s tim
erda- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 15. 06. 09
mě se stalo to samý a prej sem poku*vil celej software tak sem ho odeslal reklamovat (predtim sem tam volal a rekli mi ze to uznaj ako reklamaci) tak doufam ze mi tam teda nahrajou novej a ze to teda uznaj ako reklamaci
jawa1cz- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 47
Ku990 : black
Registration date : 26. 08. 09
riesenie
Aj ja mam taky isty problem. Podarilo sa vam ho odstranit ,ci iba poslat do servisu? a zobrali to bezplatne?
sympos123- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 04. 09. 09
Čau...sympos123 napsal:Aj ja mam taky isty problem. Podarilo sa vam ho odstranit ,ci iba poslat do servisu? a zobrali to bezplatne?
tady na fóru je hodně temat na nahrani new firmwaru/softwaru ale se do toho vic pytlikovat nechci nebo to podelam jeste vic...
Zavolal jsem si na eshop kde sem kupoval mobil rekli mi ze to vezmou jako reklamaci takze nic platit nebudu...co sem se tady na foru o tom taky radil tak ostatnim to taky vzali jako reklamaci, jinak sem se byl zeptat v normalnim kamenim servisu kolik stoji prehravi firmware a rekli mi ze na Viewty nejvic 500 Kč a udělal to maximalne do druheho dne...podle mě je lepší si počkat delší dobu (ze zakona ma prodavajici na sevis 1 měsíc) a zaplatit maximalne postovne jako ja...
jawa1cz- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 47
Ku990 : black
Registration date : 26. 08. 09
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: