Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jak nastavit vyzvaneni u kontaktu

Goto down

Jak nastavit vyzvaneni u kontaktu Empty Jak nastavit vyzvaneni u kontaktu

Příspěvek  Admin Sun Jun 01, 2008 8:11 pm

Jestli jste se zajimali jak nastavit ukazdeho kontaktu jine vyzvaneni zde je par rad.
Chtelyby jste aby Petr,Pavel meli jine vyzvaneni nez Jana a Beata?
Je to jednoduche...Jdete do menu, kontakty,group (skupina) zde muzete pridat kohokoliv do skupiny prizpusobte skupinu tak aby mela kazda skupina jine vyzvaneni nebo video kdykoliv zavolaji.
Nebo muzete nastavit u kazdeho individualne..Jdete do menu, kontakty,vyberte jednotlivce u ktereho chcete zmenit vyzvaneni zmacknete Editovat dojedte az dolu na rington (vyzvaneni). Very Happy
Admin
Admin
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08

Admin
admin: Ja

https://ku990.forumakers.com

Návrat nahoru Goto down

Jak nastavit vyzvaneni u kontaktu Empty ???

Příspěvek  Anonymní Thu Jun 05, 2008 3:19 am

Ahoj ako skúšam tak skúšam nie a nie najsť tú poslednú položku zmena zvonienia,len pri skupine to ide zmeniť no pri individualke nie -prečo maš inu verziu či čo kde je zakipaný hafan??? daj vedieť ja idemv postupe:kontakty,hladať(vyberiem xy)dvojklik -otvorí sa mi xy stačím v ľavo dole bily lístok (či čo to je )rozbalí sa roleta (jak na výklade =upraviť nová spr.,odoslať vizitku,volať,videhovor,uložiť do tel.,zmazať -a dosť

D

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Jak nastavit vyzvaneni u kontaktu Empty Re: Jak nastavit vyzvaneni u kontaktu

Příspěvek  Admin Thu Jun 05, 2008 9:50 am

dušino napsal:Ahoj ako skúšam tak skúšam nie a nie najsť tú poslednú položku zmena zvonienia,len pri skupine to ide zmeniť no pri individualke nie -prečo maš inu verziu či čo kde je zakipaný hafan??? daj vedieť ja idemv postupe:kontakty,hladať(vyberiem xy)dvojklik -otvorí sa mi xy stačím v ľavo dole bily lístok (či čo to je )rozbalí sa roleta (jak na výklade =upraviť nová spr.,odoslať vizitku,volať,videhovor,uložiť do tel.,zmazať -a dosť

D
Urcite to mas.
Dej editovat (treba nejakeho pepika Very Happy).A je to devaty ze zhora.Mam tam nakresleny telefon s zvoneckem.
Admin
Admin
Moderator
Moderator

Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Thu Jun 05, 2008 11:09 pm

No pri poslednej hrozbe infarktu som prišiel na to kde je kuťo zakopaný :pre niekoho je to asi maličkosť, ale keď to ešte niekdo bude chcieť urobiť tak :prosím nech si zapne v nastaveniach- kontakty z oboch miet uloženia t.j.z karty aj z mobilu-potom sa dá priradiť ku kontaktu zvonenie fuj ale som si dal...(nič v zlom ale mohol si mi to povedať ) čuss mal by som ešte pár otázok ale nešlo by to cez ICQ?ak ano pošli mi na mail kontakt spätne sa ozvem D.
možno bude i folia na display:?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Jak nastavit vyzvaneni u kontaktu Empty admin

Příspěvek  Admin Fri Jun 06, 2008 12:53 am

dušino napsal:No pri poslednej hrozbe infarktu som prišiel na to kde je kuťo zakopaný :pre niekoho je to asi maličkosť, ale keď to ešte niekdo bude chcieť urobiť tak :prosím nech si zapne v nastaveniach- kontakty z oboch miet uloženia t.j.z karty aj z mobilu-potom sa dá priradiť ku kontaktu zvonenie fuj ale som si dal...(nič v zlom ale mohol si mi to povedať ) čuss mal by som ešte pár otázok ale nešlo by to cez ICQ?ak ano pošli mi na mail kontakt spätne sa ozvem D.
možno bude i folia na display:?
Jak rikas byla to malickost a nenapadlo me to...
a link na icq mas ve forum jen si to najdi a nebo nahore v levo mas hledat tak tam jen napis icq.
Folia na display zkus se podivay na ebay-jsou tam nejlepsi ceny.
Admin
Admin
Moderator
Moderator

Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Fri Jun 06, 2008 5:07 am

[mal som na mysli, že sa teším dnes mi dorazila folia-takže nezháňamale mááám čuus-D.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: