Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chck you have installed Theme Manager correctly

Goto down

Chck you have installed Theme Manager correctly Empty Chck you have installed Theme Manager correctly

Příspěvek  Anonymní Sun Dec 21, 2008 6:07 am

Ahojky moc moc prosím o pomoc. Nainstalovala sjem si témata podle všech instrukcí, a vše podle videa. Když jsem ale pak změnila téma na stříbrné, tak mi na dispeji píše text Error loading Theme Manager. Chck you have installed Theme Manager correctly. Moc prosím co s tím mám dělat? Jsem zoufalá!!! Moc prosím Sad

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Chck you have installed Theme Manager correctly Empty Re: Chck you have installed Theme Manager correctly

Příspěvek  Anonymní Sun Dec 21, 2008 6:58 am

Už to mám vyřešené. Udělala jsem všechno od znova a už mi to funguje.... Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Chck you have installed Theme Manager correctly Empty Re: Chck you have installed Theme Manager correctly

Příspěvek  oleek Wed Jan 14, 2009 12:20 pm

no.. ale já mám furt ten samý problém ... mam mobil od vodafonu... kopíroval jsem do paměti telefounu jenom ten jeden soubor theme_bg2.swf tak kam má jít a skoušel jsem to i vícekrát a nějak se mi pořád nedaří.. nemůže to být tím vodafone menu ? maj tam nejaký položky co asi v obyč menu nebudou.. ..popř co s tím dělat díky za odpovědi..
oleek
oleek
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 4
Job/hobbies : moto
Registration date : 14. 01. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: