Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jak odstranit demo hry

4 posters

Goto down

Jak odstranit demo hry Empty Jak odstranit demo hry

Příspěvek  Admin Fri Jun 27, 2008 10:11 am

Nektere hry mate jako demo pourcite dobe hrani vas to nuti koupit si hru.
Nekteri z vas se me ptali jak ty to hry odstranit.Tak tady mate navod !!! Laughing
Samozrejmne si udelejte back up (zalohu)!
Pri odstraneni souboru se vam muze telefon restartovat cyclops zadny strach je to normalni nevypinat telefon ani zadne zbrkle pohyby Evil or Very Mad
Zapnete EFS_Media_Builder a odstran te vse co je v M002
Najdete to v LGAPP/Media/Java/ams/M002
Admin
Admin
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08

Admin
admin: Ja

https://ku990.forumakers.com

Návrat nahoru Goto down

Jak odstranit demo hry Empty Re: Jak odstranit demo hry

Příspěvek  F-i-l-i-p Tue Aug 19, 2008 6:00 am

Admin napsal:Nektere hry mate jako demo pourcite dobe hrani vas to nuti koupit si hru.
Nekteri z vas se me ptali jak ty to hry odstranit.Tak tady mate navod !!! Laughing
Samozrejmne si udelejte back up (zalohu)!
Pri odstraneni souboru se vam muze telefon restartovat cyclops zadny strach je to normalni nevypinat telefon ani zadne zbrkle pohyby Evil or Very Mad
Zapnete EFS_Media_Builder a odstran te vse co je v M002
Najdete to v LGAPP/Media/Java/ams/M002
Me to nejde Sad smazal sem vse co bylo v M002 i v backup-M002 a porad tam mam ty dema No

F-i-l-i-p
Pokročilý
Pokročilý

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 26. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Wed Nov 05, 2008 1:26 pm

tak sice jsem postupně přišel na to, že každá složka M0XX je pro jednu aplikaci a je proto potřeba smazat nejen M002, ale i nějaký další... co mi ale vadí, že i po smazání celé složky zůstane v menu telefonu odkaz na danou hru/aplikaci... nevíte někdo, jak tyhle "pozůstalý" odkazy odstranit? a taky jestli neumíte odstranit v menu hry URL odkaz na další hry od Vodafone? díky moc!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mazafka Sat Nov 29, 2008 2:11 pm

ano udelam si to kdyz uz mam v telefonu pres 70 her .D

mazafka
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 29. 11. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mellmen Tue Dec 01, 2009 1:37 pm

desgrieux napsal:tak sice jsem postupně přišel na to, že každá složka M0XX je pro jednu aplikaci a je proto potřeba smazat nejen M002, ale i nějaký další... co mi ale vadí, že i po smazání celé složky zůstane v menu telefonu odkaz na danou hru/aplikaci... nevíte někdo, jak tyhle "pozůstalý" odkazy odstranit? a taky jestli neumíte odstranit v menu hry URL odkaz na další hry od Vodafone? díky moc!
Tak už vím jak odstranit ty dema kompletně musí se ještě udělat úprava v souborech s názvem "_ms_db_" je to tam dvakrát. První se nachází tady TOTO\Media\Java\ams\_ms_db_ a druhý zde TOTO\Media\Java\backup\_ms_db_. Musí se to upravovat přes nějaký hexeditor mám pocit, že by to šlo i v PSPADU ta úprava je celkem jednoduchá pokud bude mít někdo zájem rád poradím.

mellmen
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 46
Registration date : 04. 06. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: