Novy iDance
2 posters
Strana 1 z 1
Novy iDance
Ahojte! v prvom rade chcem VEELMI pochvalit admina stranky, ze vytvoril taketo nieco pre nas Viewtakov a ze sa mozeme spolu podielat na "zdokonalovani" nasho LG
A teraz k otazke .. Nemate PLS niekto nejake nove iDance nez je v Thememanagery 3.2?? Je mozne najst a dat, resp. doplnit noveho iDancera?? Ak ano, tak prosim ako? Dakujem!
A teraz k otazke .. Nemate PLS niekto nejake nove iDance nez je v Thememanagery 3.2?? Je mozne najst a dat, resp. doplnit noveho iDancera?? Ak ano, tak prosim ako? Dakujem!
Naposledy upravil 2L8 dne Thu Aug 14, 2008 6:54 am, celkově upraveno 1 krát
2L8- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 11. 06. 08
admin
2L8 napsal:Ahojte! v prvom rade chcem VEELMI pochvalit admina stranky, ze vytvoril taketo nieco pre nas Viewtakov a ze sa mozeme spolu podielat na "zdokonalovani" nasho LG
Take te zdravim a dekuju za pochvalu...
Nemam nic noveho jako iDancers ale jestli si vydel neco noveho nebo vis o neco novem tak pisni a ja to doplnim.
Jediny co vim tak Theme manazeru v menu a pak settings si ho tam dodatecne muzes zvolit.To je jednine co ja vim...
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
Re: Novy iDance
Ahoj! ano to viem ako sa spusta ale je len jeden v thememanagerovi ..no ze ci by sa nedal nejako vytvorit. Mna napadlo, ze by sa dal akykolvek gif obrazok mozno stiahnut a premenovat to na to swf koncovku a potom to doplnit do themelistu a skopirovat to swf do zlozky themes?? co myslis islo by to?? ja neviem velmi narabat s tym themelistom ..
Ps: neviem rpeco ale nechodia mi mailom odkazy na odpovede na tvojom fore dik
2L8- Pokročilý
admin
2L8 napsal:Ahoj! ano to viem ako sa spusta ale je len jeden v thememanagerovi ..no ze ci by sa nedal nejako vytvorit. Mna napadlo, ze by sa dal akykolvek gif obrazok mozno stiahnut a premenovat to na to swf koncovku a potom to doplnit do themelistu a skopirovat to swf do zlozky themes?? co myslis islo by to?? ja neviem velmi narabat s tym themelistom ..
Kde zacit.Zacneme od zacatku..Da se vytvorit ale ktomu musis mit znalosti Flash a ty ja nemam.
Myslim ze giv obrazek jde prepsat ale jen nektere.
Neboj se prelozil jsem ThemeList a je i navod podivej se do->Vse okolo Theme manazeru->ThemeList.
Na posledni otazku...Jsou dva zpusoby jeden je ze se podivas do profilu a tam si to nastavis nebo do jdes do vybraneho fora a dojdes az dolu kde je napsano predvolby>Upozornit mne, přijde-li odpověď. ..uf tobylo vycerpavajici
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
Re: Novy iDance
Uff to teda bolo fakt vycerpavajuce hehe .. Dikess za odpoved! velmi si to cenim a som rad, ze existuje taketo forum! momentalne sa skusam hrat a hladat nejake nove temy a ich aplikovat, zial nemam ziadne nove, co by som sem mohol prihodit a tak trosku pomoct
2L8- Pokročilý
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: