HLASITOST PROSIM...
4 posters
Viewty :: Pro pokročilé :: Vychytávky
Strana 1 z 1
HLASITOST PROSIM...
Ahoj prosim vas muzete mi nekdo poradit mam problem ss upravou hlasitosti zvuku v sluchatkach.... delal sem to presne dle tohoto navodu a postupoval sem dobre...:::::::..Klikni na device test->sound->audio cal tool->sound calibration->change sound db. Te do prvniho okenka nastav: SND_STEREO_HEADSET_MEDIA. Do druheho okenka nastav: METHOD_MIDI. A do toho posledniho nastav:rx_volume_db_7(dec). Tak a ted do policka "set data"napis cislo 700. Dej ok pote klikni na minus a opet ok. Zmackni tlacitko C a klikni na write snddb to efs. Klikni na tl. C a pote cervene sluchatko. To je vse. To cislo co pises do set data tdk to urcuje hlasitost cim mensi cislo tim to hraje hlasiteji tech 700 je podle me idealni zkousel jsem jeste na 500 ale to uz ve sluchatkach chrci
..................................vse sem takto udelal ale kdyz pridavate hlasitost tak mate jakoby 7 stupnu hlasitosti ,tim myslim ty carky jakoby zobrazuji stupne hlasitosti a kdyz to dam na tu na 4 carku tak mi sluchatka zacnou tak chrcet a neda se to vydrzet,, a kdyz ji rychle prejedu tak hrajou celkem pekne ale pokud ji tam dam 4stupen tak to je desny ... opravdu si nevim rady vim jen ze sem vse delelal presne a kdyz sem se oto pokousel opet tak sem si vsimnul ze se mi to vraci zpet do nejakyho jinyho nastaveni ze mi trebas get data nezustane zadana hodnota a title je misto 7decibel 0dec?...a snd je nastavena na na misto SND STEREO MEDIA..., na snd hand set.method type je nastaveno na metjod voice...na misto mnou zadanych method MIDI ...item je opet nula misto 7dec.pak vse ulozim a potvrdim write snd DB EFS..porad to nejde ................................................ A JESTE JEDEN DOTAZ KDYZ CHCI SNIZIT:_???HLASITOST REPRACKU...TAK ABY SE MI NEPOSKODIL jak to mam provect taktez sem postupoval dle navodu ale porad se mi to zda prilis hlasne .. muzete mi nekdo pomoci , dekuji vsem za ochotu prosim pokud mozno co nejdrivwe dekuji..
..................................vse sem takto udelal ale kdyz pridavate hlasitost tak mate jakoby 7 stupnu hlasitosti ,tim myslim ty carky jakoby zobrazuji stupne hlasitosti a kdyz to dam na tu na 4 carku tak mi sluchatka zacnou tak chrcet a neda se to vydrzet,, a kdyz ji rychle prejedu tak hrajou celkem pekne ale pokud ji tam dam 4stupen tak to je desny ... opravdu si nevim rady vim jen ze sem vse delelal presne a kdyz sem se oto pokousel opet tak sem si vsimnul ze se mi to vraci zpet do nejakyho jinyho nastaveni ze mi trebas get data nezustane zadana hodnota a title je misto 7decibel 0dec?...a snd je nastavena na na misto SND STEREO MEDIA..., na snd hand set.method type je nastaveno na metjod voice...na misto mnou zadanych method MIDI ...item je opet nula misto 7dec.pak vse ulozim a potvrdim write snd DB EFS..porad to nejde ................................................ A JESTE JEDEN DOTAZ KDYZ CHCI SNIZIT:_???HLASITOST REPRACKU...TAK ABY SE MI NEPOSKODIL jak to mam provect taktez sem postupoval dle navodu ale porad se mi to zda prilis hlasne .. muzete mi nekdo pomoci , dekuji vsem za ochotu prosim pokud mozno co nejdrivwe dekuji..
wiewtyMAN- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 20. 02. 09
Re: HLASITOST PROSIM...
Jen na uvod dodam: Kdyz nevis co delas, tak se do toho nepoustej!
Uplne presne a dobre jsi to nedelal. Podle toho co pises to vypada, ze jsi nevybral rx_volume_db_7(dec) ale neposunul sis nabidku a vybral rx_volume_db_4(dec)
Proc by to asi taky na 4. carku hlasitosti chrcelo? Pokud si to chces vratit do poradku tak rx_volume_db_4(dec) ma puvodni hodnotu -2600.
Ja mam rx_volume_db_7(dec)(tedy maximalni hlasitost v prehravaci) nastaveno na -1000 a hraje to v pohode, nic nechrci. Zalezi jak kvalitni mas sluchatka.
A to ze se to nastaveni vraci, kdyz tam opet najedes je v poradku. Tak to proste ma byt.
A jeste dodam, ze pokud si nechces znicit repracek, tak jeho hlasitost NEUPRAVUJ
Uplne presne a dobre jsi to nedelal. Podle toho co pises to vypada, ze jsi nevybral rx_volume_db_7(dec) ale neposunul sis nabidku a vybral rx_volume_db_4(dec)
Proc by to asi taky na 4. carku hlasitosti chrcelo? Pokud si to chces vratit do poradku tak rx_volume_db_4(dec) ma puvodni hodnotu -2600.
Ja mam rx_volume_db_7(dec)(tedy maximalni hlasitost v prehravaci) nastaveno na -1000 a hraje to v pohode, nic nechrci. Zalezi jak kvalitni mas sluchatka.
A to ze se to nastaveni vraci, kdyz tam opet najedes je v poradku. Tak to proste ma byt.
A jeste dodam, ze pokud si nechces znicit repracek, tak jeho hlasitost NEUPRAVUJ
ramon- Moderator
- Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08
Admin
admin:
nastaveni zvuku
takze nemam prepinat nic jineho jen to title . na 7dec? ale ja vim ze asi sem uplne za blba ale .. opravdu sem to delal dobre dal sem tam 7dec ,pomahal mi tady stim moderatol dandi...a bylo to v poradku a Ramone ,,sluchatka mam ty orginalni lg,a sou nove,,i kvalita prenosu zvuku na mp3 je dobra .,myslim tim ze je to kvalitni mp3.kuprikladu.tak nevim mohl bys byt tak hodny a jeste mi to moc prosim vysvetlit jako pro debila?prosim polopaticky ....a kdyz tam dam hodnozu 7dec ? jak je mozne ze mi to stale dela ?:uz si taky nevim rady .. dekuji ti Ramone za ochotu a dekuji za odpoved ? pleass moc diky..Porad to same ted sem to delal dle tebe a nevim,.opravdu at delam co delam tak porad to na carku chrci ale na ostatni stupne uz je vse ok ? jak to je mozny ? mej se a diky za rady:-(. :no:Ps.pokud to dame dohromady slibuji uz na nic nesahnu..bez pomoci .
wiewtyMAN- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 20. 02. 09
Vim ze ti pomahal Dandi. Kdyz pises ze to bylo v pohode, tak proc to chrci?
Podrobnejsi navod nez ten co jsi uvedl nahore neexistuje, to uz bych ti musel rikat jak hybat prstem po displeji....Ted jsi treba mohl zapomenout Write_snd_db_to_efs a tak se to muze opakovat stale dokola a stale budes tvrdit ze delas vsechno spravne. Nevim treba ti fakt odesel telefon, ale to by ti nejelo nic. Jsi prvni pripad komu to nefunguje.
I ja jsem to ted testoval podle toho popisu co jsi psal v prvnim prispevku a FUNGUJE mi to, tak nevidim duvod proc tobe ne. Pokud si netroufas sver telefon nekomu schopnejsimu, tady uz ti opravdu vic radit nejde.
Podrobnejsi navod nez ten co jsi uvedl nahore neexistuje, to uz bych ti musel rikat jak hybat prstem po displeji....Ted jsi treba mohl zapomenout Write_snd_db_to_efs a tak se to muze opakovat stale dokola a stale budes tvrdit ze delas vsechno spravne. Nevim treba ti fakt odesel telefon, ale to by ti nejelo nic. Jsi prvni pripad komu to nefunguje.
I ja jsem to ted testoval podle toho popisu co jsi psal v prvnim prispevku a FUNGUJE mi to, tak nevidim duvod proc tobe ne. Pokud si netroufas sver telefon nekomu schopnejsimu, tady uz ti opravdu vic radit nejde.
ramon- Moderator
- Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08
Admin
admin:
problem
Zdravim mam ten samy problem a nevim si rady.Proste jsem to nastavil uplne presne a v repraku se zvuk projevil vyssi a jde v klidu ale ve sluchatkach nejvyssi hlasitost nehorazne moc škrčí.... a to muzu menit hodnoty jak vy pisete jakekoliv a je to proad stejne...nevim jak to ani vratim do puvodni hodnoty jsem z toho docela nanervy.Poradi mi nekdo ?diky
venomcz- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 15. 09. 09
venomcz napsal:Zdravim mam ten samy problem a nevim si rady.Proste jsem to nastavil uplne presne a v repraku se zvuk projevil vyssi a jde v klidu ale ve sluchatkach nejvyssi hlasitost nehorazne moc škrčí.... a to muzu menit hodnoty jak vy pisete jakekoliv a je to proad stejne...nevim jak to ani vratim do puvodni hodnoty jsem z toho docela nanervy.Poradi mi nekdo ?diky
no pisu znova ,docetl jsem se neco o tom a zkusil jsem to podle teho takze jestli mas s tim kamo problem vis co udelat ??? heh prave ti to popisu ...jak mas na tedle strance http://www.mygreatphone.com/wiki/index.php?title=Increasing_Volume_Output dole ten text tak si to ocima prelet a dozvis se ze to musis nastavit podle teho on pise ze idealni je ta hlasitost 5 ale kdyz das treba 4 budes v cajku bo nektere mobily od viewty maji pry s tim problem nevim proc asi firmware nedokazu si to vysvetlit ,udelal jsem si to podle toho a funguje to.Cusz
venomcz- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 15. 09. 09
halsitost prehravace
dnes sem zjistil to co mi dalo uz delsi dobu docela problem. kdyz si najdete pisnicku a pustite ji..pokazdy hraje jinak nahlas. a to nemenim hlasitost. jde o to ze to je vetsinou tak ze poprve to hraje tak o 2 volume mín a postupne po druhy a nekdy i po tretim zapnuti prehravace se to zesili.. nekdy treba ne ale nekdy zas to hraje ze to mam na 2 volume a je to dost hlasite.. hlasitost mam drobek zesilenou pomoci metody nahore. stava se to nekomu tkyy.?? skuste to. pls.. mam v 10i
pískll- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 87
Ku990 : ku 990 i vodafone
Mobilphone : lg
Registration date : 26. 02. 09
Admin
admin:
Viewty :: Pro pokročilé :: Vychytávky
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: