Restart telefonu+mazani tem
2 posters
Strana 1 z 1
Restart telefonu+mazani tem
Ahojte mam dva dotazy, niekedy sa stane ze ked napojim telefon na USB tak sa obrazovka zmeni na zname logo LG a chvylamy preblikuje ( akoby nevedel nastartovat) Stava sa to ked telefon odpojim z usb a nasledovne znova zapojim co to ?
Druha otazka, ako zmazem temy z listu theme manageru? z karty som ich dal prec ale tam stale su.
a este jedno nemoze mi poslat niekto pls zazalohovane original LGAPP alebo SWF mam firmware V10g
edit: zistil som ze ako tak reaguje na kabel ked mam pustenu stiahnutu temmu, na origo stale vypina:(
Druha otazka, ako zmazem temy z listu theme manageru? z karty som ich dal prec ale tam stale su.
a este jedno nemoze mi poslat niekto pls zazalohovane original LGAPP alebo SWF mam firmware V10g
edit: zistil som ze ako tak reaguje na kabel ked mam pustenu stiahnutu temmu, na origo stale vypina:(
Anonymní- Anonymní
Admin
Shuya napsal:Ahojte mam dva dotazy, niekedy sa stane ze ked napojim telefon na USB tak sa obrazovka zmeni na zname logo LG a chvylamy preblikuje ( akoby nevedel nastartovat) Stava sa to ked telefon odpojim z usb a nasledovne znova zapojim co to ?
Ja ti to reknu presne.Mam stim ted potize.Je to pripojeni vtvem mobilu jak zastrkujes USB kabel do mobilu.
Me to delalo taky az mi to uplne odeslo..
Musel jsem si koupit externi dobijeni baterek a nechat opravit.Jelikoz mam po tovarni zaruce tak musim za to zaplatit...
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
Re: Restart telefonu+mazani tem
Doporucuji nejdriv strcit konektor do mobilu a az pak USB do PC...
A temata v mobilu stale jsou protoze jsi je nesmazal se seznamu v ThemeList.txt ktery mas ve slozce Theme na pametovce.
A temata v mobilu stale jsou protoze jsi je nesmazal se seznamu v ThemeList.txt ktery mas ve slozce Theme na pametovce.
ramon- Moderator
- Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08
Admin
admin:
Re: Restart telefonu+mazani tem
Admin napsal:
Ja ti to reknu presne.Mam stim ted potize.Je to pripojeni vtvem mobilu jak zastrkujes USB kabel do mobilu.
Me to delalo taky az mi to uplne odeslo..
Musel jsem si koupit externi dobijeni baterek a nechat opravit.Jelikoz mam po tovarni zaruce tak musim za to zaplatit...
No ja ma mtelefon stale v zaruke, nahodil som s5 tie veci z .swf (tie co s pri instalaci theme manageru prepisovali, tka by to malo byt vsetko ok, ale stale to robi... tak ked to odide mozem stym veselo do servisu zarucneho?
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: