Po zálohe dát mi nejde písať
2 posters
Strana 1 z 1
Po zálohe dát mi nejde písať
Zdravím,
takže zálohoval som všetky zložky (aj Modules aj Pxo) a mobil sa konečne už normálne spustí ,no ako mám zadať PIN , tak mi už nejde písať..
Vypnúť ide, ale nemôžem písať , takže nemám ako napísať PIN, ďalej sa nedostanem.
Stretol sa už niekto prosím s týmto problémom?Mobil mám od Orangeu , som Slovák , a mám verziu V10a.
takže zálohoval som všetky zložky (aj Modules aj Pxo) a mobil sa konečne už normálne spustí ,no ako mám zadať PIN , tak mi už nejde písať..
Vypnúť ide, ale nemôžem písať , takže nemám ako napísať PIN, ďalej sa nedostanem.
Stretol sa už niekto prosím s týmto problémom?Mobil mám od Orangeu , som Slovák , a mám verziu V10a.
Meny- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 25. 01. 11
Re: Po zálohe dát mi nejde písať
Jestli ti nikdo nepomůže, udělej Preflashovanie
Gylly- Moderator
- Poeet p?íspivku : 448
Ku990 : V10i
Job/hobbies : Swiming
Mobilphone : KU990
Registration date : 23. 05. 09
Admin
admin:
Ale ako ? Skúšal som to podľa toho návodu tu:
http://www.fony.sk/forum/viewtopic.php?t=7967&postdays=0&postorder=asc&start=30
→ strana 3
Telefon prepnut na Data Service.
Menu --- Phone Settings --- Connectivity --- USB Connection mode --- Data Service a potvrd. Nesmies mat donho pichnuty USB kabel ked to budes robit , lebo ti to neprepne na Data Service.
1. Spustit program , treba byt samozrejme pripojeny k internetu a telefon teraz uz naopak musi byt prepojeny s PC.
2. Moznosti pomoc --- Krajina jazyk --- Krajina Slovakia , Jazyk Czech --- OK ......
A tak ďalej, no v tom aktualizačnom programe už ďalej , mi napíše že mám najnovšiu verziu , a že nieje treba ju meniť.Ďalej ma nepustí . Nemôžem ju cez to nainštalovať , lebo mám možnosť iba Odísť...
Akým iným spôsobom ho môžem flashnúť ?
http://www.fony.sk/forum/viewtopic.php?t=7967&postdays=0&postorder=asc&start=30
→ strana 3
Telefon prepnut na Data Service.
Menu --- Phone Settings --- Connectivity --- USB Connection mode --- Data Service a potvrd. Nesmies mat donho pichnuty USB kabel ked to budes robit , lebo ti to neprepne na Data Service.
1. Spustit program , treba byt samozrejme pripojeny k internetu a telefon teraz uz naopak musi byt prepojeny s PC.
2. Moznosti pomoc --- Krajina jazyk --- Krajina Slovakia , Jazyk Czech --- OK ......
A tak ďalej, no v tom aktualizačnom programe už ďalej , mi napíše že mám najnovšiu verziu , a že nieje treba ju meniť.Ďalej ma nepustí . Nemôžem ju cez to nainštalovať , lebo mám možnosť iba Odísť...
Akým iným spôsobom ho môžem flashnúť ?
Meny- Začátečník
Zkus tohle
Nezapomeň na krok 5!
- kód:
http://ku990.forumakers.com/t900-prefleshovanie-navod-plna-pamat-telefonu-atd
Nezapomeň na krok 5!
Gylly- Moderator
- Poeet p?íspivku : 448
Ku990 : V10i
Job/hobbies : Swiming
Mobilphone : KU990
Registration date : 23. 05. 09
Admin
admin:
Ešte dobijem mobil na max, skúsim , výsledok postnem.
Meny- Začátečník
Takže sekol som sa už na bode 3 , kde má naskočiť to okno... no žiadne nenaskočilo , je to to isté čo ten uživateľ na druhej strane tej témy , ktorý tam má tiež Emergency Mode , nie Normal.
Ovládače mám , skúšal som ich aj odinštalovať , a nahodiť nové , iné no nepomohlo
Ovládače mám , skúšal som ich aj odinštalovať , a nahodiť nové , iné no nepomohlo
Meny- Začátečník
No nič , je v servise...
Snáď ho dajú do pôvodného stavu, a dúfam že to zoberú , a že nepovedia že to bol nejaký nelegálny zásah do firmwareu :/
Snáď ho dajú do pôvodného stavu, a dúfam že to zoberú , a že nepovedia že to bol nejaký nelegálny zásah do firmwareu :/
Meny- Začátečník
Zo servisu sa ozvali po 2 resp. 3 dňoch (nerátam víkend)
Mobil som zaniesol do opravy vo štvrtok , vrátil sa mi dnes , opravený , navyše s opraveným displejom (trošku bol poškrábaný)
Tému môžte zavrieť.
@Gylly - Ďakujem za ochotu
Děkuji Gylly
Mobil som zaniesol do opravy vo štvrtok , vrátil sa mi dnes , opravený , navyše s opraveným displejom (trošku bol poškrábaný)
Tému môžte zavrieť.
@Gylly - Ďakujem za ochotu
Děkuji Gylly
Meny- Začátečník
Similar topics
» CYL Theme Manager 0.6.5
» Dat zalohu zpet do telefonu
» Youtube s Vodafone live! - jak??
» Lekce jak instalovat Theme
» Dat zalohu zpet do telefonu