Hellp me - cena opravy
2 posters
Strana 1 z 1
Hellp me - cena opravy
Brý den,
chtěl bych se zeptat jestli nemáte nikdo zkušenost s opravou KU990 konkrétně s optikou Schneider - Kreuznach? Abych vysvětlil mám ho ještě v záruce a už se objevila třetí jiná závada a to, že přístroj nechce zaostřovat ani automaticky ani ručně ( funguje jak se mu chce jednou ano jednou ne - případne po přitlacení na optiku prstem) je v tom uřčitě něco chybného. Jenže problém je v tom, že mi po téhle závadě spadl do vody a celý jsem ho utopil.. sice sem ho vysušil a funguje jak má, ale závada se zaostřováním stále přetrvává. Proto se tedy chci zeptat jestli je 100procentne jasne že při reklamaci zjistí tekutinu v MT ? a ještě jeden dotaz, tedy v krajním případě, když to nevýjde a budu muset zaplatit, nemáte tušení na kolik by vyšla oprava optiky Schneider - Kreuznach ?
Předem moooc děkuji za pomoc v téhle mé zoufalé situaci.
chtěl bych se zeptat jestli nemáte nikdo zkušenost s opravou KU990 konkrétně s optikou Schneider - Kreuznach? Abych vysvětlil mám ho ještě v záruce a už se objevila třetí jiná závada a to, že přístroj nechce zaostřovat ani automaticky ani ručně ( funguje jak se mu chce jednou ano jednou ne - případne po přitlacení na optiku prstem) je v tom uřčitě něco chybného. Jenže problém je v tom, že mi po téhle závadě spadl do vody a celý jsem ho utopil.. sice sem ho vysušil a funguje jak má, ale závada se zaostřováním stále přetrvává. Proto se tedy chci zeptat jestli je 100procentne jasne že při reklamaci zjistí tekutinu v MT ? a ještě jeden dotaz, tedy v krajním případě, když to nevýjde a budu muset zaplatit, nemáte tušení na kolik by vyšla oprava optiky Schneider - Kreuznach ?
georgotegr- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 26. 04. 09
Re: Hellp me - cena opravy
no ja sem mel foun uz totalne rozebranej..nevim jako kolik stoji oprava fotaku ale ja si promackl displej..na to bacha !!! a od voodafonu prej 2500..ale..to sem se na ne vy*ral.....a koupil za 1400 displej baterku 800 mah a 2 folie..je to ale bez zaruky..jinak k tomu fotaku... staci sehnat novej nebo od nekoho tady na foru kdo ma mobil na dily..lze ho jednoduse vymenit..je to pridelane pomoci zasuvneho konektoru..nevim jak bych to ted rekl...ale muzu ti to udelat ;-) kdyz sezenes fotak-...georgotegr napsal:Brý den,
pískll- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 87
Ku990 : ku 990 i vodafone
Mobilphone : lg
Registration date : 26. 02. 09
Admin
admin:
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: