[cz] S-Class Remix (Arena)
+22
romual
Sleidy
Gylly
belcus
Mishokles
saviola11
fatalcerw
gr.ladinek
mfk93
wiewtyMAN
kristiansvk
kozel6
wikir
Schaman
mpětka
TwispNick
palo444
Dandi
PetrL113
haken22
Luizzz
ramon
26 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
[cz] S-Class Remix (Arena)
S-Class Remix (Arena)
Mam tu pro vas dalsi tema, tentokrat ve stylu novinky LG KM900 Arena.
Tema jsem prebral z francouzskeho fora http://muvctrl.leforum.eu/
Preklad jsem delal ja, jeste jsem mirne zvysil rychlost animaci.
Screeny:
Ukazka:
Download:
http://ramon.wheel.sk/LG/themes/S-Class.zip
Instalace:
Nove verze budu pridavat. Myslim, ze po delsi dobe tu zase mame hodne solidni tema.
Uzijte si to
Mam tu pro vas dalsi tema, tentokrat ve stylu novinky LG KM900 Arena.
Tema jsem prebral z francouzskeho fora http://muvctrl.leforum.eu/
Preklad jsem delal ja, jeste jsem mirne zvysil rychlost animaci.
Screeny:
Ukazka:
Download:
http://ramon.wheel.sk/LG/themes/S-Class.zip
Instalace:
- Samostatne
Ve slozce 'Theme' prejmenujte 'S-Class.swf' na 'theme_bg2.swf' a spolu se slozkou 'img' a souborem 'MenuBack.jpg' je nakopirujte do LGAPP/Media/swf/theme pomoci EFS exploreru.
Odpojte a restartujte telefon, v menu pak vyberte druhe, stribrne tema. - S použitím Theme Manageru 3.2
Slozku 'Theme' prejmenujte na 'S-Class' a tu pak zkopirujte na pametovou kartu do slozky Themes.
Do souboru ThemeList.txt od Theme Manageru 3.2 si pridejte radek:- kód:
<theme ThemeName="S-Class" Location="0" FolderName="S-Class" FileName="S-Class.swf" />
- Slozka Dialpad
Obsahuje vylepseny a upraveny 'Dialpad.swf'. Pro instalaci zkopirujte soubor 'Dialpad.swf' do 'LGAPP/Media/swf' pomoci EFS exploreru. - Slozka Keylock
Neni nutna pro fungovani tematu. Nemusi fungovat na vsech firmwarech.
Pred instalaci prejmenujte slozku LGAPP na TOTO. Zkopirujte soubory 'keylock_bg.paf' a soubor 'keylock_button_ani.paf' do 'TOTO\Media\Pafs'.
A jeste soubor 'KeyLockMenu.pxo' do 'TOTO/Pxo'. Nezapomente pak prejmenovat TOTO zpet na LGAPP.
Nove verze budu pridavat. Myslim, ze po delsi dobe tu zase mame hodne solidni tema.
Uzijte si to
Naposledy upravil ramon dne Sat Apr 11, 2009 5:30 pm, celkově upraveno 1 krát
ramon- Moderator
- Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08
Admin
admin:
Re: [cz] S-Class Remix (Arena)
Díky Ramone, vypadá moc hezky, uvidím zda se vrátím k Diamondu
Luizzz- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 43
Registration date : 27. 11. 08
Ja mel do ted Touch Diamond tema..ale tohle mi prijde pouzitelnejsi uvidime jak dopadne finalni verze Touch Diamond
ramon- Moderator
Admin
admin:
Přesně, taky sem měl Diamond, ale tady je to všechno přehlednější a rychleji se dostanu k tomu, co potřebuju.Ještě najít způsob, jak nastavit defaultně jinou tapetu
Luizzz- Začátečník
- kód:
Diky tohle tema nema chybu ,vse maka jak ma.Jeste jednou diky
haken22- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 28. 01. 09
Téma je to opravdu parádní! Všechno běhá moc hezky plynule a rychle...
jenom jsem přišel na jednu docela divnou ikonu. Co znamená ta ikona na základní obrazovce v prostředním sloupci druhá od zhora? Je to taková žlutá se šipkou dolu. Když na ní kliknu, telefon se zasekne a restartuje
Dá se nějak měnit ikony (odkazy) na té úvodní obrazovce? Na tom videu to tak byla, ale jde to i v telefonu? Např muvee je pro mě zbytečné a stejně tak zmiňovaná žlutá ikona se šipkou.
A ještě jedna otázečka...jde u tohoto tématu nastavit spouštění i po zapnutí telefonu?
Děkuji za odpovědi
jenom jsem přišel na jednu docela divnou ikonu. Co znamená ta ikona na základní obrazovce v prostředním sloupci druhá od zhora? Je to taková žlutá se šipkou dolu. Když na ní kliknu, telefon se zasekne a restartuje
Dá se nějak měnit ikony (odkazy) na té úvodní obrazovce? Na tom videu to tak byla, ale jde to i v telefonu? Např muvee je pro mě zbytečné a stejně tak zmiňovaná žlutá ikona se šipkou.
A ještě jedna otázečka...jde u tohoto tématu nastavit spouštění i po zapnutí telefonu?
Děkuji za odpovědi
PetrL113- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 17
Registration date : 12. 04. 09
na to proč se ti restartuje po kliknutí na tu ikonku telefon ti neodpovim ... ale ty to tam máš asi přes TM 3.2 takže ti po restartu ti to tam nezůstane, to jedině kdybys měl CYL ... a muvee je zbytečná? Když si jí minimalizuješ tak ti celkem zrychlí celý téma :-)
Dandi- Moderator
- Poeet p?íspivku : 240
Job/hobbies : Florbalek, Počítač
Registration date : 27. 12. 08
Admin
admin:
'Mám to tam přes TM. Vám se to nerestartuje níkomu? k čemu tedy slouží?
Muvee není zbytečná, to už jsem zjistil, že to funguje jako takový akcelerátor... pekna ficurka:)
Zkusím to cely nahodit ještě jednou...
Muvee není zbytečná, to už jsem zjistil, že to funguje jako takový akcelerátor... pekna ficurka:)
Zkusím to cely nahodit ještě jednou...
PetrL113- Začátečník
Zkus to nahodit znove mě to fachá jako Můj materiál
Dandi- Moderator
- Poeet p?íspivku : 240
Job/hobbies : Florbalek, Počítač
Registration date : 27. 12. 08
Admin
admin:
Jak pise Dandi, ta sipka slouzi jako pristup ke slozkam v telefonu. To ze se ti to restartuje bude zpusobeno jinym firmwarem, kdy mas k Muj material jine ID, nez je tam nastaveno.
Ovladani tematu mate pekne ukazano na videu. Pokud chces zmenit tu rychlou volbu na hlavni obrazovce, tak tu ikonu 2 sekundy podrz a vyber si jinou. Jedina co nejde zmenit je ta se sluncem (svitilna)
Tema je hodne povedene, rychle a prehledne, casem se ale urcite jeste vylepsi, takze vam to opet prelozim.
Ovladani tematu mate pekne ukazano na videu. Pokud chces zmenit tu rychlou volbu na hlavni obrazovce, tak tu ikonu 2 sekundy podrz a vyber si jinou. Jedina co nejde zmenit je ta se sluncem (svitilna)
Tema je hodne povedene, rychle a prehledne, casem se ale urcite jeste vylepsi, takze vam to opet prelozim.
ramon- Moderator
Admin
admin:
Tak ještě než jsem to chtěl zkusit, tak jsem chtěl odinstalovat TM pomocí tohoto návodu
https://ku990.forumakers.com/vse-okolo-theme-s-motivu-f7/vymazani-thememanageru-32-z-viewty-t319.htm
abych to mohl zkusit pres CYL.
Na 26% mi to ohlasi UNKNOWN ERROR: 28. Radši jsem s telefonem nic nedělal a zkusil to znovu a opět ten samý problém...a tak se ptám, mám telefon vypnout a zapnout jeslti bude fungovat? Radši se zeptám, než něco provedu. Děkuji za odpověď
https://ku990.forumakers.com/vse-okolo-theme-s-motivu-f7/vymazani-thememanageru-32-z-viewty-t319.htm
abych to mohl zkusit pres CYL.
Na 26% mi to ohlasi UNKNOWN ERROR: 28. Radši jsem s telefonem nic nedělal a zkusil to znovu a opět ten samý problém...a tak se ptám, mám telefon vypnout a zapnout jeslti bude fungovat? Radši se zeptám, než něco provedu. Děkuji za odpověď
PetrL113- Začátečník
klobuk dole
najlepsia tema aku som kedy videl, vsetko frci jedna radost
palo444- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 57
Registration date : 21. 01. 09
Pokud ti to pise tuto chybu, tak telefon prave pracuje se souborem, ktery chces smazat. Takze prejmenuj LGAPP na TOTO, odpoj telefon, znovu ho pripoj, proved s tim co potrebujes a pak prejmenuj TOTO zpet na LGAPP a bude to OK.
ramon- Moderator
Admin
admin:
Restart
Parádní téma, hned bych ho bral všemi 10 ale bohužel když zmačknu některé ikonky telefon se restartuje :-( doufám že se to v příštích verzích spraví, je to fakt paráda.
TwispNick- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 3
Jaky mas firmware? Ja mam 10h a funguje mi vse. Bude to otazka firmware, nic vic.
ramon- Moderator
Admin
admin:
Firmware
Já mám 10e, kupoval sem v Anglii od O2. Kdybys náhodou věděl co s tím porad pls. Díky moc
TwispNick- Začátečník
Obavam se ze to nepujde. Neni k tomu zadny textovy soubor kde by byly ID uvedeny a sly by zmenit. Je to v SWF souboru a ten se spatne edituje, ja mel problemy to vubec prelozit...
ramon- Moderator
Admin
admin:
Firmware
Aha, skoda :-( no třeba se poštestí a vyjde nějaká nová verze, uvidíme. jako ono se to dá přežít nefičí mi asi 3 ikonky, soubory bych oželel, pak ikona stopek nvm co spousti, ale vadí mi kalendář no :-( zatím díky
TwispNick- Začátečník
EFS explorer
Zdravím Ramone, prosím o pomoc. Nějak se mi tady nepodařilo dočíst info ohledně instalace motivu přes EFS explorer. Chtěl bych si tohle téma nainstalovat takto a podle Tvého popisu mi to přijde jako nejbezpečnější a nejjednodušší způsob. Je to tak ? Jaké to má nevýhody oproti instalaci přes Theme manager? A dále jsem nějak nepochopil jak vlastně tam mám to téma nakopírovat ... otevřu si v horním okně EFS exploreru příslušnou složku a ve spodním složku s tématem a potom ... jak? Díky za odpověď, už se hrozně těším až tam to téma dám ... tak doufám, že už se brzo vrátíš z práce
mpětka- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 14. 04. 09
Průser
Tak jsem to nevydržel a dal jsem to tam tou samostatnou metodou. Po restartu tel. naběhne, ale nefunguje Respektive původně naběhl na téma 3, já jsem změnil téma na 2 (stříbrné) a tím to skončilo. Teď tam mám jen můj původní wallpaper, ikony žádný, tel. na dotyk nereaguje. Zkusil jsem ho ještě restartovat ale bohužel nic.
Edit: Abych byl přesný, tak žádný ikony tam nejsou kromě toho řádku nahoře. Takže naštěstí po klepnutí na menu (vedle baterky) naběhlo klasický menu (postaru-po novém tématu ani památky) a tam jsem v nastavení opět vybral zpět rybu a už je všechno zase OK. Bohužel tedy S-Classe nefunguje. Ještě jednou jsem to skusil a opět stejný výsledek. Ještě jsem se před EFS podíval do tel. a ve složce swf/theme je všechno správně nainstalováno. A též i Dialpad. Tak už nevím co s tím. Poradíte mi někdo prosím ? Díky
Edit: Abych byl přesný, tak žádný ikony tam nejsou kromě toho řádku nahoře. Takže naštěstí po klepnutí na menu (vedle baterky) naběhlo klasický menu (postaru-po novém tématu ani památky) a tam jsem v nastavení opět vybral zpět rybu a už je všechno zase OK. Bohužel tedy S-Classe nefunguje. Ještě jednou jsem to skusil a opět stejný výsledek. Ještě jsem se před EFS podíval do tel. a ve složce swf/theme je všechno správně nainstalováno. A též i Dialpad. Tak už nevím co s tím. Poradíte mi někdo prosím ? Díky
mpětka- Začátečník
Je to celkem jednoduché, stiskni tu ikonu vpravo nahoře, tím se dostaneš do menu a poté jdi do nastavení - obrazovka - téma hlavní obrazovky - domovská obrazovka a tam zvol "Použít téma". A je to. Zřejmě si měl zvoleno "Použít obrázek" , který ti překryl ikony tématu. To je samozřejmě funkční, jen musíš používat tapetu tématu.
Luizzz- Začátečník
Hurrá, díky, už jsem se posunul dál. Téma už vidím, ale je strašně pomalé a je v angličtině ... m usí se tam nějak čeština nastavit?
mpětka- Začátečník
Pokud si ho stahoval tady od ramona, pak je téma určitě česky (překládal ho). Ale nevím jaký vliv na to má firmware, já mám v10g open a téma je česky a poměrně svižné...
Pokud máš v telefonu nastavenu češtinu, mělo by být i téma česky. Jaký máš firmware?
Pokud máš v telefonu nastavenu češtinu, mělo by být i téma česky. Jaký máš firmware?
Luizzz- Začátečník
Já mám V10i ... tak potvrzuju, že je to česky. Zmátlo mně to, že když jsem dal volat, tak na dalším screenu to bylo anglicky. Jinak bohužel mám stejný problém, co už tady byl zmíněn a to, že mi některé ikony nefungují. A ještě jedna věc ... když dám např. zprávy, tak na dalším screenu je už vizuálně prostředí toho starýho tématu ... to je v pořádku? Takhle to má být nebo mi to funguje jen částečně? Díky za rady !!!
mpětka- Začátečník
Mě to taky dělá u ikony Internetu a vlastní dokumenty. Mam firmware od Vodafone ČR v10i. Safra,jinak moc hezký téma.
Schaman- Poeet p?íspivku : 1
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: