Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emergency download

4 posters

Goto down

Emergency download Empty Emergency download

Příspěvek  amesiowa Fri Feb 12, 2010 7:15 am

Ahoj, mám stejný problém asi jako sposta lidí tady.Během zálohování dat mi spadnul net a od tý chvíle jen zelená obrazovka a Refreshing, čím víc sje se v tom šťourala snažila to opravit podle rad odtud nakonec naskočila bílá obrazovka a Emergency download.Teď už mi pomůže nahrád nový FW, tudíž reklamace?nebo mi někdo poradíte,co s tím?

amesiowa
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 12. 02. 10

Návrat nahoru Goto down

Emergency download Empty Re: Emergency download

Příspěvek  hagala Fri Feb 12, 2010 12:02 pm

Kukni si ďalšie témy, použi vyhľadávač, o tomto sa písalo v Začátečnici » Problémy s EFS tools , tam nájdeš presne tento problém a to na prvý pohľad, dúfam že ti to pomôže...
hagala
hagala
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 128
Ku990 : v10a
Job/hobbies : PC, knihy, games
Mobilphone : LG ku990i hacked :), po xx.01.2011 ukradnutý
Registration date : 03. 02. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  amesiowa Thu Feb 25, 2010 12:49 am

hagala napsal:Kukni si ďalšie témy, použi vyhľadávač, o tomto sa písalo v Začátečnici » Problémy s EFS tools , tam nájdeš presne tento problém a to na prvý pohľad, dúfam že ti to po
môže...

Takže mobil jsem poslala do servisu a podle podledních zpráv se jim ho nejspíš nepodaří dát do kupy, takže jestli by jste někdo chtěl 3 měsíce starý černý LG na náhradní díly, v komplet balení, za nějaký peníz, tak se ozvěte na amesiowa@seznam

amesiowa
Začátečník
Začátečník

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  hagala Fri Feb 26, 2010 12:51 am

Ach, to mi je ľúto dúfam že ten tvoj ďalší bude LG ku990i Very Happy Mno ale lepší čas si internet nemohol vybrať...ale čo mám internet s tým čo robiť ? veď to robíš na PC a nie na nete...no neva, a skoda LG Smile
hagala
hagala
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 128
Ku990 : v10a
Job/hobbies : PC, knihy, games
Mobilphone : LG ku990i hacked :), po xx.01.2011 ukradnutý
Registration date : 03. 02. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  amesiowa Fri Feb 26, 2010 2:45 am

hagala napsal:Ach, to mi je ľúto dúfam že ten tvoj ďalší bude LG ku990i Very Happy Mno ale lepší čas si internet nemohol vybrať...ale čo mám internet s tým čo robiť ? veď to robíš na PC a nie na nete...no neva, a skoda LG Smile

Průšvih byl v tom, že když mi spadl net tak se mi restartoval i počítač, tak proto, nicméně už se stalo.V servisu mi včera odepsali, že se ještě pokusí v\yměnit chip a znovu naprogramovat, pokud se nezadaří tak přemýšlim o Samsungu s5230 star, tak uvidíme

amesiowa
Začátečník
Začátečník

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dr.ErRor Fri Feb 26, 2010 5:14 am

amesiowa napsal:
hagala napsal:Ach, to mi je ľúto dúfam že ten tvoj ďalší bude LG ku990i Very Happy Mno ale lepší čas si internet nemohol vybrať...ale čo mám internet s tým čo robiť ? veď to robíš na PC a nie na nete...no neva, a skoda LG Smile

Průšvih byl v tom, že když mi spadl net tak se mi restartoval i počítač, tak proto, nicméně už se stalo.V servisu mi včera odepsali, že se ještě pokusí v\yměnit chip a znovu naprogramovat, pokud se nezadaří tak přemýšlim o Samsungu s5230 star, tak uvidíme

Ježiči zase ten samsung Mad Chodim na 1 forum o mobilech a tam ho ma snad pulka lidí...Už jsem na něj alergickej....Jinak samsung bych si už nikdy nekoupil...Měl jsem e250 pře touhle LG a samsunga už nikdy...Ale nwm třeba se změnili ale spíš ne... Twisted Evil

Dr.ErRor
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 17. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Gylly Sat Feb 27, 2010 2:40 am

Ee lol!
Gylly
Gylly
Moderator