HTC Diamond dotazy
+21
Dandys281
Azalielo
Belo
gr.ladinek
cubaslim
Toliceek
Fyfanek
Admin
saviola11
al!n
zDendanovic
F-i-l-i-p
Dandi
arcadio
Matteo
Rusty-DC
tichac
Hypnoo
Luizzz
viktori00
ramon
25 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
HTC Diamond dotazy
Ahoj,at delam co delam tak za zadnou cenu nemuzu do tel. dostat tohle ani jine nove tema.Delam vse podle navodu "Instalace s Theme Manager 3.2". Nevim co delam spatne,ale na displeji se mi obevi "Error loading theme. Please check this themes instal patch and ThemeList.txt settings." Jsem zdrejme stasna LAMA. Prosim o radu nebo jesli by nebyl mozny video navod pro takove jako jsem ja.(jestli nejsem jedinej)
Predem diky za odpoved
Predem diky za odpoved
Fyfanek- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 04. 06. 08
Re: HTC Diamond dotazy
Ahoj,
https://ku990.forumakers.com/navod-jak-instalovat-motivy-f12/lekce-jak-instalovat-theme-t283.htm
Tady je video jak nahrát ThemeManager do svyho viewty ... koukni na to jestli náhodou si někde něudělal chybu.
Konkrétně s timhle tématem sem měl taky tenhle problém ... dal sem tam jenom to téma a nešlo mi to - musíš tam dát i všechny ostatní soubory ...
Jestli ti to ale dělá u všech tak - vše co stáhneš nakopíruj do složky themes na kartě (celou složku např. HTC Diamond), pak vlož do ThemeListu.txt následující řádek např.
<HTC_Diamond ThemeName="HTC_Diamond" Location="0" FolderName="HTC_Diamond" FileName="HTC_Diamond.swf" />
to "HTC_Diamond.swf" musíš mít i v tý složce někde, pokud to tam neni neboi se to jmenuje jinak je někde chyba ...
https://ku990.forumakers.com/navod-jak-instalovat-motivy-f12/lekce-jak-instalovat-theme-t283.htm
Tady je video jak nahrát ThemeManager do svyho viewty ... koukni na to jestli náhodou si někde něudělal chybu.
Konkrétně s timhle tématem sem měl taky tenhle problém ... dal sem tam jenom to téma a nešlo mi to - musíš tam dát i všechny ostatní soubory ...
Jestli ti to ale dělá u všech tak - vše co stáhneš nakopíruj do složky themes na kartě (celou složku např. HTC Diamond), pak vlož do ThemeListu.txt následující řádek např.
<HTC_Diamond ThemeName="HTC_Diamond" Location="0" FolderName="HTC_Diamond" FileName="HTC_Diamond.swf" />
to "HTC_Diamond.swf" musíš mít i v tý složce někde, pokud to tam neni neboi se to jmenuje jinak je někde chyba ...
Dandi- Moderator
- Poeet p?íspivku : 240
Job/hobbies : Florbalek, Počítač
Registration date : 27. 12. 08
Admin
admin:
HTC Diamond dotazy
Ahoj,tak jsem to zkusil xkrat a porad stejny problem.Byl bych vdecny komukoliv kdo by si dal tu praci a udelal na vkladani novych them kratounke video,abych zjistil kde delam chybu. Pro vkladani dalsich novych temat ten postup bude urcite stejny nebo velmi podobny,tak si myslim ze by to nebylo na skodu.
Predem dekuji a preji krasny den
Nebo amaterske video me na email "Fyfanek@email.cz"
Predem dekuji a preji krasny den
Nebo amaterske video me na email "Fyfanek@email.cz"
Fyfanek- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 04. 06. 08
cauko, mám problém. Naistaloval jsem to do telefonu prvním způsobem (tedy pouze překopírování složek) a mám jen prázdnou " plochu ". Ale když po ní klikám, jen tak tak se mi občas objeví volání atd. Takže ty odkazy tak jsou, jen nejsou reprezentovány žádným obrázkem nevíte někdo čím by to mohlo být ?
Toliceek- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 30. 01. 09
Na co jsi prejmenoval soubor HTC_Diamond.swf?? Pokud na theme_bg1.swf a nemenil jsi svuj Nyx soubor, tak by to melo byt tim.
Mas dve moznosti:
1] vrat si zpet svuj theme_bg1.swf ze sve zalohy. Znova tema nainstaluj podle prvniho navodu [samostatne do pameti telefonu], akorat misto theme_bg1.swf to prejmenuj na theme_bg2.swf. Pak v telefonu zvol druhe, stribrne, tema a nabehne ti HTC tema.
2] nainstaluj si hacknuty NYX [pokud nevis jak, tak se ptej. poslu ti ho, ale potrebuji znat verzi tveho firmware]
Mas dve moznosti:
1] vrat si zpet svuj theme_bg1.swf ze sve zalohy. Znova tema nainstaluj podle prvniho navodu [samostatne do pameti telefonu], akorat misto theme_bg1.swf to prejmenuj na theme_bg2.swf. Pak v telefonu zvol druhe, stribrne, tema a nabehne ti HTC tema.
2] nainstaluj si hacknuty NYX [pokud nevis jak, tak se ptej. poslu ti ho, ale potrebuji znat verzi tveho firmware]
ramon- Moderator
- Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08
Admin
admin:
Měl jsem to na přejmenované na theme_bg2.swf . A když jsem hodil to stříbrné téma, tak to udělalo to co jsem psal. Hacknutý NYX nemám, firmware nevím jak zjistím, ale mám to od vodafonu, takže pokud je jen jeden tak to bude ten V10i -Vodafon. Můj email kdyžtak toliceek(zavinac)gmail.com díky.
Toliceek- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 30. 01. 09
Tak viewty uz mam pomerne dlouho a tohoto jsem si jeste nikdy nevsiml,dela vam to taky?
Nahore na liste se mi ukazeju fps a jeho hodnota se meni,nevite co to znaci?Dela mi to pouze u HTC diamond theme.
Nevedel jsem kam to mam zaradit,tak to kdyztak nekam presunte,dekuji.
Nahore na liste se mi ukazeju fps a jeho hodnota se meni,nevite co to znaci?Dela mi to pouze u HTC diamond theme.
Nevedel jsem kam to mam zaradit,tak to kdyztak nekam presunte,dekuji.
tichac- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 25. 11. 08
HTC diamond rychlost
Skvěly téma ..Nevím jestli to sem uz nekdo psal : když už se vám téma bude zdát pomale, stačí zapnout a vypnout Studio Muvee
cubaslim- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 43
Registration date : 08. 03. 09
Chci se zeptat, jakto, že se mi nezobrazují poznámky v tématu HTC???
Furt tam mám ty předdefinovaný....!!!! To mám pokaždý vlézt do TXT, a tam si napsat upomínku...??
To je celkem nepraktické..., popř., kdy vyleze další update tohodle tématu...??
Je to zatím to nejlepší téma co jsem na KU990 viděl...., ostatní stojí za starou bačkoru....!!! :-)
Možná TOCCO je ještě dobrý :-)
Furt tam mám ty předdefinovaný....!!!! To mám pokaždý vlézt do TXT, a tam si napsat upomínku...??
To je celkem nepraktické..., popř., kdy vyleze další update tohodle tématu...??
Je to zatím to nejlepší téma co jsem na KU990 viděl...., ostatní stojí za starou bačkoru....!!! :-)
Možná TOCCO je ještě dobrý :-)
Hypnoo- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 15. 01. 09
Neprakticke to je, to mas pravdu, ale zatim to nelze .
Ve finalni verzi si budes moct napsat poznamku primo v mobilu [objevi se ti tam mala klavesnice, jako u vTocco].
Navic tam bude hodne vychytavek, jako prehazovani si jednotlivych screenu za behu, funkcni Pocasi, lepsi galerie obrazku [je to fakt bomba, uz jsem to videl] a mnoho dalsich veci. Pribudou i nove screeny.
O prelozeni novych casti se opet postaram ja. Nekdy zacatkem dubna by to melo byt venku, tak se teste
Ve finalni verzi si budes moct napsat poznamku primo v mobilu [objevi se ti tam mala klavesnice, jako u vTocco].
Navic tam bude hodne vychytavek, jako prehazovani si jednotlivych screenu za behu, funkcni Pocasi, lepsi galerie obrazku [je to fakt bomba, uz jsem to videl] a mnoho dalsich veci. Pribudou i nove screeny.
O prelozeni novych casti se opet postaram ja. Nekdy zacatkem dubna by to melo byt venku, tak se teste
ramon- Moderator
Admin
admin:
No tak tohle teda rovnou mažu.... :-) a třesu se na ofiko verzi tohodle tématu...!!!
Má to hooodně nedostatků..., ale holt u beta verzí už to tak bývá....
Má to hooodně nedostatků..., ale holt u beta verzí už to tak bývá....
Hypnoo- Začátečník
budme radi i za to da to hodne prace a nic za to ten clovek nedostane..uz i proto je to treba ocenit
ramon- Moderator
Admin
admin:
Dají se do tohoto téma přidat vlastní obrázky?
Prosim vás, dají do tohoto tématu
HTC Diamond něják vložit své fotky? Myslím tím, aby byly jako pozadí (jako jsou tam ty kytky, tráva, atd) díky
HTC Diamond něják vložit své fotky? Myslím tím, aby byly jako pozadí (jako jsou tam ty kytky, tráva, atd) díky
gr.ladinek- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 18. 02. 09
Jdou
Zapoj mobil, otevři složku themes
Tam najdi HTC Diamond, TouchFLO, backgrounds
Do složky images vložíš ten obrázek, ale tak aby měl 240x400 (použij třeba program JPEG Resampler)
Abys nemusel nic přepisovat v .txt souboru doporučuju abys nahradil nějaký obrázek v té složce:
Např.
Chceš si tam dát nějakej obrázek 001.jpg
Přejmenuješ ho na fire.jpg a dáš ho do tý složky images
Zapoj mobil, otevři složku themes
Tam najdi HTC Diamond, TouchFLO, backgrounds
Do složky images vložíš ten obrázek, ale tak aby měl 240x400 (použij třeba program JPEG Resampler)
Abys nemusel nic přepisovat v .txt souboru doporučuju abys nahradil nějaký obrázek v té složce:
Např.
Chceš si tam dát nějakej obrázek 001.jpg
Přejmenuješ ho na fire.jpg a dáš ho do tý složky images
Dandi- Moderator
Admin
admin:
Takže.
Tohle je teda jen BETA? Chybí mi tam spoustu věcí. A nejde to nějak zrychlit? Používm theme manager 3.2 A přijde mi že to běhá šíleně pomalu A ještě jeden dotaz...Nejde nějak upravit celé menu? Takhle se vždy upraví jen domovská obrazovka.
Naposledy upravil Belo dne Tue Apr 21, 2009 7:35 am, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Doplnění)
Belo- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 16. 04. 09
Už se několikrát se tady řikalo - spustit a minimalizovat Studio Muviee
Dandi- Moderator
Admin
admin:
No to jsem zkoušel. Ale stejně to není podle mých představ.
Belo- Začátečník
Ja mam plnou verzi nainstalovanou primo v telefonu i s jinym menu,klavesnici a komletne se vsim a lita to paradne...:-)
tichac- Pokročilý
Jen dotaz...Jak jsi to udělal?:-D.
Belo- Začátečník
Tady stahnes plnou verzi http://www.joeearl.co.uk/work/flash/htcdiamond/ a mas tam i jine menu jmenuje se NYX_(Tvuj operator)_menu.swf (prepises si to podle svyho jaky mas v telefonu) a prepises si to v LGAPP/Media/swf
tichac- Pokročilý
Nejde to přes theme maker? Já jsem si tam hodil to česky od ramona.
Belo- Začátečník
To menu pres theme manager nejde...pres CYL theme manager by to slo....ta nova verze je taky v cestine a je rychlejsi a je vychytanejsi,ukazuje i aktualni pocasi v ruznych mestech sveta...
tichac- Pokročilý
Dal bys mi na tebe icq? Pokuď bys byl ochotnej mi s tim poradit?
Belo- Začátečník
Nevíte kdy vyjde plná verze HTC diamond????
Hypnoo- Začátečník
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 3 z 4
Povolení tohoto fóra: