Problém...
2 posters
Strana 1 z 1
Problém...
Zdravím, potřebovala bych vědět, jak mám přidat obrázek nebo fotku ke kontaktu. Když ve své galerii obrázků kliknu na dotyčném obrázku "POUŽÍT JAKO," sice se mi tam objeví buď jako tapetu nebo jako obr. ke kontaktu, ale když na to kliknu, tak se mi rozbalí tel. seznam, ve kterém nemám žádné kontakty. Přitom kontaktů mám celkem dost. Jak mám tedy obrázek nebo fotku ke kontaktu přidat, když to nejde...?! Odpověď ... spíše rady, prosím zasílejte na Nejka.yyy@seznam.cz .... Moc děkuji
Nejka.yyy- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 15. 07. 10
Re: Problém...
Nejka.yyy napsal:Zdravím, potřebovala bych vědět, jak mám přidat obrázek nebo fotku ke kontaktu. Když ve své galerii obrázků kliknu na dotyčném obrázku "POUŽÍT JAKO," sice se mi tam objeví buď jako tapetu nebo jako obr. ke kontaktu, ale když na to kliknu, tak se mi rozbalí tel. seznam, ve kterém nemám žádné kontakty. Přitom kontaktů mám celkem dost. Jak mám tedy obrázek nebo fotku ke kontaktu přidat, když to nejde...?! Odpověď ... spíše rady, prosím zasílejte na Nejka.yyy@seznam.cz .... Moc děkuji
zkus zkopirovat kontatky do mobilu a popripade si najet primo na kontakt a tam byto to melo bejt v jedne z polozek
gulasek- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 75
Job/hobbies : Mobily,PC, Snowboard ...
Mobilphone : LG KU990i
Registration date : 30. 12. 09
Admin
admin:
Už to jde. Moc děkuji za radu...
Nejka.yyy- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 15. 07. 10
Nejka.yyy napsal:Už to jde. Moc děkuji za radu...
nz
gulasek- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 75
Job/hobbies : Mobily,PC, Snowboard ...
Mobilphone : LG KU990i
Registration date : 30. 12. 09
Admin
admin:
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: