Zrychleni telefonu o 50%
+12
SpezZa
Sleidy
maros_svk_84
fatalcerw
hondza
chl3b4
cubaslim
Luizzz
ramon
Radim50
dewills
Admin
16 posters
Viewty :: Pro pokročilé :: Vychytávky
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Zrychleni telefonu o 50%
Jsem tak zas na nocni projizdel www.ku990.co.uk a na co jsem neprisel.
Najedte do service menu vytocenim cisla 3845#*990# -->WAP TEST-->UAString View
Ted na nic nesahejte a pockejte az se vam internetove pripojeni samo zrusi pak zmacknete OK
Zkuste nacist fotky nebo mp3 me to nacitalo vecnost ale ted...nez mrknu tak to tam mam.
Jestly si neverite tak to nedelejte!!!!
Najedte do service menu vytocenim cisla 3845#*990# -->WAP TEST-->UAString View
Ted na nic nesahejte a pockejte az se vam internetove pripojeni samo zrusi pak zmacknete OK
Zkuste nacist fotky nebo mp3 me to nacitalo vecnost ale ted...nez mrknu tak to tam mam.
Jestly si neverite tak to nedelejte!!!!
- kód:
http://www.mygreatphone.com/forum/modifications-hacking/12608-weird-speed-increase-when.html
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
re:
A to jako má tvrvalý efekt? Totiž nechápu , jak by to mohlo po technické stránce mít společného s rychlostí zobrazování či načítání souborů.
dewills- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 19
Registration date : 16. 02. 09
jj
nadhera skusil jsem toi a jeto světelná rychlost az na to ze ten intrenet se mi sam nevipl ale musel sem to udelat sam
Radim50- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 15. 03. 09
Re: Zrychleni telefonu o 50%
Tak jsem to zkusil rozdil bohuzel nepozoruju na mygreatphone.com je vic takovych lidi, mozna se to lisi firmwarem..Udajne je to jen docasne zrychleni. Po zapnuti fotaku se telefon vrati na normalni 'rychlost'.
Mne se osvedcilo pro zvyseni rychlosti nechat pustene Muvee studio na pozadi.
Pustte Muvee studio->kliknete na ikonku multitaskingu [vpravo od baterie]->zvolte Domovska obrazovka
Tim bude zrychleni stale rozdil je pozorovatelny. Zkusim jeste prijit na to proc mi nejde ten trik s tim WAPem..
Mne se osvedcilo pro zvyseni rychlosti nechat pustene Muvee studio na pozadi.
Pustte Muvee studio->kliknete na ikonku multitaskingu [vpravo od baterie]->zvolte Domovska obrazovka
Tim bude zrychleni stale rozdil je pozorovatelny. Zkusim jeste prijit na to proc mi nejde ten trik s tim WAPem..
ramon- Moderator
- Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08
Admin
admin:
Zdá se, že to opravdu reakce telefonu urychluje, jak dloho to ovšem vydrží... Mám firmware v10g (open).
Luizzz- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 43
Registration date : 27. 11. 08
re
Zatím jsem to sám nezkusil, ale na fórech se mluví o tom , že po spuštění kamery se vše vrací k normálu.Takže pokud je to tak, moc to nepomůže.
dewills- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 19
Registration date : 16. 02. 09
Admin
Luizzz napsal:Zdá se, že to opravdu reakce telefonu urychluje, jak dloho to ovšem vydrží... Mám firmware v10g (open).
Mam takovy pocit ze do te doby nez vypnes mobil nebo prehodis Theme.
Ja ho rozhodne mam rychlejsi.
Admin- Moderator
Admin
RE
zrychleni funguje ale zda se mi ze jen chvilku...spíš by mě zajímalo na jakým principu to jede, jestli telefon úplne vymaže RAM a grafickou pamět'..třeba by se pak dala vytvořit Java aplikace na mazání RAMky.
cubaslim- Začátečník
Registration date : 08. 03. 09
Zkusil jsem to, dostal jsem se do menu, kde jsem se doklikal tam, kam jsem měl, ale když se připojil telefonu k internetu, tak nahlásil error a musel jsem natvrdo vypnout prohlížeč ... Nevíte někdo proč ?
chl3b4- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 4
tak je to dobre..ma to hodit chybu a kdyz zmacknes OK jses zpet na hlavni obrazovcechl3b4 napsal:Zkusil jsem to, dostal jsem se do menu, kde jsem se doklikal tam, kam jsem měl, ale když se připojil telefonu k internetu, tak nahlásil error a musel jsem natvrdo vypnout prohlížeč ... Nevíte někdo proč ?
cubaslim- Začátečník
Admin
cubaslim napsal:zrychleni funguje ale zda se mi ze jen chvilku...spíš by mě zajímalo na jakým principu to jede, jestli telefon úplne vymaže RAM a grafickou pamět'..třeba by se pak dala vytvořit Java aplikace na mazání RAMky.
Ten pricip nikdo nevi ten clovicek co na to prisel je sam prekvapeny.
Admin- Moderator
Admin
cubaslim napsal:tak je to dobre..ma to hodit chybu a kdyz zmacknes OK jses zpet na hlavni obrazovcechl3b4 napsal:Zkusil jsem to, dostal jsem se do menu, kde jsem se doklikal tam, kam jsem měl, ale když se připojil telefonu k internetu, tak nahlásil error a musel jsem natvrdo vypnout prohlížeč ... Nevíte někdo proč ?
No jasně, ale já tam nemám nikde OK ... Mám prostě pořád otevřenou stránku a všude okolo standartně, jako kdybych byl na internetu (WAPu), tím pádem jediný, co můžu udělat je Menu - Konec - Ukončit prohlížeč ... Toť vše ...
chl3b4- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 4
tak hlavni je jestli je potom telefon rychlejší..taky mi to někdy tu chybu nevyhodi a musim to ukončit přes nabidku...zkus to na nejakym náročnějším tématu třeba HTCchl3b4 napsal:cubaslim napsal:tak je to dobre..ma to hodit chybu a kdyz zmacknes OK jses zpet na hlavni obrazovcechl3b4 napsal:Zkusil jsem to, dostal jsem se do menu, kde jsem se doklikal tam, kam jsem měl, ale když se připojil telefonu k internetu, tak nahlásil error a musel jsem natvrdo vypnout prohlížeč ... Nevíte někdo proč ?
No jasně, ale já tam nemám nikde OK ... Mám prostě pořád otevřenou stránku a všude okolo standartně, jako kdybych byl na internetu (WAPu), tím pádem jediný, co můžu udělat je Menu - Konec - Ukončit prohlížeč ... Toť vše ...
cubaslim- Začátečník
ADMIN
cubaslim napsal:tak hlavni je jestli je potom telefon rychlejší..taky mi to někdy tu chybu nevyhodi a musim to ukončit přes nabidku...zkus to na nejakym náročnějším tématu třeba HTCchl3b4 napsal:cubaslim napsal:tak je to dobre..ma to hodit chybu a kdyz zmacknes OK jses zpet na hlavni obrazovcechl3b4 napsal:Zkusil jsem to, dostal jsem se do menu, kde jsem se doklikal tam, kam jsem měl, ale když se připojil telefonu k internetu, tak nahlásil error a musel jsem natvrdo vypnout prohlížeč ... Nevíte někdo proč ?
Mam takovy pocit ze to je tim ze mate aktivovany internet
Admin- Moderator
Admin
Tak jsem to zkusil a jde to fakt rychleji:P
hondza- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 30. 08. 09
musím si před tímto udělat zálohu?
fatalcerw- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 08. 08. 09
aj Muvee aj servisne menu mi viditelne zrychlili Vjutinu
maros_svk_84- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 113
Mobilphone : Viewty
Registration date : 06. 08. 09
Dík !
Famozně mi to zrychlilo témata všechno =) Diky moc =)
Sleidy- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 30. 04. 09
!!!
FIČÍ TO JAKO O ŽIVOT FAKT DÍKY!!!!!!! sou nejaký další triky na tomdle čísle?:-D
SpezZa- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 09. 12. 09
POZOR!
pro ty, kterým to nefunguje, bude na 99% potíž v tom, že máte naistalovaný Theme manager v telefonu...mě to s ním nefunguje, ale když ho vymažu hle? jede to jak fík:-P ale pozor! stačí z paměťové karty smazat pouze složku themes nemusíte mazat uplně vše:)
SpezZa- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 09. 12. 09
Mno zrychleni mobilu mi fungovalo cca hdinku pak uz se to zase mnenilo pomalu z5
kiri95- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 140
Ku990 : V10i
Job/hobbies : PC, MOBILE, SCHOOL, NWM...
Mobilphone : LG ku990, Nokia N78 HACKED
Registration date : 05. 01. 10
Admin
admin:
super rychle
mneto funguje otvara videa aj hudbu skor jeto super
JARO81- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 6
Mobilphone : lg ku990i
Registration date : 19. 02. 10
Admin
admin:
Skoda ze to nejezdi s Themes no co uz, idem na plan B - theme cez NYX juuuj uz sa tesim ako mi to pojde
hagala- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 128
Ku990 : v10a
Job/hobbies : PC, knihy, games
Mobilphone : LG ku990i hacked :), po xx.01.2011 ukradnutý
Registration date : 03. 02. 10
Asi to je FW mě to fungovalo [fungovalo, ne funguje]
Gylly- Moderator
- Poeet p?íspivku : 448
Ku990 : V10i
Job/hobbies : Swiming