upload zalohy dat
3 posters
Strana 1 z 1
upload zalohy dat
upload zalohy dat
prosim o pomoc kohokolvek kto by mohol uploadnut zakladnu zalohu dat jedna sa totiž o to že ja som si nainštaloval do fonu theme manager a neskor aj cyl themes .
v theme manager my na ploche telefonu ukazuje eror a cyl themes tam my nejde pridat riadok z danej temy . lenže problem je v tom že som si nezalohoval data s telefonu , urobil som velku chybu ale strašne prosim ak niekto môže pomocť nech sa ozve dakujem .
prosim o pomoc kohokolvek kto by mohol uploadnut zakladnu zalohu dat jedna sa totiž o to že ja som si nainštaloval do fonu theme manager a neskor aj cyl themes .
v theme manager my na ploche telefonu ukazuje eror a cyl themes tam my nejde pridat riadok z danej temy . lenže problem je v tom že som si nezalohoval data s telefonu , urobil som velku chybu ale strašne prosim ak niekto môže pomocť nech sa ozve dakujem .
suchomel91- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 11. 04. 09
Re: upload zalohy dat
možná bys mohl napsat jakej máš FW?
Dandi- Moderator
- Poeet p?íspivku : 240
Job/hobbies : Florbalek, Počítač
Registration date : 27. 12. 08
Admin
admin:
Tak nebo tak tady je můj: http://czshare.com/692082/l5_I/TOTO.zip .....V10i. Takže je to tu pro všechny kdo má zájem Enjoy. Je to ta verze od vodafonu a jeúplně čistá
Belo- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 16. 04. 09
dakujem strasne moc
suchomel91- Začátečník
Dandi napsal:možná bys mohl napsat jakej máš FW?
fw Mam od orange a je to V10i ale to čo uploadol Belo je nefunkcne . nakopiroval som tam cele namiesto mojho a ked zapnem telefon tak mi ukazuje do poli displeja na žlto a vypiusuje to :
Unavailable wallpaper file . poradi niekto prosim teraz mam mobil uplne nefunkčny nezapnem ho .
suchomel91- Začátečník
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: