Blesk jako svítilna
+6
phamm
Senda
F-i-l-i-p
michaelflyer
Admin
Pooky007
10 posters
Strana 1 z 1
Dioda jako baterka
A ještě jeden dotaz za dnešek
Některé mobily nabízejí možnost využít diodu jako baterku, a jiné např. některé nokie dokáží zpřístupnit diodu jako baterku pomocí externích aplikací. A tohle bych potřeboval, i u tohodle mobilu. Zatím sem ale nenašel program , který funguje, ba možná hledám i zbytečně. Je něco takového, co dokáže zpřístupnit tuto možnost? Děkuji za odpověd
Některé mobily nabízejí možnost využít diodu jako baterku, a jiné např. některé nokie dokáží zpřístupnit diodu jako baterku pomocí externích aplikací. A tohle bych potřeboval, i u tohodle mobilu. Zatím sem ale nenašel program , který funguje, ba možná hledám i zbytečně. Je něco takového, co dokáže zpřístupnit tuto možnost? Děkuji za odpověd
Pooky007- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 04. 07. 08
Admin
Chtel bych vedet co tim myslis dioda.Pooky007 napsal:A ještě jeden dotaz za dnešek
Muzu ti pomoct stim ze ti vytvorim screen tak ze ti bude zarit bile hodne to pouzivam.
1.Bud si nainstalujes thmeme manazer a na jedes na theme ( i.3D ) tam najedes do Option pak Light
2.Nebo si stahnes aplikaci ze stranky http://www.calumneilson.com. ta aplikace se jmenuje # Viewty Bulb - Make the Viewty screen turn into a torch/light -Download http://www.calumneilson.com/blog/downloads/viewty-light.zip
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
Re: Blesk jako svítilna
Myslel jsem červené světýlko pod bleskem Jestli by nešlo pomocí nějaké aplikace nechatt zaplé Ale i tak dík
Pooky007- Začátečník
Pooky007 napsal:Myslel jsem červené světýlko pod bleskem Jestli by nešlo pomocí nějaké aplikace nechatt zaplé Ale i tak dík
Problém je v tom, že tá červená dióda nie je dióda, ale zameriavač vzdialenosti pre foťák. A ani nemá dlhú výdrž (na svietenie). Takže pochybujem, že by niekto niečo také robil.
michaelflyer- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 21. 07. 08
Blesk jako svítilna
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nejde nějak rosvítit blesk napořád třeba přes nějákou aplikaci. Díky
F-i-l-i-p- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 26. 07. 08
To čo som čítal na nete, tak áno dá sa... Ale kde nájsť na to soft, tak to neviem. Ale ak vieš dobre po AJ tak skús tu:F-i-l-i-p napsal:Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nejde nějak rosvítit blesk napořád třeba přes nějákou aplikaci. Díky
- kód:
http://www.calumneilson.com/blog/2008/02/19/software-applications-for-the-lg-viewty/
michaelflyer- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 21. 07. 08
Dík, ale tam už sem koukal Neví někdo jiný o něčm jiném prosim?
F-i-l-i-p- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 26. 07. 08
Dle toho co jsem četl, tak xenonový blesk nelze mít rozsvícený pořád. Maximálně by šlo používat tu červenou diodu co slouží k zaostření. K tomu je aplikace "Torch", ale mě osobně nejde. (přitom na ostatních mobilech s timto červeným světélkem jde a i na jiných LG )
Pooky007- Začátečník
světlo
Ahoj,jestli chceš Flash aplikaci co ti rozsvítí displej mobilu naplno bílou barvou a ten potom svítí docela slušně jako baterka,tak mi písni na icq289816065. Mám toho spoustu na tento mobil.Pošlu ti to.
Senda- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 10. 06. 08
Admin
Omlouvam se ze jsem dlouho nepsal (dovolena)
Blesk se neda pouzit jako svitilna a ani zapojit na porad z jednoho duvodu a to ze by se lfash dioda prehrala a praskla.
a ani by to netrvalo celou minutu je to sami jako u fotaku s pridavnym bleskem take se neda zapnout na porad.
Doufam ze sem to vysvetlil tak ze to kazdy pochopil.
Blesk se neda pouzit jako svitilna a ani zapojit na porad z jednoho duvodu a to ze by se lfash dioda prehrala a praskla.
a ani by to netrvalo celou minutu je to sami jako u fotaku s pridavnym bleskem take se neda zapnout na porad.
Doufam ze sem to vysvetlil tak ze to kazdy pochopil.
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
flash světlo
Ahoj,tak tady je ke stažení to světlo na displej mobilu http://leteckaposta.cz/298033267
Senda- Pokročilý
No přesně tuhle aplikaci,aby zaměřovací červená dioda svítila jako baterka jsem používal na svém sony k800i. Ale vše jsem už po prodeji telefonu smazal,ale možná ji někde na netu znova najdu a vyzkouším jestli pojede i na viewty. Ale po pravdě jsem ji moc nepoužíval,to červené světlo bylo o ničem. To už je lepší použít bíle rozsvícený displej,jak už tady někdo psal. Tu flash aplikaci s bílím displejem jsem tady na foru dal ke stažení,takže si ji zkuste.
Senda- Pokročilý
trosku me sokovalo ze mi mobil nabizi mit blesk porad zapnutej,mam FW 10b a u blesk mam 4 moznosti- automatiky,pri snimku,porad vypnuto a porad zapnuto. Mate to taky??protoze jsem zde cetl ze to ten blesk dlouho nevydrzi tak se divim,vsude na fotkach videich nebo i v manula jsou u moznosti blesku jen 3 moznosti diky za vase zkusenosti, dokonce muzu mit zanutej blesk pri toceni videa,byl bych radeji kdyby tam ta moznost nebyla a melo to vykonejsi blesk
jinak jeste cekal jsem od toho blesku vic kamos ma mobil nokii6220clasic a v noci mu to dela fotky jak digitalni fotoaparat,zatim co me to moc nezaostri a ani moc neosviti,jak jste na tom s vecernima fotkama??
jinak jeste cekal jsem od toho blesku vic kamos ma mobil nokii6220clasic a v noci mu to dela fotky jak digitalni fotoaparat,zatim co me to moc nezaostri a ani moc neosviti,jak jste na tom s vecernima fotkama??
phamm- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 82
Registration date : 10. 06. 09
A nemáš jinou verzi viewty??..protože ku990 ma xenon blesk a to je jen výbojka, kterou nerozsvitis na delsi dobu...u jinych verzi viewty delali i LED blesky a ty by se dali rozsvitit dylphamm napsal:trosku me sokovalo ze mi mobil nabizi mit blesk porad zapnutej,mam FW 10b a u blesk mam 4 moznosti- automatiky,pri snimku,porad vypnuto a porad zapnuto. Mate to taky??protoze jsem zde cetl ze to ten blesk dlouho nevydrzi tak se divim,vsude na fotkach videich nebo i v manula jsou u moznosti blesku jen 3 moznosti diky za vase zkusenosti, dokonce muzu mit zanutej blesk pri toceni videa,byl bych radeji kdyby tam ta moznost nebyla a melo to vykonejsi blesk
cubaslim- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 43
Registration date : 08. 03. 09
cubaslim napsal:A nemáš jinou verzi viewty??..protože ku990 ma xenon blesk a to je jen výbojka, kterou nerozsvitis na delsi dobu...u jinych verzi viewty delali i LED blesky a ty by se dali rozsvitit dylphamm napsal:trosku me sokovalo ze mi mobil nabizi mit blesk porad zapnutej,mam FW 10b a u blesk mam 4 moznosti- automatiky,pri snimku,porad vypnuto a porad zapnuto. Mate to taky??protoze jsem zde cetl ze to ten blesk dlouho nevydrzi tak se divim,vsude na fotkach videich nebo i v manula jsou u moznosti blesku jen 3 moznosti diky za vase zkusenosti, dokonce muzu mit zanutej blesk pri toceni videa,byl bych radeji kdyby tam ta moznost nebyla a melo to vykonejsi blesk
mas pravdu,predtim jsem to nevedel,mam ku990i a nevim co tam je ale sviti to vic jak dioda ale min jak vybojka,ale svitit se stim da,a jelikoz nedelam nocni fotky tak jsem stim spokojenej
phamm- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 82
Registration date : 10. 06. 09
..
v mém viewty stačí dát foťák -> blesk a zvolit vždy zapnuto
21kocicak21- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 10. 09. 09
Ja si furt keď potrebujem svetlo zapnem foťák - blesk - vždy zapnutý
hagala- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 128