Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pam.karta,budík řve.

4 posters

Goto down

Pam.karta,budík řve. Empty Pam.karta,budík řve.

Příspěvek  ivo89 Mon Apr 19, 2010 11:50 am

Jak mám naformátovat kartu,pořád to po mně chce nějaký heslo,kde ho najdu.A druhá věc,jak stáhnu ranní zvuk budíku,vždycky ráno řve jak blbej a nikde jsem nenašel hlasitost budíku.Poraďte mi prosím,ivo89@seznam.cz.Ď.

ivo89
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 19. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Pam.karta,budík řve. Empty Re: Pam.karta,budík řve.

Příspěvek  shanek Tue Apr 20, 2010 6:01 am

Hlasitost budíku je daná hlasitostí prfilu který maš právě zvolený.Když změníš hlasitost profilu ,tak se ti změní hlasitost budíku.Kartu můžeš naformátovat v pc,hlavně né na FAT32 ,ale na tu druhou možnost kterou ti to nabídne.Jinak se ti bude sekat video.Asi je to jenom FAT.

shanek
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 07. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Pam.karta,budík řve. Empty Budík řva a pam.karta.

Příspěvek  ivo89 Tue Apr 20, 2010 8:49 am

shanek napsal:Hlasitost budíku je daná hlasitostí prfilu který maš právě zvolený.Když změníš hlasitost profilu ,tak se ti změní hlasitost budíku.Kartu můžeš naformátovat v pc,hlavně né na FAT32 ,ale na tu druhou možnost kterou ti to nabídne.Jinak se ti bude sekat video.Asi je to jenom FAT.
1/ Dík za odpověd´d.V profilech mám nastaven profil vlastní. 2/ .A jak změním nastavení ikon na hlavní obrazovce,jsou tam ikony které nepotřebuji.3/jak odstraním nepotřebné ikony např.ORANGE,4/jak odstraním z hudební souborykteré jsou nastaveny z výroby a je jich asi40,abych uvolnil paměť???Ď.ivo 89@seznam.cz

ivo89
Začátečník
Začátečník

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  jawa1cz Wed Apr 21, 2010 2:11 am

Ikony a ostatní části hlavní obrazovky změníš pouze když změníš téma (viz ThemeManager 3.2 a zvol si téma které ti vyhovuje, mě například nejlépe sedí Vista Viewty.... ). Základní zvuky doporučuji alespoň nějaké si tam nechat, jinak myslím že by měli jít smazat přes EFS Media Tools - o něm se dozvíš při instalaci ThemeManageru.

jawa1cz
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 47
Ku990 : black
Registration date : 26. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ivo89 Fri Apr 23, 2010 1:59 am

jawa1cz napsal:Ikony a ostatní části hlavní obrazovky změníš pouze když změníš téma (viz ThemeManager 3.2 a zvol si téma které ti vyhovuje, mě například nejlépe sedí Vista Viewty.... ). Základní zvuky doporučuji alespoň nějaké si tam nechat, jinak myslím že by měli jít smazat přes EFS Media Tools - o něm se dozvíš při instalaci ThemeManageru.
Dík za odpověď,ale jako laik nevím co to je -The Thememanager a kde ho najdu.Musíš polopatě-je mi 55 let,o počítačích vím prd.ivo89 a protože jsem nevěděl,že naformátovat kartu znamená vše vymazat,tak jsem si vymazal pěkné,rodinné fotky,nedají se nějak najít?Ď.

ivo89
Začátečník
Začátečník

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dandi Sat May 08, 2010 12:45 pm

Ahoj, hele myslim, že ty fotky už nenajdeš. Tady na fóru jsem udělal takový návod pro začátečníky jako si ty:

https://ku990.forumakers.com/vidim-viewty-poprve-f22/

Smile
Dandi
Dandi
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 240
Job/hobbies : Florbalek, Počítač
Registration date : 27. 12. 08

Admin
admin:

http://www.r-hry.7x.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: