Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vypnout T9 při vyhledání kontaktu

2 posters

Goto down

Vypnout T9 při vyhledání kontaktu Empty Vypnout T9 při vyhledání kontaktu

Příspěvek  TZ Tue Mar 31, 2009 3:39 am

Po cca měsíčním používání KU 990 (mám uděĺanou zálohu SW, nainstalovám EFS Biulder, Theme Manager...) jsem si nevědomě něco udělal, nikoliv zásahem do SW ale jen nějakým hloupým nastavením telefonu s vyhledáváním kontaktů.

Při hledání kontaktu podle jména zadáváním na klávesnici mobilu (nikoliv při vyhledávání podle záložek A-D, E-H apod.) se mi zapnula T9, kterou nemůžu vypnout. Vedle zadávaného jména nalevo je šedá ikona T9Abc, kterou můžu jen změnit na abc, ABC, a 123, a další ikona k přepnutí na vyhledávíní podle A-D, E-H apod. Vyhledávání podle jména je teď plně nefunkční, T9ka si píše co se jí líbí. Připomínám, že T9ku v psaní zpráv mám vypnutou, tam je na to ale ikona, která značí zapnutí a vypnutí zeleným/šedým bodem. Bude to nějaká blbost ale nemůžu na to přijít, poradí někdo?? Díky moc. Tomas

TZ

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 27. 02. 09

Návrat nahoru Goto down

Vypnout T9 při vyhledání kontaktu Empty Admin

Příspěvek  Admin Tue Mar 31, 2009 6:13 am

TZ napsal:Po cca měsíčním používání KU 990 (mám uděĺanou zálohu SW, nainstalovám EFS Biulder, Theme Manager...) jsem si nevědomě něco udělal, nikoliv zásahem do SW ale jen nějakým hloupým nastavením telefonu s vyhledáváním kontaktů.

Při hledání kontaktu podle jména zadáváním na klávesnici mobilu (nikoliv při vyhledávání podle záložek A-D, E-H apod.) se mi zapnula T9, kterou nemůžu vypnout. Vedle zadávaného jména nalevo je šedá ikona T9Abc, kterou můžu jen změnit na abc, ABC, a 123, a další ikona k přepnutí na vyhledávíní podle A-D, E-H apod. Vyhledávání podle jména je teď plně nefunkční, T9ka si píše co se jí líbí. Připomínám, že T9ku v psaní zpráv mám vypnutou, tam je na to ale ikona, která značí zapnutí a vypnutí zeleným/šedým bodem. Bude to nějaká blbost ale nemůžu na to přijít, poradí někdo?? Díky moc. Tomas

Kdyz na jedes na kontakty zmackni moznosti (Options) najed az dolu kde bude Text imput (Text vlozeni ) dal klikni na imut method (prostredni tlacitko) a zmackni na ABC mode. (prostredni tlacitko).Tod vse
Admin
Admin
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08

Admin
admin: Ja

https://ku990.forumakers.com

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: