Android 1.12 CZ
+6
Luizzz
gr.ladinek
haken22
1vet
Tristan3
mellmen
10 posters
Strana 1 z 1
Android 1.12 CZ
Ahoj všem. Našel jsem tuhle novou verzi tohoto skvělého témata a udělal jsem do něho češtinu, bohužel nejde přeložit úplně vše. V některých slovech nejdou háčky,ale jinak funguje perfektně. Všem vřele doporučuji vyzkoušet a když pustíte Studio Muvee na pozadí tak je parádně rychlé zde je obrázek:
a zde si můžete stáhnout samotné téma: http://www.megaupload.com/?d=6OFQSZZC
Mellmen
Mellmen
mellmen- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 46
Registration date : 04. 06. 09
Re: Android 1.12 CZ
velmi pekna tema,ale nejako tu nemozem najst bluetooth
Tristan3- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 17. 02. 09
mellmen napsal:Ahoj všem. Našel jsem tuhle novou verzi tohoto skvělého témata a udělal jsem do něho češtinu, bohužel nejde přeložit úplně vše. V některých slovech nejdou háčky,ale jinak funguje perfektně. Všem vřele doporučuji vyzkoušet a když pustíte Studio Muvee na pozadí tak je parádně rychlé zde je obrázek:
Mellmen
mooc hezký kam to mám šoupnout?? nejak se v tom jeste nevyznám
1vet- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 08. 09. 09
Admin
admin:
Tristan3 napsal:velmi pekna tema,ale nejako tu nemozem najst bluetooth
Takže bluetooth a nebo i jiné věci, které tam postrádáš najdeš velice jednoduše zkus podržet prst kdekoli na display "doporučuji mimo hodiny nebo ikony které tam již jsou" a otevře se ti nová nabídka ve které vše najdeš např. bluetoth najdeš v sekci SETTINGS atd. pak se stačí pouze dotknout a ikona je na ploše.Pokud ji budeš chtít přesunout a nebo odstranit stačí jen podržet ikonu a pak ji můžeš přesunovat nebo hodit do koše.
Hodně štěstí Mell
mellmen- Začátečník
.....to nema chybu,dakujem Ti za odpoved!!
Tristan3- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 17. 02. 09
Android 1.12 CZ
diky za skvele tema,vse funguje jak ma
haken22- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 28. 01. 09
Ahoj, prosim vás, kam mám nakopírovat složku widgets? Nezobrazují se mi hodiny. Díky
gr.ladinek- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 18. 02. 09
A používáš manager nebo jako nyx???gr.ladinek napsal:Ahoj, prosim vás, kam mám nakopírovat složku widgets? Nezobrazují se mi hodiny. Díky
mellmen- Začátečník
používám nyx
gr.ladinek- Pokročilý
Tak to máš asi smůlu. Mám pocit, že jsem někde na eng foru četl, že toto téma nefunguje jako nyx údajně na to autor nemá čas aby to dokončil. Já používám CYL a vše funguje jak má. Jestli na to příjdeš kam to dát aby to fungovalo jako nyx tak se nezapomeň podělit s ostatníma.gr.ladinek napsal:používám nyx
mellmen- Začátečník
mellmen napsal:Tak to máš asi smůlu. Mám pocit, že jsem někde na eng foru četl, že toto téma nefunguje jako nyx údajně na to autor nemá čas aby to dokončil. Já používám CYL a vše funguje jak má. Jestli na to příjdeš kam to dát aby to fungovalo jako nyx tak se nezapomeň podělit s ostatníma.gr.ladinek napsal:používám nyx
Všechno ostatní mi funguje, jen ty widgedy nemůžu rozchodit.
gr.ladinek- Pokročilý
Téma jsem instaloval "samostatně" místo černého a widgety fungují bez problémů. Složku s widgety jsem nakopíroval do LGAPP/Media/swf/theme, stejně jako všechny ostatní soubory. Soubor Android.swf jsem samozřejmě přejmenoval na "theme_bg1.swf".
Myslím, že ovládání je velmi podobné tématu S-class u kterého prozatím i zůstávám. Zdá se mi přehlednější.
Myslím, že ovládání je velmi podobné tématu S-class u kterého prozatím i zůstávám. Zdá se mi přehlednější.
Luizzz- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 43
Registration date : 27. 11. 08
Takže pro ty kterým se toto téma líbí jsem ještě přeložil některé části a přidal tapety zde je odkaz :http://www.megaupload.com/?d=CFGLIN6L
Mell
Mell
mellmen- Začátečník
problem s thematem
zdravim mam jeden problem.. nikde jsme se tu o tom nedocetl.. mam nainstalovane toto tema nastavim si hl. obrazovku podle sveho ale kdyz vypnu a zapnu tel. tak je to znovu v puvodnim nastaveni... nevis co s tim?
jeste jedna vec ..kde se schovava nabidka pro zmenu temat?
diky seth
diky seth
seth001- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 03. 11. 09
seth001 napsal:zdravim mam jeden problem.. nikde jsme se tu o tom nedocetl.. mam nainstalovane toto tema nastavim si hl. obrazovku podle sveho ale kdyz vypnu a zapnu tel. tak je to znovu v puvodnim nastaveni... nevis co s tim?
diky seth
částečně, bohužel ne úplně vše jde nastavit v souboru config.xml tak zkoušej
mellmen- Začátečník
fid:0x.....
je nekde mozny v nejakym souboru zjistit pod kteryma oznacenima "fid:0x....." se jednotlivy polozky skrejvaj?
pokud to dobre chapu tak id je identifikacni koc pro kazdou polozku v telefonu a loc bude nejspis jeji pozice pri pouziti na plose...
pokud to dobre chapu tak id je identifikacni koc pro kazdou polozku v telefonu a loc bude nejspis jeji pozice pri pouziti na plose...
seth001- Začátečník
seth001 napsal:je nekde mozny v nejakym souboru zjistit pod kteryma oznacenima "fid:0x....." se jednotlivy polozky skrejvaj?
Ano, samozřejmě že je to možné. Chce to jenom trošku hledat tak třeba tady http://www.joeearl.co.uk/documents/301jvr/
Mell
mellmen- Začátečník
mellmen napsal:seth001 napsal:je nekde mozny v nejakym souboru zjistit pod kteryma oznacenima "fid:0x....." se jednotlivy polozky skrejvaj?
Ano, samozřejmě že je to možné. Chce to jenom trošku hledat tak třeba tady http://www.joeearl.co.uk/documents/301jvr/
Mell
tak uz jsem to nasel... a ty id se nachazeji v LGAPP\Media\swf\cs.xml
seth001- Začátečník
Nerozumím tomu "ty id se nachazeji v LGAPP\Media\swf\cs.xml" to záleží na tématu, ale určitě bych neměnil tento soubor cs.xml v té složce ve které píšeš.Pokud to chceš změnit například v Androidu tak upravuj soubory config.xml a itemData.xml jenž jsou součástí toho témata, ale mám pocit že už jsem to tady psal.seth001 napsal:mellmen napsal:seth001 napsal:je nekde mozny v nejakym souboru zjistit pod kteryma oznacenima "fid:0x....." se jednotlivy polozky skrejvaj?
Mell
Mell
mellmen- Začátečník
mellmen napsal:Nerozumím tomu "ty id se nachazeji v LGAPP\Media\swf\cs.xml" to záleží na tématu, ale určitě bych neměnil tento soubor cs.xml v té složce ve které píšeš.Pokud to chceš změnit například v Androidu tak upravuj soubory config.xml a itemData.xml jenž jsou součástí toho témata, ale mám pocit že už jsem to tady psal.seth001 napsal:mellmen napsal:seth001 napsal:je nekde mozny v nejakym souboru zjistit pod kteryma oznacenima "fid:0x....." se jednotlivy polozky skrejvaj?
Mell
Mell
samozrejme pokud chci upravovat android tak to budu upravovat v config.xml
me slo o to najit v puvodnim tematu co je v telefonu seznam vsech id kro jednotlivy polozky a ty se nachazeji v tom cs.xml...samozrejme taky v tom tutorialu co jsi poslal link tak tam je to taky vypsany snad uz si rozumime jen skoda ze android neobsahuje externi ikony pro polozky v menu
seth001- Začátečník
Anoseth001 napsal:mellmen napsal:Nerozumím tomu "ty id se nachazeji v LGAPP\Media\swf\cs.xml" to záleží na tématu, ale určitě bych neměnil tento soubor cs.xml v té složce ve které píšeš.Pokud to chceš změnit například v Androidu tak upravuj soubory config.xml a itemData.xml jenž jsou součástí toho témata, ale mám pocit že už jsem to tady psal.seth001 napsal:mellmen napsal:seth001 napsal:je nekde mozny v nejakym souboru zjistit pod kteryma oznacenima "fid:0x....." se jednotlivy polozky skrejvaj?
Mell
Mell
samozrejme pokud chci upravovat android tak to budu upravovat v config.xml
me slo o to najit v puvodnim tematu co je v telefonu seznam vsech id kro jednotlivy polozky a ty se nachazeji v tom cs.xml...samozrejme taky v tom tutorialu co jsi poslal link tak tam je to taky vypsany snad uz si rozumime jen skoda ze android neobsahuje externi ikony pro polozky v menu
mellmen- Začátečník
ikony
jeste jedna otazka...
je nejakym zpusobem mozny nahrat vlastni ikonu do androidu... pochybuju ze je nekde .fla soubor k dispozici takze tam se asi s upravou nechytam primo ve flashi.....nejaka jina moznost nahrani ikony? diky
je nejakym zpusobem mozny nahrat vlastni ikonu do androidu... pochybuju ze je nekde .fla soubor k dispozici takze tam se asi s upravou nechytam primo ve flashi.....nejaka jina moznost nahrani ikony? diky
seth001- Začátečník
Dobry den jsem zacatecnik a tak se chci zeptat jestli by sem nekdo neumistli komletni postup pro instalaci bez i s TM.?
D@N- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 19
Ku990 : V10b
Mobilphone : KU 990 viewty
Registration date : 11. 01. 10
LG ku990
Zkusil jsem s-class téma a vůbec mi to nejde v telefonu najít a přitom sem to dělal podle návodu poradtě někdo.
micha211- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 26. 12. 09
mellmen napsal:Ahoj všem. Našel jsem tuhle novou verzi tohoto skvělého témata a udělal jsem do něho češtinu, bohužel nejde přeložit úplně vše. V některých slovech nejdou háčky,ale jinak funguje perfektně. Všem vřele doporučuji vyzkoušet a když pustíte Studio Muvee na pozadí tak je parádně rychlé zde je obrázek:
Mellmen
NÁVOD THEMA MANAGER
1)složku Android (nikoliv napr. Android1.3) vložíme na paměťovou kartu do složky Themes
2)Do themelist.txt vložte tento řádek
- kód:
<Android ThemeName="Android" Location="0" FolderName="Android" FileName="Android.swf"/>
gulasek- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 75
Job/hobbies : Mobily,PC, Snowboard ...
Mobilphone : LG KU990i
Registration date : 30. 12. 09
Admin
admin:
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: