Error loading theme manager... surne!
5 posters
Strana 1 z 1
Error loading theme manager... surne!
Caute chcel by som sa spitat preco stale ked nainstalujem themes na ploche mi naskoci Error loading Theme Manager. Check you have installed Theme Manager correctly. Viem ze tato temata tu uz je ale nikde som nenasiel odpoved a skusal som to robit podla videa asi 5x a podla navodu asi 3x a stale to naskoci pls co robim zle?
Zack- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 23. 02. 09
Re: Error loading theme manager... surne!
Nemas spravne upraveny ThemeList.txt. mrkni sem:
http://viewty.webnode.cz/theme/lekce-jak-instalovat-theme/editace-themelist/
http://viewty.webnode.cz/theme/lekce-jak-instalovat-theme/editace-themelist/
ramon- Moderator
- Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08
Admin
admin:
dik moc ale ako tam mam zapsat tu novu cestu k themelist?
Zack- Začátečník
neuvedl jsi ani jake tema sis tam chtel pridat, nebo jestli jsi uz neco menil...tezko takto radit...navod je univerzalni a funguje vsem, tak bud upresni dotaz nebo na to zkus prijit sam...
ramon- Moderator
Admin
admin:
takze instaloval som si tvoju temu HTC_diamont_beta_build6. ked som ju nainstaloval podla videa naskocilo a zmenil som motiv telefonu na silver tak ma hodilo na plochu a tam pisalo error loading theme manager. Check you have installed Theme Manager cirrectly a pod tym naskocilo okno ktore mozem stlacit a pise tam reload. ked stlacim 2x c ako to bolo na konci navodu nic sa nestane... Skusal som to podla videa, popisaneho navodu a aj podla navodu na https://ku990.forumakers.com/kompletni-eeske-theme-f6/cz-htc-diamond-beta-update-212-t281.htm kde som tu temu stahoval. Stale som ju daval na pamätovu kartu.
Zack- Začátečník
A postupovals podle tohoto navodu??
S pouzitim Theme Manageru 3.2
1. Zkopirujte 'HTC_Diamond.swf' soubor a slozku 'TouchFLO' (ze slozky Theme) do X:/Themes/HTC_Diamond (kde X je pismeno vasi pametove karty v PC)
2. Do souboru Themelist.txt od Theme Manageru 3.2 si pridejte nasledujici radek:
Proste si nejdriv vytvor na pametovce ve slozce Themes [tam kde mas temata] slozku HTC_Diamond postupuj podle navodu vyse. Aby ti tema fungovalo MUSIS pridat radek do urciteho mista v souboru Themelist.txt, ktery mas ve slozce Themes na pametovce. Bude to vypadat nejak takto:
Uz nevim jak jinak ti to napsat, podrobneji to uz nejde Pochop ze ti musi odpovidat to co mas ve slozce Themes na pametovce a co mas napsane v Themelist.txt na tom miste ktere jsem ti ted ukazal. Pokud ne, tak tam budes mit porad tu samou chybu.
A dej si pozor na presne nazvy a velikost pismen: HTC Diamond neni to same jako HTC_Diamond
S pouzitim Theme Manageru 3.2
1. Zkopirujte 'HTC_Diamond.swf' soubor a slozku 'TouchFLO' (ze slozky Theme) do X:/Themes/HTC_Diamond (kde X je pismeno vasi pametove karty v PC)
2. Do souboru Themelist.txt od Theme Manageru 3.2 si pridejte nasledujici radek:
- kód:
<HTC_Diamond ThemeName="HTC_Diamond" Location="0" FolderName="HTC_Diamond" FileName="HTC_Diamond.swf" />
Proste si nejdriv vytvor na pametovce ve slozce Themes [tam kde mas temata] slozku HTC_Diamond postupuj podle navodu vyse. Aby ti tema fungovalo MUSIS pridat radek do urciteho mista v souboru Themelist.txt, ktery mas ve slozce Themes na pametovce. Bude to vypadat nejak takto:
- kód:
<ThemeList>
<!-- THE FIRST THEME IN THE LIST IS THE DEFAULT THEME LOADED WHEN HADNSET IS TURNED ON! -->
<HTC_Diamond ThemeName="HTC_Diamond" Location="0" FolderName="HTC_Diamond" FileName="HTC_Diamond.swf" />
<dalsi nejake temata ktere tu yz byly zapsany>
<dalsi nejake temata ktere tu yz byly zapsany>
</ThemeList>
Uz nevim jak jinak ti to napsat, podrobneji to uz nejde Pochop ze ti musi odpovidat to co mas ve slozce Themes na pametovce a co mas napsane v Themelist.txt na tom miste ktere jsem ti ted ukazal. Pokud ne, tak tam budes mit porad tu samou chybu.
A dej si pozor na presne nazvy a velikost pismen: HTC Diamond neni to same jako HTC_Diamond
ramon- Moderator
Admin
admin:
To už fakt líp vysvětlit nejde :-) Hezký Ramone
Možná jsi mu tam měl ještě napsat, kde kliknout myší
"Zapni ThemeList.txt (musíš na něj dvakrát kliknout myší - levym tlačítkem standartně)"
Možná jsi mu tam měl ještě napsat, kde kliknout myší
"Zapni ThemeList.txt (musíš na něj dvakrát kliknout myší - levym tlačítkem standartně)"
Dandi- Moderator
- Poeet p?íspivku : 240
Job/hobbies : Florbalek, Počítač
Registration date : 27. 12. 08
Admin
admin:
dik za ten navod vsetko som spravil a stale naskakuje chyba ale nvm s tym themelist lebo skusal som stlacat 2x pismeno C a nic neviskocilo, potom som skusil vytvorit themelist.txt a vlozit to tam a stale nic nvm kde to mam najst
Zack- Začátečník
Themelist.txt mas ve slozce Themes na pametovce! Tu slozku jsi tam doufam nahral???
Mas vubec nainstalovany Theme Manager?
Upraveno (Dandi)
- návod
Mas vubec nainstalovany Theme Manager?
Upraveno (Dandi)
- kód:
http://viewty.webnode.cz/theme/theme-manager/
- návod
- kód:
http://www.youtube.com/watch?v=EGS1gwA0sXY&eurl=http://viewty.webnode.cz/theme/lekce-jak-instalovat-theme/
ramon- Moderator
Admin
admin:
no spravil som vsetko podla toho videa uz asi 10x aj tu zlozku themes ktoru som vytvoril som dal skrit lenze ked som ju dal skrit automaticky stamad zmyzla a nie len zoslabla a ked dam odkrit vsetky skrite subory tak nic neodkrije nvm cim to moze byt
Zack- Začátečník
Jak to myslis vytvoril? Vzdyt slozku Themes stahnes spolu s theme managerem a jen ji zkopirujes na pametovou kartu. Uvnitr slozky mas temata a take zminovany soubor Themelist.txt.
Ty se vubec nechytas, co? Poradne si nastuduj tyto stranky a nedivej se jen na video!
Uz jsem ti to vysvetlil dost podrobne, vic to neumim, tak zapoj mozek a snaz se taky hledat a cist a ne jen napsat, ze ti neco nejde
Ty se vubec nechytas, co? Poradne si nastuduj tyto stranky a nedivej se jen na video!
Uz jsem ti to vysvetlil dost podrobne, vic to neumim, tak zapoj mozek a snaz se taky hledat a cist a ne jen napsat, ze ti neco nejde
ramon- Moderator
Admin
admin:
takze dik moc ramon uz vsetko ide ako ma... jediny problem bol v tom ze nikde som nevidel ze zlozku themes s theme managera dat na pamätovu kartu ked som to spravil uz vsetko islo este raz dik moc...
Zack- Začátečník
ufff, to mi spadl Zack ze srdce
a to o slozce tam napsano JE:
...
8. Změňte USB nastavení s Data Service na Mass storage.
9. Zapojte Usb kabel do PC a počkejte, než Vám Windows otevře okno souboru Vašeho mobilu. (stejný jak vkládání cd!!).
10. Pak vyjměte Themes složku z raru a vložte ji do základní nabídky na Vaší kartě.
a to o slozce tam napsano JE:
...
8. Změňte USB nastavení s Data Service na Mass storage.
9. Zapojte Usb kabel do PC a počkejte, než Vám Windows otevře okno souboru Vašeho mobilu. (stejný jak vkládání cd!!).
10. Pak vyjměte Themes složku z raru a vložte ji do základní nabídky na Vaší kartě.
ramon- Moderator
Admin
admin:
tak potom som to zle pochopil ale este raz dik
Zack- Začátečník
pro ramon
No ty kluku díky že jsi se tak ptal a nakonec dodal že nikde není psáno že theme složku musím dát do telefonu to byl přesne muj problém,,,Díky za to,,tři dny jsem se nad tím mordovala ..Asi by bylo dobré to do návodu dát..Jinak navod super krok po kroku,jen tato duležitá věc tam enní..Děkuji ale za to tedka je mi muj telefon zase láskou,, jo klucí mám dotaz,když si koupím novou pametovku da se to jen nak do ní kopirovat,nebo to musím zase absolvovat?
Aky- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 07. 12. 09
Dík Ramon
Ramone moc moc moc Díky za podrobný návod jak na to, sr.. jsem se stím 4 dny a už jsem ten telefon chtěl prodat ale díky tvému navodu už všechno běží tak jak má
DOME- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 16. 02. 10
Similar topics
» Theme Manager "Error loading Theme Meneger. Check you have instelled Theme Maneger correctly "
» Error loading theme player
» CYL Theme Manager 0.6.5
» hledam Theme manager 3.2
» Theme manager nefunguje
» Error loading theme player
» CYL Theme Manager 0.6.5
» hledam Theme manager 3.2
» Theme manager nefunguje
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: