Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Blesk jako svítilna

+6
phamm
Senda
F-i-l-i-p
michaelflyer
Admin
Pooky007
10 posters

Goto down

Blesk jako svítilna Empty Dioda jako baterka

Příspěvek  Pooky007 Fri Jul 18, 2008 12:25 pm

A ještě jeden dotaz za dnešek Very Happy
Některé mobily nabízejí možnost využít diodu jako baterku, a jiné např. některé nokie dokáží zpřístupnit diodu jako baterku pomocí externích aplikací. A tohle bych potřeboval, i u tohodle mobilu. Zatím sem ale nenašel program , který funguje, ba možná hledám i zbytečně. Je něco takového, co dokáže zpřístupnit tuto možnost? Děkuji za odpověd rendeer

Pooky007
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 04. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Blesk jako svítilna Empty Admin

Příspěvek  Admin Sat Jul 19, 2008 2:05 am

Pooky007 napsal:A ještě jeden dotaz za dnešek Very Happy
Některé mobily nabízejí možnost využít diodu jako baterku, a jiné např. některé nokie dokáží zpřístupnit diodu jako baterku pomocí externích aplikací. A tohle bych potřeboval, i u tohodle mobilu. Zatím sem ale nenašel program , který funguje, ba možná hledám i zbytečně. Je něco takového, co dokáže zpřístupnit tuto možnost? Děkuji za odpověd rendeer
Chtel bych vedet co tim myslis dioda.
Muzu ti pomoct stim ze ti vytvorim screen tak ze ti bude zarit bile hodne to pouzivam.
1.Bud si nainstalujes thmeme manazer a na jedes na theme ( i.3D ) tam najedes do Option pak Light
2.Nebo si stahnes aplikaci ze stranky http://www.calumneilson.com. ta aplikace se jmenuje # Viewty Bulb - Make the Viewty screen turn into a torch/light -Download http://www.calumneilson.com/blog/downloads/viewty-light.zip
Admin
Admin
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08

Admin
admin: Ja

https://ku990.forumakers.com

Návrat nahoru Goto down

Blesk jako svítilna Empty Re: Blesk jako svítilna

Příspěvek  Pooky007 Sat Jul 19, 2008 8:14 am

Myslel jsem červené světýlko pod bleskem Smile Jestli by nešlo pomocí nějaké aplikace nechatt zaplé pirat Ale i tak dík cheers

Pooky007
Začátečník
Začátečník

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  michaelflyer Mon Jul 21, 2008 10:06 am

Pooky007 napsal:Myslel jsem červené světýlko pod bleskem Smile Jestli by nešlo pomocí nějaké aplikace nechatt zaplé pirat Ale i tak dík cheers

Problém je v tom, že tá červená dióda nie je dióda, ale zameriavač vzdialenosti pre foťák. A ani nemá dlhú výdrž (na svietenie). Takže pochybujem, že by niekto niečo také robil. Wink

michaelflyer
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 21. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Blesk jako svítilna Empty Blesk jako svítilna

Příspěvek  F-i-l-i-p Sat Jul 26, 2008 7:47 pm

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nejde nějak rosvítit blesk napořád třeba přes nějákou aplikaci. Díky Smile

F-i-l-i-p
Pokročilý
Pokročilý

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 26. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  michaelflyer Sun Jul 27, 2008 2:17 am

F-i-l-i-p napsal:Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nejde nějak rosvítit blesk napořád třeba přes nějákou aplikaci. Díky Smile
To čo som čítal na nete, tak áno dá sa... Ale kde nájsť na to soft, tak to neviem. Ale ak vieš dobre po AJ tak skús tu:
kód:
http://www.calumneilson.com/blog/2008/02/19/software-applications-for-the-lg-viewty/

michaelflyer
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 21. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  F-i-l-i-p Sun Jul 27, 2008 7:37 am

Dík, ale tam už sem koukal Sad Neví někdo jiný o něčm jiném prosim?

F-i-l-i-p
Pokročilý
Pokročilý

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 26. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pooky007 Sun Jul 27, 2008 11:31 am

Dle toho co jsem četl, tak xenonový blesk nelze mít rozsvícený pořád. Maximálně by šlo používat tu červenou diodu co slouží k zaostření. K tomu je aplikace "Torch", ale mě osobně nejde. (přitom na ostatních mobilech s timto červeným světélkem jde a i na jiných LG Crying or Very sad )

Pooky007
Začátečník
Začátečník

Návrat nahoru Goto down

Blesk jako svítilna Empty světlo

Příspěvek  Senda Mon Jul 28, 2008 10:07 am

Ahoj,jestli chceš Flash aplikaci co ti rozsvítí displej mobilu naplno bílou barvou a ten potom svítí docela slušně jako baterka,tak mi písni na icq289816065. Mám toho spoustu na tento mobil.Pošlu ti to.

Senda
Pokročilý
Pokročilý

Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 10. 06. 08

Návrat nahoru Goto down

Blesk jako svítilna Empty Admin

Příspěvek  Admin Tue Jul 29, 2008 10:17 am

Omlouvam se ze jsem dlouho nepsal (dovolena)
Blesk se neda pouzit jako svitilna a ani zapojit na porad z jednoho duvodu a to ze by se lfash dioda prehrala a praskla.
a ani by to netrvalo celou minutu je to sami jako u fotaku s pridavnym bleskem take se neda zapnout na porad.
Doufam ze sem to vysvetlil tak ze to kazdy pochopil.
Admin
Admin
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08

Admin
admin: Ja

https://ku990.forumakers.com

Návrat nahoru Goto down

Blesk jako svítilna Empty flash světlo

Příspěvek  Senda Sat Aug 02, 2008 12:42 am

Ahoj,tak tady je ke stažení to světlo na displej mobilu http://leteckaposta.cz/298033267

Senda
Pokročilý
Pokročilý

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Senda Mon Aug 04, 2008 12:30 pm

No přesně tuhle aplikaci,aby zaměřovací červená dioda svítila jako baterka jsem používal na svém sony k800i. Ale vše jsem už po prodeji telefonu smazal,ale možná ji někde na netu znova najdu a vyzkouším jestli pojede i na viewty. Ale po pravdě jsem ji moc nepoužíval,to červené světlo bylo o ničem. To už je lepší použít bíle rozsvícený displej,jak už tady někdo psal. Tu flash aplikaci s bílím displejem jsem tady na foru dal ke stažení,takže si ji zkuste.

Senda
Pokročilý
Pokročilý

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  phamm Fri Jun 26, 2009 3:38 am

trosku me sokovalo ze mi mobil nabizi mit blesk porad zapnutej,mam FW 10b a u blesk mam 4 moznosti- automatiky,pri snimku,porad vypnuto a porad zapnuto. Mate to taky??protoze jsem zde cetl ze to ten blesk dlouho nevydrzi tak se divim,vsude na fotkach videich nebo i v manula jsou u moznosti blesku jen 3 moznosti Question diky za vase zkusenosti, dokonce muzu mit zanutej blesk pri toceni videa,byl bych radeji kdyby tam ta moznost nebyla a melo to vykonejsi blesk

jinak jeste cekal jsem od toho blesku vic kamos ma mobil nokii6220clasic a v noci mu to dela fotky jak digitalni fotoaparat,zatim co me to moc nezaostri a ani moc neosviti,jak jste na tom s vecernima fotkama??

phamm
Pokročilý
Pokročilý

Poeet p?íspivku : 82
Registration date : 10. 06. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  cubaslim Mon Jul 27, 2009 6:58 am

phamm napsal:trosku me sokovalo ze mi mobil nabizi mit blesk porad zapnutej,mam FW 10b a u blesk mam 4 moznosti- automatiky,pri snimku,porad vypnuto a porad zapnuto. Mate to taky??protoze jsem zde cetl ze to ten blesk dlouho nevydrzi tak se divim,vsude na fotkach videich nebo i v manula jsou u moznosti blesku jen 3 moznosti Question diky za vase zkusenosti, dokonce muzu mit zanutej blesk pri toceni videa,byl bych radeji kdyby tam ta moznost nebyla a melo to vykonejsi blesk

jinak jeste cekal jsem od toho blesku vic kamos ma mobil nokii6220clasic a v noci mu to dela fotky jak digitalni fotoaparat,zatim co me to moc nezaostri a ani moc neosviti,jak jste na tom s vecernima fotkama??
A nemáš jinou verzi viewty??..protože ku990 ma xenon blesk a to je jen výbojka, kterou nerozsvitis na delsi dobu...u jinych verzi viewty delali i LED blesky a ty by se dali rozsvitit dyl

cubaslim
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 43
Registration date : 08. 03. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  phamm Mon Jul 27, 2009 7:17 am

cubaslim napsal:
phamm napsal:trosku me sokovalo ze mi mobil nabizi mit blesk porad zapnutej,mam FW 10b a u blesk mam 4 moznosti- automatiky,pri snimku,porad vypnuto a porad zapnuto. Mate to taky??protoze jsem zde cetl ze to ten blesk dlouho nevydrzi tak se divim,vsude na fotkach videich nebo i v manula jsou u moznosti blesku jen 3 moznosti Question diky za vase zkusenosti, dokonce muzu mit zanutej blesk pri toceni videa,byl bych radeji kdyby tam ta moznost nebyla a melo to vykonejsi blesk

A nemáš jinou verzi viewty??..protože ku990 ma xenon blesk a to je jen výbojka, kterou nerozsvitis na delsi dobu...u jinych verzi viewty delali i LED blesky a ty by se dali rozsvitit dyl

mas pravdu,predtim jsem to nevedel,mam ku990i a nevim co tam je ale sviti to vic jak dioda ale min jak vybojka,ale svitit se stim da,a jelikoz nedelam nocni fotky tak jsem stim spokojenej

phamm
Pokročilý
Pokročilý

Poeet p?íspivku : 82
Registration date : 10. 06. 09

Návrat nahoru Goto down

Blesk jako svítilna Empty ..

Příspěvek  21kocicak21 Tue Sep 15, 2009 8:39 am

v mém viewty stačí dát foťák -> blesk a zvolit vždy zapnuto

21kocicak21
Začátečník
Začátečník