Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jak vypnout EDGE a vybíjení baterie...

2 posters

Goto down

Jak vypnout EDGE a vybíjení baterie... Empty Jak vypnout EDGE a vybíjení baterie...

Příspěvek  Anonymní Wed Jan 28, 2009 3:58 am

Dobrý den, mam dotaz ohledně tohoto telefonu. Nevim jak vypnout funkci EDGE ,tudíž nad signálem mam znaménko E a né znaménko tipu anténka. Jak mam EDGE vypnout??? Myslím že mi může i vybíjet baterii??!! Vydrží cca den (24 hodin),přez všední den čárky na baterii drží a ztratí se max. jedna při občasném používání, ale přez noc aniž bych viewty pouříval se mi ztratí až tři čárky... Jak je to možné?? Prosím poraďte. Verze LG ku990 viewty , neblokovaný. KU990_ V10e Předem dekuji za odpov

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Jak vypnout EDGE a vybíjení baterie... Empty Re: Jak vypnout EDGE a vybíjení baterie...

Příspěvek  Luizzz Wed Jan 28, 2009 5:02 am

Funkci Edge vypnout ,myslím, nelze ani to není nutné (je to jen vylepšené GPRS), ta baterii tak nevybíjí, ale pokud nepoužíváš 3G síť - jako že ne, tu deaktivovat můžeš (aby ji telefon stále nevyhledával a vybíjel více baterii) - Připojení - Nastavení sítě - režim sítě - GSM 900/1800.
Baterie mi vydrží při občasném používání 4 dny, na noc telefon nevypínám a tento problém s ním nemám. Něco podobného se řešilo na zahr. fóru (mygreatphone), ale teď už si to nevybavuju, ale mělo to spojitost s nastaveným budíkem.

Luizzz
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 43
Registration date : 27. 11. 08

Návrat nahoru Goto down

Jak vypnout EDGE a vybíjení baterie... Empty Re: Jak vypnout EDGE a vybíjení baterie...

Příspěvek  drifterx Tue Feb 09, 2010 11:45 am

Pokud mi to bude fungovat tak nevim jak bych ti poděkoval Smile už mě dost štvalo že mi mobil ráno vytažený z nabíječky vydržel jen do 6ti večer O_o

drifterx
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 20. 12. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: