Pam.karta,budík řve.
4 posters
Strana 1 z 1
Pam.karta,budík řve.
Jak mám naformátovat kartu,pořád to po mně chce nějaký heslo,kde ho najdu.A druhá věc,jak stáhnu ranní zvuk budíku,vždycky ráno řve jak blbej a nikde jsem nenašel hlasitost budíku.Poraďte mi prosím,ivo89@seznam.cz.Ď.
ivo89- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 19. 04. 10
Re: Pam.karta,budík řve.
Hlasitost budíku je daná hlasitostí prfilu který maš právě zvolený.Když změníš hlasitost profilu ,tak se ti změní hlasitost budíku.Kartu můžeš naformátovat v pc,hlavně né na FAT32 ,ale na tu druhou možnost kterou ti to nabídne.Jinak se ti bude sekat video.Asi je to jenom FAT.
shanek- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 07. 07. 08
Budík řva a pam.karta.
1/ Dík za odpověd´d.V profilech mám nastaven profil vlastní. 2/ .A jak změním nastavení ikon na hlavní obrazovce,jsou tam ikony které nepotřebuji.3/jak odstraním nepotřebné ikony např.ORANGE,4/jak odstraním z hudební souborykteré jsou nastaveny z výroby a je jich asi40,abych uvolnil paměť???Ď.ivo 89@seznam.czshanek napsal:Hlasitost budíku je daná hlasitostí prfilu který maš právě zvolený.Když změníš hlasitost profilu ,tak se ti změní hlasitost budíku.Kartu můžeš naformátovat v pc,hlavně né na FAT32 ,ale na tu druhou možnost kterou ti to nabídne.Jinak se ti bude sekat video.Asi je to jenom FAT.
ivo89- Začátečník
Ikony a ostatní části hlavní obrazovky změníš pouze když změníš téma (viz ThemeManager 3.2 a zvol si téma které ti vyhovuje, mě například nejlépe sedí Vista Viewty.... ). Základní zvuky doporučuji alespoň nějaké si tam nechat, jinak myslím že by měli jít smazat přes EFS Media Tools - o něm se dozvíš při instalaci ThemeManageru.
jawa1cz- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 47
Ku990 : black
Registration date : 26. 08. 09
Dík za odpověď,ale jako laik nevím co to je -The Thememanager a kde ho najdu.Musíš polopatě-je mi 55 let,o počítačích vím prd.ivo89 a protože jsem nevěděl,že naformátovat kartu znamená vše vymazat,tak jsem si vymazal pěkné,rodinné fotky,nedají se nějak najít?Ď.jawa1cz napsal:Ikony a ostatní části hlavní obrazovky změníš pouze když změníš téma (viz ThemeManager 3.2 a zvol si téma které ti vyhovuje, mě například nejlépe sedí Vista Viewty.... ). Základní zvuky doporučuji alespoň nějaké si tam nechat, jinak myslím že by měli jít smazat přes EFS Media Tools - o něm se dozvíš při instalaci ThemeManageru.
ivo89- Začátečník
Ahoj, hele myslim, že ty fotky už nenajdeš. Tady na fóru jsem udělal takový návod pro začátečníky jako si ty:
https://ku990.forumakers.com/vidim-viewty-poprve-f22/
https://ku990.forumakers.com/vidim-viewty-poprve-f22/
Dandi- Moderator
- Poeet p?íspivku : 240
Job/hobbies : Florbalek, Počítač
Registration date : 27. 12. 08
Admin
admin:
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: