Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gang Image Mode

2 posters

Goto down

Gang Image Mode Empty Gang Image Mode

Příspěvek  ramon Fri Dec 05, 2008 7:04 am

Prejmenoval jsi to zpet na LGAPP?

Do EFS se dostanes kdyz budes postupovat takto:
- odpoj od telefonu kabel, nevypinej telefon
- soucasne zmackni tlacitka: Zelene[volani] + C[mazani] + Cervene[konec hovoru] + Zamek klavesnice
- drz je do te doby dokud se ti na telefonu neobjevi zluta obrazovka a tam Refreshing...
- pak pripoj kabel k telefonu a pripoj se pres EFS

Nevim ale proc to nechce nabehnout, firmware ode me je v poradku. Jsi si jisty ze jsi nesmazal neco v ostatnich slozkach? Kdyz pravym tlacitkem kliknes na nejakou slozku v EFS a das Refresh, opravdu tam mas slozku LGAPP, v ktere je ten firmware cos nahral?
ramon
ramon
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Gang Image Mode Empty Re: Gang Image Mode

Příspěvek  Anonymní Fri Dec 05, 2008 7:30 am

Jj prejmenoval jsem tu slozku z5 na LGAPP pak jsem dal discnocted a uz nenabehl ani refreshing. Podrzel jsem ty tlacitka jak jsi psal naskocila zluta obrazovka ale neni tam psane refreshing ale gang image mode

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Fri Dec 05, 2008 7:33 am

Jine slozky nez lgaap jsem nemazal co zkusit hodit tam jiny fw co myslis pomohlo by to?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ramon Fri Dec 05, 2008 7:39 am

jo, gang image mode, sorry..a pres EFS se jde pripojit? ja kdyz se pripojim takto vypada takhle:
Gang Image Mode Efs

no, jiny firmware zkusit muzes, ale nejspis to bude to same...fakt nevim jak ti pomoct, je to tezko takto na dalku neco resit...pokud jsi to udelal jak jsem psal, by to melo jet a ne trcet na uvodni LG obrazovce...
zacina to smrdet reklamaci, ale nechce se mi verit ze pokud tam mas vse, tak to nejede...zkus zabehu vytahnout baterku a zapnout...

dochazi mi napady No
ramon
ramon
Moderator
Moderator

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Fri Dec 05, 2008 8:15 am

do fes se uz dostanu ale mam tam vse jako ty podle toho obrazku co jsi sem hodil ramone a ty by jsi mi nemohl hodit sem i ty ostani slozky? treba by to pomohlo

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Fri Dec 05, 2008 8:24 am

nekde jsem se docetl ze zaloha musi byt v bin souboru co to znamena? nemohlo by to byt tim?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Fri Dec 05, 2008 8:28 am

odeslal jsem ti na mail snimek obrazovky aby si vedel jak to vypada v efs ted Wink

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ramon Fri Dec 05, 2008 9:29 am

Chybi ti tam slozka mmc1, coz znamena ze nemas pametovou kartu. To by nevadilo, co by ale vadilo je ze tam nemas slozku lg_audio_cal, kterou sis nejspis nevedomky umazal...
tu mas zde: lg_audio_cal.zip
(uvnitr slozky 'lg_audio_cal' je dalsi slozka 'sndcal' - jen pro info)
pak v korenovem adresari to vypada takto:

Gang Image Mode Efs1

pokud bys tam nemel ani ty soubory, ktere jsou pod slozkama ( BT Params atd..) tak ty mas tu:
soubory_v_hlavni_slozce.zip

Nakopiruj do tam a dej vedet...Tohle je asi posledni moznost jak ti poradit, uz vazne nevim a navic ted nebudu na netu, az kolem desate...Drzim palce!
ramon
ramon
Moderator
Moderator

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Fri Dec 05, 2008 9:30 am

oki Wink snad uz to vyjde mej se a thanks Wink

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Fri Dec 05, 2008 11:51 am

Tak jsem tam dohral vsechny soubory co jsi mi poslal znovu jsem zkusil prehrat firmware ale telefon se vubec nerozbehne stale je na displeji jen logo lg. Zdrejme to budu muset hodit na reklamaci ale asi ji neuznaji nebo da se ten fw nekde nechat prehrat aby jsem neprisel o zaruku? Stejne diky za snahu mi pomoci

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ramon Fri Dec 05, 2008 4:38 pm

Nevim jak to bude s reklamaci, zalezi kde jsi to kupoval...Ale asi to bude nejlepsi krok, protoze uz me vazne nic nenapada...Mas tam vsechno pro to aby to bezelo, tak uz fakt nevim...Nejspis bude v pytli pamet telefonu, ale to se mi nezda...

Snad to budes mit co nejdriv doma a ve funkcnim stavu Smile
ramon
ramon
Moderator
Moderator

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  stm01 Sat Dec 06, 2008 8:25 am

A kde jsi kupoval telefon? Taky jsem to minule zkazil a nakonec jsem dopad dobře,nahrál jsem tam jiný firm. a trochu upravil vzhled aby vypadal ja Vodafone a záruční oprava mi prošla,záleží jestli jseš ochotný si telefon sám flashnout,někde tady na foru jsem snad dával odkaz kde je návod i odkaz na stažení programu a firmwaru. Smile

Naposledy upravil stm01 dne Sat Dec 06, 2008 12:16 pm, celkově upraveno 1 krát

stm01
Pokročilý
Pokročilý

Poeet p?íspivku : 86
Registration date : 28. 08. 08

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sat Dec 06, 2008 11:08 am

stm01 napsal:A kde jsi kupoval telefon? Taky jsem to minule zkazil a nakonec jsem dopad dobře,nahrál jsem tam jiná firm. a trochu upravil vzhled aby vypadal ja Vodafone a záruční oprava mi prošla,zálrží jestli jseš ochotný si telefon sám flashnout,někde tady na foru jsem snad dával odkaz kde je návod i odkaz na stažení programu a firmwaru. Smile
prosel jsem forum a nikde jse odkaz na stazeni toho programu nenasel. Nemohl by jsi mi sem hodit tvou kompletni zalohu a odkaz na ten programek a navod? Pokusil by jsem se to fleshnout. Je mi jedno jakou verzy firmwaru budu mit v telefonu nahranou hlavne aby jsem foun znovu vzkrisil. Samozrejme by jsem byl radeji kdyby fw byl totozny stim puvodnim kvuli zaruce ale momentalne mi jde alespon o to aby telefon o5 sel zapnout

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sun Dec 07, 2008 4:57 am

Ahojte ze vseho nejdrive by jsem chtel podekovat ramonovy a stm01 za jejich rady a snahu mi pomoci. Ac uz jsem vubec nedoufal ze telefon o5 zprovoznim,tak se opravdu povedlo. Diky vam kluci mi telefon zas bezi jako drive. Vse vyresil flashovaci program LGMDP a nahrani noveho firmware v10c open. Jeste jednou vam moc dekuji. A na zaver by jsem zvas chtel vyzdimat nejake informace lol! na netu jsem nasel firmware v10g open zde je odkaz http://www.mygreatphone.com/forum/modifications-hacking/10462-v10g-open-dz-format.html ale je v nejakem formatu "dz" stahnul jsem si ten firmware zapl LGMDP zadal cestu k souboru ale program hlasi jakousi chybu zdrejme nepodporovany format. A tak se vas ptam jak mam ten fw v10g open flashnout? Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  stm01 Sun Dec 07, 2008 5:58 am

Taky ho mám stažený. Zkusil jsem mu změnit koncovku,ale můj zipovací program ho jakoby rozbalik ,ale ukazoval že je prázdný.
Jinak gratuluju že telefon funguje,teď si udělel novou zálohu a až jí budeš mít ,tak začni experimentovat ve složce SWF,přehraj si tam tu složku Nyx.menu,jinou třeba od Vodafone ,zkrátka co najdeš a uvidíš,vždycko to můžeš vrátit. Very Happy

stm01
Pokročilý
Pokročilý

Poeet p?íspivku : 86
Registration date : 28. 08. 08

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sun Dec 07, 2008 6:07 am

Jasne udelam zalohu a hned zacnu experimentovat jen mam na tebe jeste dotaz pokud se mi neco stane s founem a budu ho potrebovat reklamovat uznaji mi reklamaci kdyz mam ted jiny fw ?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ramon Sun Dec 07, 2008 6:16 am

Jsem rad, ze ti telefon slape Smile
Pokud bys to chtel reklamovat, tak by sis tam mel hodit ten firmware od t-mobile, nemuseli by ti to uznat. [ted uz nejde jen prehrat slozku LGAPP tim mym firmwarem?]
Hodne stesti pri experimentovani Very Happy
ramon
ramon
Moderator
Moderator

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content