Aplikace Mych 5
3 posters
Strana 1 z 1
Aplikace Mych 5
ahoj,mela bych otazecku,ani za nic nemuzu dostat z predni obrazovky aplikaci Mych 5 od T-Mobile,koukala jsem i na jejich stranky nic tam o om neni,umite to nekdo?omlouvam se za cestinu jsem slovenka.Pomozte mi prosim nekdo
Anonymní- Anonymní
Re: Aplikace Mych 5
No snad se ty fotky ulozili=DD
jinak je to aplikace mych 5, je to tarif od T-mobile a muzes mit na hlavnim displeji 5 ikon, kde si muzes dat obrazek zvoneni,rovnou jim psat nebo volata nejak to odsad nemohu dostat.
jinak je to aplikace mych 5, je to tarif od T-mobile a muzes mit na hlavnim displeji 5 ikon, kde si muzes dat obrazek zvoneni,rovnou jim psat nebo volata nejak to odsad nemohu dostat.
Anonymní- Anonymní
ADMIN
Nikde ty fotky nevidim tak to posli na e-mail.Lutadora napsal:No snad se ty fotky ulozili=DD
Myslim ze by se to dalo podle toho co vypravis...
Podle toho co jsem videl by se to dalo.. zkusila jsi nainstalovat theme manazer?
Tim by se to dalo odstranit.
Kdyz ne tak uz potom webkameru+skype a naistalovany EFS Tool Beta 2 By Yoshihiro http://viewty.webnode.cz/theme/efs-media-builder/
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
Mých 5
Nevim zda se problém podařilo odstranit ale měl bych opačnou prosbu. Nevíte kde sehnat theme Mých 5 ? Považuji to za dobrou "vychytávku" pro nastavení kamarádů.Nemá admin, který to s uživatelkou řešil zálohu tohoto theme ? Díky
Anonymní- Anonymní
Admin
Kluci a Holky jak bych rad pomohl.LSI napsal:Nevim zda se problém podařilo odstranit ale měl bych opačnou prosbu. Nevíte kde sehnat theme Mých 5 ? Považuji to za dobrou "vychytávku" pro nastavení kamarádů.Nemá admin, který to s uživatelkou řešil zálohu tohoto theme ? Díky
Mam anglicky telefon od spolecnosti 3 a jeste se to nedopodarilo poradne hacknout tak abych si tam mohl dat jaky koliv firmware.
Co se tyce aplikace mych 5. Tak se obavam toho ze to momentalne nepujde.
Mozna by to zvladnul Moderator Senda ktery udelalViewty Ultimate CZ.
Neznam jeho znalosti co se tyce hackovani ale co se tyce flash je dobry.
Zkus te ho poprosit a uvidite.
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
Ja si myslim ze mych 5 je na simkarte
kdyz dam do telefonu jinou simkartu tak tam nejsou
kdyz dam do telefonu jinou simkartu tak tam nejsou
retrodiablo- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 22. 07. 08
Jak na mych5
ahoj chtela by jsem se zeptat da se nejak ziskat aplikace mych5 kdyz nemam firmware upraveny pro t-mobile? Myslela jsem jestli by to neslo nejak vytahnout z firmware a nahrat do meho v10g open dekuji za pripadne rady a odpovedi
Anonymní- Anonymní
budeš si muset sehnat originál software od t-mobile, který už to má v sobě nahrané. nebo si zajít do t-mobilu nechat si ho nahrát
Sausage- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 19
Registration date : 14. 11. 08
Bohuzel ono kompletni firmware jak uz se v nejakem topicu zminoval stm01 se horko tezko sezene tak ze to budes muset resit navstevou t-mobile prodejny
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: