Firmware V10i -Vodafon
+9
Hugo
PolX
tichac
hermidawe
ganco
Admin
ramon
Mr-Paul
stm01
13 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Firmware V10i -Vodafon
Ano,to je V10i od Vodafonu,zapomnel jsem to tam pripsat :-)
tichac- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 25. 11. 08
cau chlapi.. snad mi poradite.. prehral sem si FIRMWARE z tyhle zalohy a prestal mi chodit fotak a kdyz pripojim pres mas storage k pc tak se to sekne a musim vyndat baterii... a telefon se casto seka.. nevite co s tim?
Hugo- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 04. 03. 09
cus lidi pls poradte
mam ted firmware V10i od vodafonu ae dyz sem delal zalohu tak sem to nejak zkurvil proste tam ted nejsou ty soubory kdyz otevru EFS tool no a telefon obcas blbne treba neco vyfotim a jenom prejedu koleckem nahore a napise nedostatek pameti nebo chci dat na plochu obrazek a napise nedostatek pameti nwm co sttim protoze bych to chtel vse v poho udelat si zalohu a hrat si s tematama atd.tak pls poradte co mam delat
bboy.paul- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 12. 04. 09
poradte
cus lidi potreboval bych preinstalovat firmware mam ted V10i ae nejak sem to posral pri zaloze no tak mohl by mi nekdo pls poslat a poradit jak na to ?myslim ze bych potreboval ten ostry v bin formatu
bboy.paul- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 12. 04. 09
EFS prazdné
ahoj , kdyz pripojim telefon k ESF tak se tam nic neobevi je nejaky jiný programek na nahrati tohoto firmware ??
Ladik02- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 10. 05. 09
díky
ramon napsal:Tak jak se zda, problem je vyresen. Stacilo prepsat zpet theme_bg1-4.swf a Nyx_VDF_menu.swf originalnimi soubory od Vodafonu a slape to.
Diky moc stm01 za poskytnuti souboru!!!
Kdyby nekdo potreboval, treba Admin , tady je mate:
http://uloz.to/877088/theme_bg+NYX_vodafone_cz.zip
Takže jsem prohledal celej net(asi) a až ty jsi mi pomohl. DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍKY
cricri- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 11. 12. 09
http://www.kickasstorrents.com/lg-ku990-viewty-firmware-romanian-t2832384.html kukne te se na tohle treba vam to pomuže ale neni to asi cesky
sezznnam- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 15. 01. 10
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: