pomalej Viewty
3 posters
Strana 1 z 1
pomalej Viewty
dobrý den,
mam Viewtyho 3měsíce a je strašně pomalej. např když dam galerii tak přeskočit z jedný fotky na druhou trvá cca 5vteřin když dam můj materiál moje obrázky a mam tam pouze náhledy tak než mi naběhne celá stránka tak to taky trvá děsně dlouho. nevíte někdo co stim?
mam Viewtyho 3měsíce a je strašně pomalej. např když dam galerii tak přeskočit z jedný fotky na druhou trvá cca 5vteřin když dam můj materiál moje obrázky a mam tam pouze náhledy tak než mi naběhne celá stránka tak to taky trvá děsně dlouho. nevíte někdo co stim?
21kocicak21- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 10. 09. 09
Re: pomalej Viewty
.......ku990 ma pomaly sowtvare ....takze s tim nic neudelas jedine muzes do pozadi zapnout muvee studio rochlos zarucena
Gylly- Moderator
- Poeet p?íspivku : 448
Ku990 : V10i
Job/hobbies : Swiming
Mobilphone : KU990
Registration date : 23. 05. 09
Admin
admin:
Re: pomalej Viewty
aj baterku mas potom zarucenu
ale mne fotky nacita raz dva za 1 sekundu my vpohode nacita 12fotiek t.j celu obrazovku
mozno más pamalú pametovu kartu , pametam sa ked som kupil fon v orange dali my 2GB kingston kartu a skusam som kamerovat a sekalo my to formatoval som v telefone , v pc a furt sekalo , tak som tam dal kartu z PDA a odvtedy ako hodinky klop...klop...klop
skus inu MicroSD kartu alebo bez nej , ci tam bude rozdiel
ale mne fotky nacita raz dva za 1 sekundu my vpohode nacita 12fotiek t.j celu obrazovku
mozno más pamalú pametovu kartu , pametam sa ked som kupil fon v orange dali my 2GB kingston kartu a skusam som kamerovat a sekalo my to formatoval som v telefone , v pc a furt sekalo , tak som tam dal kartu z PDA a odvtedy ako hodinky klop...klop...klop
skus inu MicroSD kartu alebo bez nej , ci tam bude rozdiel
kristiansvk- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 222
Ku990 : V10.G orange
Job/hobbies : Lukostrelba , Pc , auto , baby ,
Mobilphone : LG KU990 Viewty Black
Registration date : 30. 03. 09
Similar topics
» Viewty kytara a Viewty piano
» ..:: Hry na Viewty ::..
» icq pro Viewty
» Hlasitost pres sluchatka