Zaloha telefonu opomenuta
Strana 1 z 1
Zaloha telefonu opomenuta
Prosim te potreboval bych helpnout pac jsem si nezalohoval data z telefeno predtim nez jsem si nahral schemata. Ted mi bezi vse pomalu potreboval bych to nahrat vse do puvodniho stavu, dekuju
Anonymní- Anonymní
Admin
To te nauci jak mas byt opatrny a ne vsechny veci jsou zbytecne,vid?Ben092 napsal:Prosim te potreboval bych helpnout pac jsem si nezalohoval data z telefeno predtim nez jsem si nahral schemata. Ted mi bezi vse pomalu potreboval bych to nahrat vse do puvodniho stavu, dekuju
Mas 3 moznosti: 1.Theme slozku das skryt (na tve karte)
2.Odstranis theme slozku stve karty
3.Nainstaluj si theme okolo 50 themes
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
Re: Zaloha telefonu opomenuta
Diky, ale tve 3. moznosti moc nerozumim, zkus delat carky ve vetach. Nic ve zlym a zatim dik za radu
Anonymní- Anonymní
Admin
Achhhhh, jo.Ben092 napsal:Prosim te potreboval bych helpnout pac jsem si nezalohoval data z telefeno predtim nez jsem si nahral schemata. Ted mi bezi vse pomalu potreboval bych to nahrat vse do puvodniho stavu, dekuju
Telefon ti jde pomalu protoze mas plnou kartu,vis?
Jak omezit spomalovani mobilu ?!?. No, je to jednoduche muzes smazat Theme slozku na tve karte.To je ta prvni varianta.
Muzes tam dat theme, mam i 40 theme, takze se ti nebude tak spomalovat.Treti moznost je ze slozku Theme na tve karte dat skryt.Tak jak ve windowsu kdyz schovavas slozky a soubory tak aby je nikdo nevidel.
Jestli jsi nerozumel tak pak sorry. Nic ve zlym, zatim cau..
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: