Potřebuju poradit ;)
2 posters
Strana 1 z 1
Potřebuju poradit ;)
Rád bych si dal do telefonu ty schemata all kdyz zapnu ku 990 do pc prez usb nastaveni modem. Tak mi to ten program ani nenajde :-/ co s tim mam delat ? KDyz tak bych potreboval ovladace do pc pro lg ku 990
Mraktik- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 30. 09. 10
Re: Potřebuju poradit ;)
Mraktik napsal:Rád bych si dal do telefonu ty schemata all kdyz zapnu ku 990 do pc prez usb nastaveni modem. Tak mi to ten program ani nenajde :-/ co s tim mam delat ? KDyz tak bych potreboval ovladace do pc pro lg ku 990
k telefonu si mal ovladace, ak ich nemas tak ich najdi na nete, su dostupne..to vyriesi tvoj problem
maros_svk_84- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 113
Mobilphone : Viewty
Registration date : 06. 08. 09
maros_svk_84 napsal:Mraktik napsal:Rád bych si dal do telefonu ty schemata all kdyz zapnu ku 990 do pc prez usb nastaveni modem. Tak mi to ten program ani nenajde :-/ co s tim mam delat ? KDyz tak bych potreboval ovladace do pc pro lg ku 990
k telefonu si mal ovladace, ak ich nemas tak ich najdi na nete, su dostupne..to vyriesi tvoj problem
K telefonu jsem právě ovladače nedostal :-/ .... a na netu to taky nemuzu najit :-/
Mraktik- Začátečník
kamosko...googlit vieme, ze? LG viewty drivers
maros_svk_84- Pokročilý
Uz jsem to nasel pak jsem si na neco vzpomel a nasel jsem to pod Kg ku990 pc suite ... a jsem klukmaros_svk_84 napsal:kamosko...googlit vieme, ze? LG viewty drivers
Mraktik- Začátečník
a ja som slovak..ked poviem kamoško tak myslim teba..kamoška by bola zena
maros_svk_84- Pokročilý
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: