firmware ku990i
+4
cubaslim
palo444
phamm
Kenji
8 posters
Strana 1 z 1
firmware ku990i
Zdravim
http://www.mygreatphone.com/forum/modifications-hacking/13415-firmware-ku990i.html
zde jsou firmware z roku 2009
ke stazeni jsou v .dz
nechapu co znamena LG KU990i
kouknete se na to nechci se v tom hrabat jeste jsem firmware nikdy neprehraval
http://www.mygreatphone.com/forum/modifications-hacking/13415-firmware-ku990i.html
zde jsou firmware z roku 2009
ke stazeni jsou v .dz
nechapu co znamena LG KU990i
kouknete se na to nechci se v tom hrabat jeste jsem firmware nikdy neprehraval
Kenji- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 22. 07. 09
Re: firmware ku990i
ku990i jsou mobily ktere se zacli delat v roce 2009 mozna uz 2008 a zda se mi ze mezi 990 a 990i neni zadnej rozdil jen v tom ze v krabicce u 990i neni handsfree a usb kabel a kryci folie a stylus ale je zas hodne levnejsi
phamm- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 82
Registration date : 10. 06. 09
a
a ma krzt fotaku...
palo444- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 57
Registration date : 21. 01. 09
palo444 napsal:a ma krzt fotaku...
ne nema,to jen nektery verze a ja ti nepovim ktery protoze to netusim,ale tusim ze urcite vetsina ku990i krytku nema
phamm- Pokročilý
ku990i
ku990i nema znackovou optiku schneider-kreuznach a myslim ze ma jen LED blesk a neumi natacet video 120fps, ale tim si nejsem jistej...jinak viewty s krytkou fotaku ma oznaceni ku990R
cubaslim- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 43
Registration date : 08. 03. 09
mas pravdu ve vsem krom toho ze 120FPS dokaze natacet,ale porovnal jsem fotky ku990i a ku990 a pres den zadny rozdil,bohuzel noc jsem nemel ku990 takze nevim ale podle me od 990i je to min osvicenycubaslim napsal:ku990i nema znackovou optiku schneider-kreuznach a myslim ze ma jen LED blesk a neumi natacet video 120fps, ale tim si nejsem jistej...jinak viewty s krytkou fotaku ma oznaceni ku990R
phamm- Pokročilý
já mám ku990i a neřek bych že se nějak liší...nevím jestli mi poslali nejakej špatnej ale muj ku990i nema stabilizator obrazu....jinak 120 fps umi..
jawa1cz- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 47
Ku990 : black
Registration date : 26. 08. 09
taky jsem rozdil nezaznamenal a jelikoz totim pres den a v noci ne tak je mito spis vyhodou protoze jsem si strasne zvykl natu diodovou baterku :-Djawa1cz napsal:já mám ku990i a neřek bych že se nějak liší...nevím jestli mi poslali nejakej špatnej ale muj ku990i nema stabilizator obrazu....jinak 120 fps umi..
phamm- Pokročilý
já tam mam i xenáčphamm napsal:taky jsem rozdil nezaznamenal a jelikoz totim pres den a v noci ne tak je mito spis vyhodou protoze jsem si strasne zvykl natu diodovou baterku :-Djawa1cz napsal:já mám ku990i a neřek bych že se nějak liší...nevím jestli mi poslali nejakej špatnej ale muj ku990i nema stabilizator obrazu....jinak 120 fps umi..
jawa1cz- Začátečník
to je blbost,bud nemas ku990i nebo si jen myslis ze to je xenac :-D ja sito ze zacatkutaky myslel :-D pak jsem zjistil ze ku990i se s xenacem nevyrabi a to vzadu je jen dioda ktera hodne osvitia ten stabilizator tam mas,staci si precist navod :-Pjawa1cz napsal:já tam mam i xenáčphamm napsal:taky jsem rozdil nezaznamenal a jelikoz totim pres den a v noci ne tak je mito spis vyhodou protoze jsem si strasne zvykl natu diodovou baterku :-Djawa1cz napsal:já mám ku990i a neřek bych že se nějak liší...nevím jestli mi poslali nejakej špatnej ale muj ku990i nema stabilizator obrazu....jinak 120 fps umi..
phamm- Pokročilý
cawwte
pocujte neposlal by mi niekto nahodou subor Mmplayer.pxo ?? na KU990i musi to byt ickovy fw
Mediak1- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 01. 09. 09
rad bych ale nemam kabel takze sry,leda kdyby jsi byl z prahy,jsem ochoten se sejitMediak1 napsal:pocujte neposlal by mi niekto nahodou subor Mmplayer.pxo ?? na KU990i musi to byt ickovy fw
phamm- Pokročilý
phamm napsal:rad bych ale nemam kabel takze sry,leda kdyby jsi byl z prahy,jsem ochoten se sejitMediak1 napsal:pocujte neposlal by mi niekto nahodou subor Mmplayer.pxo ?? na KU990i musi to byt ickovy fw
jaaaj neni som s Prahy:( som ze Slovenska:( kurna:( a nemas nekoho zmaneho zeby ti pozical kabel???? alebo kto ma ku990i a by mi to poslal?
Mediak1- Začátečník
kupovat kabel nehodlam ,nejak necitim tak velkou potrebu,ale jinak ho schanim uz tri mesice a mam cloveka kterej by mi ho do mesice mel pujcit tak kdyz to vyjde tak rad posluMediak1 napsal:phamm napsal:rad bych ale nemam kabel takze sry,leda kdyby jsi byl z prahy,jsem ochoten se sejitMediak1 napsal:pocujte neposlal by mi niekto nahodou subor Mmplayer.pxo ?? na KU990i musi to byt ickovy fw
jaaaj neni som s Prahy:( som ze Slovenska:( kurna:( a nemas nekoho zmaneho zeby ti pozical kabel???? alebo kto ma ku990i a by mi to poslal?
phamm- Pokročilý
jaaaj mno velmi pekna dakujem tak maj saaaa
Mediak1- Začátečník
rozdíl
Takže podle všech shromážděných informací je rozdíl mezi KU990 a KU990i následující:
- icko nema pravou znackovou optiku fotoaparatu
- icko nema stabilizator obrazu
- icko ma novejsi firmware (990 ma pry chyby ve firmware - to mi rekli na telefonicke lince oficialni spolecnosti LG)
- icko nema xenovy blesk ale jen diodovy blesk
Jsou tyto rozdíly někde OFICIÁLNĚ napsané? (Nějaký web ne jako toto - to mi řeknou že není oficiální rozhodnutí)
Když jsem volal na linku LG České Republiky bylo mi řečeno že íčko má pouze novější firmware a KU900 prý má ve firmware nějaké chyby - nevím co je na tom pravda a lež, ale komu mám věřit... společnosti LG kerá kecá jeden nesmysl za druhym nebo Viewty Masterum, kteri maj Viewty prozkoumany do posledni skulinky???
Přu se se společností MAX-MOBIL že mi poslali KU990i a já objednal KU990, jelikož (zatím jsem to nenašel) nikde na internetu není oficiálně napsáno že KU990i je prostě "ošizená" verze Viewty takže já teoreticky (prakticky asi taky ne ) nikdy nemůžu ten spor vyhrát protože to nějakej debil vymyslel "joo uděláme ochuzenou verzi KU990i a budeme jí vydávat za KU990 ale oficiálně to nenapíšem - čím víc to ošidí a lidé se nachytaj jako já -> tím víc oni vidělaj....
Ale jak mám MAX-MOBILu vysvětlit že je to ošizené když oficiálně je KU990 a KU990i funkčně naprosto totožný...a společnost MAX-MOBIL (určitě i jiné e-shopy, které prodávají Viewty) se odvolají na oficiální informace společnosti LG (ta tvrdí totožnost) ---> PROSTĚ JSEM PROHRÁVAJÍCÍ ... ... když je dám k soudu zase prohraju... ...
Proto prosím o odpověď na otázku: "Jak mám dokázat že íčko je šmejd a chci to co sem si objednal a to o co mě ošidily?"
*jinak sorry za slohovku xDD
- icko nema pravou znackovou optiku fotoaparatu
- icko nema stabilizator obrazu
- icko ma novejsi firmware (990 ma pry chyby ve firmware - to mi rekli na telefonicke lince oficialni spolecnosti LG)
- icko nema xenovy blesk ale jen diodovy blesk
Jsou tyto rozdíly někde OFICIÁLNĚ napsané? (Nějaký web ne jako toto - to mi řeknou že není oficiální rozhodnutí)
Když jsem volal na linku LG České Republiky bylo mi řečeno že íčko má pouze novější firmware a KU900 prý má ve firmware nějaké chyby - nevím co je na tom pravda a lež, ale komu mám věřit... společnosti LG kerá kecá jeden nesmysl za druhym nebo Viewty Masterum, kteri maj Viewty prozkoumany do posledni skulinky???
Přu se se společností MAX-MOBIL že mi poslali KU990i a já objednal KU990, jelikož (zatím jsem to nenašel) nikde na internetu není oficiálně napsáno že KU990i je prostě "ošizená" verze Viewty takže já teoreticky (prakticky asi taky ne ) nikdy nemůžu ten spor vyhrát protože to nějakej debil vymyslel "joo uděláme ochuzenou verzi KU990i a budeme jí vydávat za KU990 ale oficiálně to nenapíšem - čím víc to ošidí a lidé se nachytaj jako já -> tím víc oni vidělaj....
Ale jak mám MAX-MOBILu vysvětlit že je to ošizené když oficiálně je KU990 a KU990i funkčně naprosto totožný...a společnost MAX-MOBIL (určitě i jiné e-shopy, které prodávají Viewty) se odvolají na oficiální informace společnosti LG (ta tvrdí totožnost) ---> PROSTĚ JSEM PROHRÁVAJÍCÍ ... ... když je dám k soudu zase prohraju... ...
Proto prosím o odpověď na otázku: "Jak mám dokázat že íčko je šmejd a chci to co sem si objednal a to o co mě ošidily?"
*jinak sorry za slohovku xDD
jawa1cz- Začátečník
Icko ma kryt fotaku ne?A kdyz nema ten stabilizator tak to je dostateckny dukaz ne?
Dr.ErRor- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 17. 08. 09
krytku nema tu ma verze R. na to mi rekli ze to stabilizer musi mit
jawa1cz- Začátečník
http://mobilni-telefony.heureka.cz/lg-ku990-viewty/poradna-otazka/21459/ tu je neco ale opět neoficialni.Chtelo by to do toho obchodu zajet a ukazat jim to , protože to jinak asi nevysvetlíš :-/
Dr.ErRor- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 17. 08. 09
tjn ale jeď z Plzně do Liberce....
tam to ale ukazuje že je íčko spíš lepší než KU990 a já myslel že je horší...
tam to ale ukazuje že je íčko spíš lepší než KU990 a já myslel že je horší...
jawa1cz- Začátečník
firmware ku990i
Dr.ErRor napsal:http://mobilni-telefony.heureka.cz/lg-ku990-viewty/poradna-otazka/21459/ tu je neco ale opět neoficialni.Chtelo by to do toho obchodu zajet a ukazat jim to , protože to jinak asi nevysvetlíš :-/
Me udelali to sami,ted jsem si toho po 10 mesicich vsiml jinak pod baterkou je takova nalepka a tam mas napsane KU990i.Jsou to ku*vy...a ja se snazil najit ten slibenej stabilizator...
630126- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 12. 05. 10
to sou střašný hajzly
jawa1cz- Začátečník
Similar topics
» FIrmware ku990i vodafone
» zaloha nema niekdo