Nove temy na LG
+3
pumas11
Admin
2L8
7 posters
Strana 1 z 1
Nove temy na LG
Cauko nasiel som s nasho tohoto fora pekne temy, ktore tam niekto upol, ale chcel by somsa spytat, ze ako to doplnim do thememanageru?? staci skopirovat tie subory temy do zlozky themes na kartu a dopisat tam tie nazvy do themelistu?? A to je vsetko? Dikess moc!
http://www.ku990.co.uk/forum/showthread.php?t=8902
EDIT: JA SOM NATO PRISIEEEL!! JE TO PARADA UZ VIEM DOPLNAT NOVE TEMY!! JE TO JEDNODUCHE!!
EDIT: JA SOM NATO PRISIEEEL!! JE TO PARADA UZ VIEM DOPLNAT NOVE TEMY!! JE TO JEDNODUCHE!!
2L8- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 11. 06. 08
Admin
2L8 napsal:Cauko nasiel som s nasho tohoto fora pekne temy, ktore tam niekto upol, ale chcel by somsa spytat, ze ako to doplnim do thememanageru?? staci skopirovat tie subory temy do zlozky themes na kartu a dopisat tam tie nazvy do themelistu?? A to je vsetko? Dikess moc!
Je mi lito ale na to jsem prisel ja .
Je to v sekci themeList.
A ty Theme jsou v sekci Vlastni vyber themes+nove
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
Re: Nove temy na LG
Hehe, ale vacsia sranda je, ze ja som to vobec tu necital a prisiel som na to sam!
Ale niektore temy sa tam nedaju este tak dat .. zasa tie hodiny v thememanagerovy nejdu a neviem preco, ked som sa toho ani nedotkol ..
Su niekde este nejake nove temy?? hned by som si ich nahodil .. Ale to som len par skopiroval, nie cely list ..
EDIT: ja to robim takto:
<Visticka ThemeName="Visticka" Location="0" FolderName="Visticka" FileName="vista.swf" />
<Real ThemeName="Real" Location="0" FolderName="Real" FileName="real.swf" />
<CoolScene ThemeName="CoolScene" Location="0" FolderName="CoolScene" FileName="CoolScene.swf" />
<Steeliness ThemeName="Steeliness" Location="0" FolderName="Steeliness" FileName="Steeliness.swf" />
<iBLACK2 ThemeName="iBLACK2" Location="0" FolderName="iBLACK2" FileName="iBLACK2.swf" />
<iComic ThemeName="iComic" Location="0" FolderName="iComic" FileName="iComic.swf" />
<iBlueTear ThemeName="iBlueTear" Location="0" FolderName="iBlueTear" FileName="iBlueTear.swf" />
<SonyEricsson ThemeName="SonyEricsson" Location="0" FolderName="SonyEricsson" FileName="Sony_Ericsson.swf" />
<iAmora ThemeName="iAmora" Location="0" FolderName="iAmora" FileName="iAmora.swf" />
<clyjqq ThemeName="clyjqq" Location="0" FolderName="clyjqq" FileName="clyjqq.swf />
<Alternative ThemeName="Alternative" Location="0" FolderName="Alternative" FileName="Alternative.swf" />
<movie ThemeName="movie" Location="0" FolderName="movie" FileName="movie.swf" />
<doloom ThemeName="doloom" Location="0" FolderName="doloom" FileName="doloom.swf" />
<vista2 ThemeName="vista2" Location="0" FolderName="vista2" FileName="vista2.swf" />
ALE toto posledne vista2 neviem preco mi to nechce zobrat .. ten subor swf mam presne takto pomenovany vista2 a nejde neviem vobec preco ..a niektore co tam boli shortcut.swf co sa tam dopisovalo navyse ako napr. toto:
<TheSkyIsGrey ThemeName="The Sky is Grey" Location="0" FolderName="The Sky is Grey" FileName="theme_bg2.swf" Shortcuts="shortCut.swf" />
tak v tych dalsich temach mam okrem toho shortcut aj ze calendar a tak .. a to ked som tam dopisal tak to neviem ze ci tam aj to ma byt .. no proste ma zaujima preco mi nenabehne ta vista2 ..
EDIT2: Ako sa prosim ta teda ked to vies instaluje tato tema??
http://www.knowyourmobile.com/lg/ku990viewty/viewtythemes/92542/the_dark_knight_theme_for_the_lg_ku990_viewty.html
Lebo nie je tam vobec subor swf ..
Ale niektore temy sa tam nedaju este tak dat .. zasa tie hodiny v thememanagerovy nejdu a neviem preco, ked som sa toho ani nedotkol ..
Su niekde este nejake nove temy?? hned by som si ich nahodil .. Ale to som len par skopiroval, nie cely list ..
EDIT: ja to robim takto:
<Visticka ThemeName="Visticka" Location="0" FolderName="Visticka" FileName="vista.swf" />
<Real ThemeName="Real" Location="0" FolderName="Real" FileName="real.swf" />
<CoolScene ThemeName="CoolScene" Location="0" FolderName="CoolScene" FileName="CoolScene.swf" />
<Steeliness ThemeName="Steeliness" Location="0" FolderName="Steeliness" FileName="Steeliness.swf" />
<iBLACK2 ThemeName="iBLACK2" Location="0" FolderName="iBLACK2" FileName="iBLACK2.swf" />
<iComic ThemeName="iComic" Location="0" FolderName="iComic" FileName="iComic.swf" />
<iBlueTear ThemeName="iBlueTear" Location="0" FolderName="iBlueTear" FileName="iBlueTear.swf" />
<SonyEricsson ThemeName="SonyEricsson" Location="0" FolderName="SonyEricsson" FileName="Sony_Ericsson.swf" />
<iAmora ThemeName="iAmora" Location="0" FolderName="iAmora" FileName="iAmora.swf" />
<clyjqq ThemeName="clyjqq" Location="0" FolderName="clyjqq" FileName="clyjqq.swf />
<Alternative ThemeName="Alternative" Location="0" FolderName="Alternative" FileName="Alternative.swf" />
<movie ThemeName="movie" Location="0" FolderName="movie" FileName="movie.swf" />
<doloom ThemeName="doloom" Location="0" FolderName="doloom" FileName="doloom.swf" />
<vista2 ThemeName="vista2" Location="0" FolderName="vista2" FileName="vista2.swf" />
ALE toto posledne vista2 neviem preco mi to nechce zobrat .. ten subor swf mam presne takto pomenovany vista2 a nejde neviem vobec preco ..a niektore co tam boli shortcut.swf co sa tam dopisovalo navyse ako napr. toto:
<TheSkyIsGrey ThemeName="The Sky is Grey" Location="0" FolderName="The Sky is Grey" FileName="theme_bg2.swf" Shortcuts="shortCut.swf" />
tak v tych dalsich temach mam okrem toho shortcut aj ze calendar a tak .. a to ked som tam dopisal tak to neviem ze ci tam aj to ma byt .. no proste ma zaujima preco mi nenabehne ta vista2 ..
EDIT2: Ako sa prosim ta teda ked to vies instaluje tato tema??
http://www.knowyourmobile.com/lg/ku990viewty/viewtythemes/92542/the_dark_knight_theme_for_the_lg_ku990_viewty.html
Lebo nie je tam vobec subor swf ..
2L8- Pokročilý
Admin
Jsem rad ze si na vse prisel sam.
Vim co je to za praci a kolik casu ti to sezralo..
Kde jsi sehnal ty to themes?
Visticka ThemeName, iAmora ThemeName, clyjqq ThemeName, movie ThemeName, doloom ThemeName
Cesta na Vista2
<Vista2 ThemeName="Vista2" Location="0" FolderName="Vista2" FileName="theme_bg2.swf" />
Jen to zkopiruj do themelistu
Edit2=Neni theme!!! Na to si budes muset zvyknout ze tomu lidi budou tak rikat.
Je to jen obrazek ktery si muzes ulozit na hlavni plochu.
Vim co je to za praci a kolik casu ti to sezralo..
Kde jsi sehnal ty to themes?
Visticka ThemeName, iAmora ThemeName, clyjqq ThemeName, movie ThemeName, doloom ThemeName
Cesta na Vista2
<Vista2 ThemeName="Vista2" Location="0" FolderName="Vista2" FileName="theme_bg2.swf" />
Jen to zkopiruj do themelistu
Edit2=Neni theme!!! Na to si budes muset zvyknout ze tomu lidi budou tak rikat.
Je to jen obrazek ktery si muzes ulozit na hlavni plochu.
Admin- Moderator
Admin
Ahoy Dakujem velmi za opoved .. Noo tak tie temy som nasiel normalne na tomto fore: http://www.ku990.co.uk/forum/showthread.php?t=8902
Ale to uz poznas Ja som si len premenoval niektore veci - subory, aby sa mi nezamienali a neprepisovali .. Skusim teda tu tvoju cestu uvidim Inak zas az tak velmi dlho mi to netrvalo prist na to dopisovanie do themelistu, ale tak neviem to tak dokonale, ze by mi vsetko islo
Ale to uz poznas Ja som si len premenoval niektore veci - subory, aby sa mi nezamienali a neprepisovali .. Skusim teda tu tvoju cestu uvidim Inak zas az tak velmi dlho mi to netrvalo prist na to dopisovanie do themelistu, ale tak neviem to tak dokonale, ze by mi vsetko islo
2L8- Pokročilý
Pratele jdou vam stoho odkazu stahovat themes? Kdyz dam download tak mi vyskoci okemko a vnem sou psane jakesi chujarny neco ze nemam opravneni stahovat ci co to pisou za bejkarny ma ang. stoji za prd tak tomu moc nerozumim Kdyz se nekdo zvas bude nudit tak at na to jukne. At vim co delam spatne. Vsem zucastnenim moc dekuju
Anonymní- Anonymní
Ahoy, ak myslis tento odkaz:
- kód:
http://www.mygreatphone.com/forum/theme-releases/8902-mancents-vista-theme.html
2L8- Pokročilý
me nejde zkousel jsem tam vlist i pres foun a pise mi to same2L8 napsal:Ahoy, ak myslis tento odkaz:Tak ide vpohode ..
- kód:
http://www.mygreatphone.com/forum/theme-releases/8902-mancents-vista-theme.html
Anonymní- Anonymní
Ahy, no teraz som to skusil a mne to ide .. A si zaregistrovany na tej stranke?? Mozno aj preto .. A navyse ja som tento odkaz normalne skopirovala vlozil do prehliadaca a enter ..a hotovo .. Skus este sa zaregistrovat .. Mne to ide vpohode ..
2L8- Pokročilý
To me taky napadlo jestly by to nemohlo byt tim ze nejsem registrovany.tak jsem se regnul prihlasil ale nic se tim nezmenilo. Nenasel by se nejaky dobrak co by ty themy postahoval zabalil do raru a upnul je nekam? dekuji
Anonymní- Anonymní
neviem vlozit nove temy
Mozte mi niekto poradit ako mam dat do telefonu nove temy ako ich tam pridat absolutne to nechapem ten prvy krok bol hracka ale teraz som uplne mimo ked ich mam pridavat vdaka
pumas11- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 10. 02. 09
Admin
http://viewty.webnode.cz/theme/pumas11 napsal:Mozte mi niekto poradit ako mam dat do telefonu nove temy ako ich tam pridat absolutne to nechapem ten prvy krok bol hracka ale teraz som uplne mimo ked ich mam pridavat vdaka
Jsem udelal novy popis.
Admin- Moderator
Admin
2L8 napsal:Ahoy Dakujem velmi za opoved .. Noo tak tie temy som nasiel normalne na tomto fore: http://www.ku990.co.uk/forum/showthread.php?t=8902
este mi povedz ako sa stade da stahovat lebo mi to nejde
SIBI9797- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 12. 03. 09
Ahooj mne to normalne ide
2L8- Pokročilý
tema
nazdar
nemohol by si mi poposielat tie temy na moje icq ? moje icq cislo je 582-341-584
lebo mi nejdu stiahnut z tej strany
diky
nemohol by si mi poposielat tie temy na moje icq ? moje icq cislo je 582-341-584
lebo mi nejdu stiahnut z tej strany
diky
Denis- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 04. 01. 10
nazdar
nemohol by si mi poslat tie temy na icq ? lebo mi nejdu stiahnut z tej stranky
moje icq 582-341-584 diky
nemohol by si mi poslat tie temy na icq ? lebo mi nejdu stiahnut z tej stranky
moje icq 582-341-584 diky
Denis- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 04. 01. 10
Cauko, zial uz davno nemam LG, ale iPhone, uz tie veci na LG nemam.
2L8- Pokročilý
Prosíím
Prosím vás nemohli by ste to datko poslat aj mne cez ICQ? .. Lebo mne to nejde stiahnut a už neviem co mam robiť 459 699 258 ...
lenusik14- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 02. 06. 10
aj mne by ste mohli prosím vás ak budete dobrý na 11BULL11@azet.sk ďakujem
KA11- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 30. 03. 09
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: