Zvuk videa
4 posters
Strana 1 z 1
Zvuk videa
Zdravím
Letos jsem byl na Rock for People a poprvé nahrával na Viewty koncerty. Dopadlo to takhle https://www.youtube.com/watch?v=CAnk-H85m9g
...takže zvuk děsnej:( je to normální, nebo mám špatný mikrofon? Dá se to nějak udělat aby byl zvuk lepší a hudba srozumitelná? PROSÍM O ODPOVĚĎ....chtěl bych vědět jestli je to normální, protože i u mnohem horších telefonu je zvuk lepší.
PROSÍM!!!!!!!!!!
děkuji
Letos jsem byl na Rock for People a poprvé nahrával na Viewty koncerty. Dopadlo to takhle https://www.youtube.com/watch?v=CAnk-H85m9g
...takže zvuk děsnej:( je to normální, nebo mám špatný mikrofon? Dá se to nějak udělat aby byl zvuk lepší a hudba srozumitelná? PROSÍM O ODPOVĚĎ....chtěl bych vědět jestli je to normální, protože i u mnohem horších telefonu je zvuk lepší.
PROSÍM!!!!!!!!!!
děkuji
Couf- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 27. 02. 09
Re: Zvuk videa
Nahrávání u Viewty je stoprocentně lepší ... myslim, že když tam bylo tolik lidí (já tam byl taky tak to mikrofon nepobral zkus se doma natočit jak něco mluvíš ... jestli to bude stejný - chyba mikrofonu, když ne tak je to tim davem a decibelama
Dandi- Moderator
- Poeet p?íspivku : 240
Job/hobbies : Florbalek, Počítač
Registration date : 27. 12. 08
Admin
admin:
Zvuk videa
tak normalní video je v celkem v pohodě. Ale byl jsem překvapen že takhle na koncertě je to až tak špatný. Před Viewty jsem měl SE K700i a zvuk z koncertu byl lepší.....
Couf- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 5
Jo jo, taky sem měl předtim k700i .. no oni to poslali moc rychle do prodeje tak tam některý věci sou prostě špatně .. ale za tu cenu
Dandi- Moderator
Admin
admin:
tohle se mi děje taky..takže to nebude chyba dílu..ale všech. mám video z koncertu kde hráli na bicí...je to hruza..
pískll- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 87
Ku990 : ku 990 i vodafone
Mobilphone : lg
Registration date : 26. 02. 09
Admin
admin:
rikam, je na něm hodně chyb
Dandi- Moderator
Admin
admin:
nevíte někdo o mikrofonu který by se dal připojit přes postranní konektor? bylo by to fakt dobrý. protože videa jsou LUKSUSNÍ
asi to nepůjde.ale co třeba......
pískll- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 87
Ku990 : ku 990 i vodafone
Mobilphone : lg
Registration date : 26. 02. 09
Admin
admin:
mikrofon
a ty nemáš handy z krabice? tam je micák dobrej a mužeš ho používat i bez sluchátek...pískll napsal:nevíte někdo o mikrofonu který by se dal připojit přes postranní konektor? bylo by to fakt dobrý. protože videa jsou LUKSUSNÍ
stefan- Poeet p?íspivku : 1
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: