Nabijení baterky
4 posters
Strana 1 z 1
Nabijení baterky
zdravím,mam new viewty a baterka mi vydžela cca den,hraji s nim pořad ale zda se mi to malo,po 5 minutach nabijení už mi ukazovala že nabijí 3 takove ty obdelnícky...je baterka vadna? jak vlastně poznam že je baterka nabita?
...diky za připadne rady
...diky za připadne rady
Anonymní- Anonymní
Re: Nabijení baterky
taky jsem dokázal vybít baterku ve viewty za první den. obecně o baterkách platí, že baterka se nabije do maximální své kapacatiy až po třech úplných vybití...
nech tel 3x úplně nabít a pak úplně vybít srovná se to. Mně vydrží zhruba 4 dny a používám ho stále.
nech tel 3x úplně nabít a pak úplně vybít srovná se to. Mně vydrží zhruba 4 dny a používám ho stále.
Sausage- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 19
Registration date : 14. 11. 08
ADMIN
Tohle tema se uz probiralo pouzivej vyhledavac zadej baterie.Sausage napsal:taky jsem dokázal vybít baterku ve viewty za první den. obecně o baterkách platí, že baterka se nabije do maximální své kapacatiy až po třech úplných vybití...
Ty to nove baterie uz nemusis vybijet.Jak zjistis ze je nabyta vypni mobil zastrc do nabijecky.
Na konci ti napise Battery Full.
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
ono se ani vypinat telefon nemusi, staci jen se podivat vlevo nahore jak je ta mala baterecka tak uz v ni neblikaji "obdelnicky" ale uz jen vsechny sviti.
mazafka- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 29. 11. 08
cau nemate nekdo tuhle baterku s 1600mah jen by me zajimalo jestli funguje http://www.dobrebaterie.cz/baterie-do-mobilu/lg/lg-ku990-1600mah-li-ion-3-7v.html
quattro- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 27. 01. 10
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: