Změna IMEI na KU990
4 posters
Strana 1 z 1
Změna IMEI na KU990
Dobrý den ,
Mam dotaz ohledně změny imei na KU990 koupil jsem ho před dvěma měsíci na Carbutu v anglii a hlasi zě mam chybu v USIM tak pravděpodobně kradeny nebo vzany na paušal blokovany od operatora na jedne strance jsem našel odkaz na http://www.mygreatphone.com/forum/modifications-hacking/3873-solution-change-imei-bluetooth-address-ku990-without-any-nv.html je to docela zajimavej navod stahl jsem si všechno coo chtěli a začal jsem ale telefon nevidrží dostatečně dlouho online jako na portu 4 tak vas chci požadat o navod jak změnit imei a nepiště sem věci typu to nejde je to napalene v čipu atd....
Mam dotaz ohledně změny imei na KU990 koupil jsem ho před dvěma měsíci na Carbutu v anglii a hlasi zě mam chybu v USIM tak pravděpodobně kradeny nebo vzany na paušal blokovany od operatora na jedne strance jsem našel odkaz na http://www.mygreatphone.com/forum/modifications-hacking/3873-solution-change-imei-bluetooth-address-ku990-without-any-nv.html je to docela zajimavej navod stahl jsem si všechno coo chtěli a začal jsem ale telefon nevidrží dostatečně dlouho online jako na portu 4 tak vas chci požadat o navod jak změnit imei a nepiště sem věci typu to nejde je to napalene v čipu atd....
NOXIKOL- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 25. 05. 09
Re: Změna IMEI na KU990
Nejde to je to vyrobni cislo kazdej mobil ma jine...Proste to nezmenis...jako nezmenis svoje rodny cislo!!!!
Dr.ErRor- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 17. 08. 09
Dr.ErRor napsal:Nejde to je to vyrobni cislo kazdej mobil ma jine...Proste to nezmenis...jako nezmenis svoje rodny cislo!!!!
Přsně tak, IMEI číslo změnit nelze, nevim, co jiného by jsi chtěl slyšet. Nejde to přeťukat nebo předělat tak jako na autě VINko.
gr.ladinek- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 18. 02. 09
vy ste mi zase chytři jasne že to jde,ale je to trestnegr.ladinek napsal:Dr.ErRor napsal:Nejde to je to vyrobni cislo kazdej mobil ma jine...Proste to nezmenis...jako nezmenis svoje rodny cislo!!!!
Přsně tak, IMEI číslo změnit nelze, nevim, co jiného by jsi chtěl slyšet. Nejde to přeťukat nebo předělat tak jako na autě VINko.
redsa- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 27. 08. 08
LOL tak to mi teda řekni jak....redsa napsal:vy ste mi zase chytři jasne že to jde,ale je to trestnegr.ladinek napsal:Dr.ErRor napsal:Nejde to je to vyrobni cislo kazdej mobil ma jine...Proste to nezmenis...jako nezmenis svoje rodny cislo!!!!
Dr.ErRor- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 17. 08. 09
LOLEC nebudu to tu rozepisovat,ale mužu řict že to fakt jde!!!!Dr.ErRor napsal:LOL tak to mi teda řekni jak....redsa napsal:vy ste mi zase chytři jasne že to jde,ale je to trestnegr.ladinek napsal:Dr.ErRor napsal:Nejde to je to vyrobni cislo kazdej mobil ma jine...Proste to nezmenis...jako nezmenis svoje rodny cislo!!!!
redsa- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 27. 08. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: