dost blba otazka
4 posters
Strana 1 z 1
dost blba otazka
taky mate v rezimu fotoaparat moznosti v nastaveni blesku vzdy zapnuto?? trosku me to sokuje,protoze vsude psali ze to svetlo nema,a nekde jsem cetl ze je to spatny pro ten blesk,cim??
phamm- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 82
Registration date : 10. 06. 09
Re: dost blba otazka
tak ja tu osobne trvale zapnuti nemam. mam tu jen automaticky a redukcy red oci... jinak predpokladam ze ta swf aplikace co jenom sviti nebyla delala jen tak prave kvuli tomu ze blesk nesviti porad...
DieS- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 16. 06. 09
no rpave proto je mi to divny,vsude flashovy aplikace a ani v manualuneni ze by to melo jit zapnout naporad,odpoledne to vyfotim,ted to nestiham,alepo rad si rikam, kde je chyba??
phamm- Pokročilý
tak jako bud rad ze to tam ma ze
DieS- Začátečník
tak to ja jsem no ale nemuze se stim neco stat?? proto je mi to tak divny,nasi mi rozbili fotak takze to nevyfotim neni cim jedinej fotak mam na mobilu a nevim jak to vyfotit ale ten telefon to umi,ale nekde jsem cetl ze se to svetlo rozbije co je natom pravdy??DieS napsal:tak jako bud rad ze to tam ma ze
phamm- Pokročilý
ROZBIJE :d:dd:d? ?? nesmis s tim mlaatit o chodniik...kdyz se pokazi softwarove tak to snad reklamujes ne ? to se ti muze stat u cehokoliv
DieS- Začátečník
netakhle jsem to nemyslel ja myslel s tim xenonovym svetlem kdyz bude dlouho zapnuty??tak prej po minute praskne tak se ptam jestli o tom nekdo nevi vicDieS napsal:ROZBIJE :d:dd:d? ?? nesmis s tim mlaatit o chodniik...kdyz se pokazi softwarove tak to snad reklamujes ne ? to se ti muze stat u cehokoliv
phamm- Pokročilý
na W800i ...u sonyho byl taky xenonovy blesk..a svitil sem s tim jako o zavod...takze bych se toho nebal kdyz to praskne je to smejd: )
DieS- Začátečník
DieS napsal:na W800i ...u sonyho byl taky xenonovy blesk..a svitil sem s tim jako o zavod...takze bych se toho nebal kdyz to praskne je to smejd: )
Ahoj, nepletes se nahodou? Na W800i je diodovy blesk, proto ho muzes zapnout a pouzivat jako svetlo.
zet3- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 07. 12. 08
...
ja mam taky viewtyho a mam u blesku možnosti automaticky, při focení, vždy zapnuto, a vždy vypnuto
21kocicak21- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 10. 09. 09
no jasny to uz jsme vyresily :-D mas ku990i protzoe ona nema vybojku ale jen diodu, ale jaj sme s tim spokojen21kocicak21 napsal:ja mam taky viewtyho a mam u blesku možnosti automaticky, při focení, vždy zapnuto, a vždy vypnuto
phamm- Pokročilý
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: