PlaylistCreator by ramon
3 posters
Viewty :: Pro pokročilé :: Vychytávky
Strana 1 z 1
PlaylistCreator by ramon
Zdravim,
taky vas stve, ze si nemuzete zmenit playlist v hudebnim prehravaci ve Viewty?
Nevim jak vam, ale mne rozhodne chybela moznost tridit hudbu podle toho jak ji mam ve slozkach, navic jsem mel castokrat prehozene poradi pisnicek v albu a nebo byli v playlistu i jine zvuky, ktere jsem tam nechtel.
Proto jsem se rozhodl, ze si vytvorim aplikaci, diky ktere si jednoduse vytvorim playlist, ve kterem budu mit jen to chci mit a setrizeny podle toho jak budu chtit. Samozrejme vam ji nabidnu taky
Aplikace vam vytvori playlist ve formatu pro Viewty [tedy s koncovkou *.alst]. Vysledny playlist pak uz jenom pres EFS zkopirujete do LGAPP/Media/Playlists.
Aplikace je stale ve vyvoji, ve vysledku muze vypadat uplne jinak , ale tu je mensi ukazka:
O dalsim vyvoji vas budu informovat, pokud to pujde jako doposud, tak o vikendu bych mel zverejnit funkcni beta verzi na otestovani. Mate se na co tesit
taky vas stve, ze si nemuzete zmenit playlist v hudebnim prehravaci ve Viewty?
Nevim jak vam, ale mne rozhodne chybela moznost tridit hudbu podle toho jak ji mam ve slozkach, navic jsem mel castokrat prehozene poradi pisnicek v albu a nebo byli v playlistu i jine zvuky, ktere jsem tam nechtel.
Proto jsem se rozhodl, ze si vytvorim aplikaci, diky ktere si jednoduse vytvorim playlist, ve kterem budu mit jen to chci mit a setrizeny podle toho jak budu chtit. Samozrejme vam ji nabidnu taky
Aplikace vam vytvori playlist ve formatu pro Viewty [tedy s koncovkou *.alst]. Vysledny playlist pak uz jenom pres EFS zkopirujete do LGAPP/Media/Playlists.
Aplikace je stale ve vyvoji, ve vysledku muze vypadat uplne jinak , ale tu je mensi ukazka:
O dalsim vyvoji vas budu informovat, pokud to pujde jako doposud, tak o vikendu bych mel zverejnit funkcni beta verzi na otestovani. Mate se na co tesit
ramon- Moderator
- Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08
Admin
admin:
Re: PlaylistCreator by ramon
[quote="ramon"]Zdravim,
taky vas stve, ze si [color=darkblue]nemuzete zmenit playlist v hudebnim prehravaci ve Viewty?
Tak jak si na tom ?
Vim..................neni to jednoduche,vid?
Kdy prijdes na nejakou vec druha te zastavi, vid?
Vim.................. ocem mluvim.
taky vas stve, ze si [color=darkblue]nemuzete zmenit playlist v hudebnim prehravaci ve Viewty?
Tak jak si na tom ?
Vim..................neni to jednoduche,vid?
Kdy prijdes na nejakou vec druha te zastavi, vid?
Vim.................. ocem mluvim.
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
Jednoduse jsem na tom prestal pracovat protoze neni cas Omlouvam se, ale casem to chci urcite dodelat
ramon- Moderator
- Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08
Admin
admin:
ramon napsal:Jednoduse jsem na tom prestal pracovat protoze neni cas Omlouvam se, ale casem to chci urcite dodelat
Uz aby si mnel hooodne casu... vypada ten programek zajimave je super ze tu mame lidicky co umej programovat
kiri95- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 140
Ku990 : V10i
Job/hobbies : PC, MOBILE, SCHOOL, NWM...
Mobilphone : LG ku990, Nokia N78 HACKED
Registration date : 05. 01. 10
Admin
admin:
Viewty :: Pro pokročilé :: Vychytávky
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: