Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Propojení přes USB

2 posters

Goto down

Propojení přes USB Empty Propojení přes USB

Příspěvek  qwertzuiop Fri Jul 16, 2010 8:22 am

Ahoj všem, koupil jsem si tento super mobil ale nemám v krabici install cd. a nemůžu za boha dojít na to, jak ho připojit k PC. vždy mě to telefon vyhledá jako neznámé zařízení a dál se semnou už nebaví. je to na nic když z něho nemůžu vytáhnout fotky nebo vkládat hudbu...prosím o pomoc jak na to. Zkoušel jsem to už s návodem s ofiko stránek LG ale ty ovladače mi nepomohli. Mám OS win XP. zkoušel jsem to i u bráchy na vistách a taky nic. poraďte please co stím nebo kde vzít instal cd?díky za help richinek@email.cz

qwertzuiop
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 16. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Propojení přes USB Empty Re: Propojení přes USB

Příspěvek  gulasek Fri Jul 16, 2010 9:51 am

qwertzuiop napsal:Ahoj všem, koupil jsem si tento super mobil ale nemám v krabici install cd. a nemůžu za boha dojít na to, jak ho připojit k PC. vždy mě to telefon vyhledá jako neznámé zařízení a dál se semnou už nebaví. je to na nic když z něho nemůžu vytáhnout fotky nebo vkládat hudbu...prosím o pomoc jak na to. Zkoušel jsem to už s návodem s ofiko stránek LG ale ty ovladače mi nepomohli. Mám OS win XP. zkoušel jsem to i u bráchy na vistách a taky nic. poraďte please co stím nebo kde vzít instal cd?díky za help richinek@email.cz

instal cd nepotrebujes dej v mobilu usb pripojeni a dej usb mass storage pak pripoj kabel a ckej az se ty ovladace automaticky nainstalujou tot vse
gulasek
gulasek
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 75
Job/hobbies : Mobily,PC, Snowboard ...
Mobilphone : LG KU990i
Registration date : 30. 12. 09

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  qwertzuiop Fri Jul 16, 2010 11:39 am

přepnuto mám na mass storage na displeji se ukáže velkokapacitní zařízení - připojeno ale nic kemo 5 minut furt se točí uprostřed ty šipky dokola a a načítá a načítá a nic...co teď?

qwertzuiop
Začátečník
Začátečník

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  gulasek Fri Jul 16, 2010 11:56 am

qwertzuiop napsal:přepnuto mám na mass storage na displeji se ukáže velkokapacitní zařízení - připojeno ale nic kemo 5 minut furt se točí uprostřed ty šipky dokola a a načítá a načítá a nic...co teď?

ja mam visry =D a ovladace se mi instalovali asi 10 minut Very Happy zkus to nechat dyl bezet Wink
gulasek
gulasek
Začátečník
Začátečník

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  qwertzuiop Fri Jul 16, 2010 11:58 am

ok zkusím to ale až zítra jdu na pivko tak zítra dím vědět díky a čau

qwertzuiop
Začátečník
Začátečník

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  qwertzuiop Fri Jul 16, 2010 11:59 am

jo ještě takže nemám vůbec nic předem instalovat ani stahovat do PC předem. Tel se sám připojí a přes net si stáhne co potřebuje???

qwertzuiop
Začátečník
Začátečník

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  gulasek Fri Jul 16, 2010 3:36 pm

qwertzuiop napsal:jo ještě takže nemám vůbec nic předem instalovat ani stahovat do PC předem. Tel se sám připojí a přes net si stáhne co potřebuje???

telefon by mel do pc automaticky naistalovat ovladace .. kdyz zapojis telefon vpravo dole vedle hodin se na liste objevi ze se instalujou ovladace zarizeni
gulasek
gulasek
Začátečník
Začátečník

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  qwertzuiop Tue Jul 20, 2010 8:48 am

ahoj, tak sem nakonec zjistil, že na telefonu je špatný vstup pro usb kabel a sluchátka. Když s tím zahýbu tak to jde ale jak se stím pohne tak to zas nejde. Je to asi chyba nějakého kontaktu nebo nebo něco v tom vstupu usb telefonu, protože to dělá i usb kabelu i u sluchátek a oba kabely jsou 100 pro v poho. oprava či reklamace?

qwertzuiop
Začátečník
Začátečník

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  gulasek Tue Jul 20, 2010 2:53 pm

qwertzuiop napsal:ahoj, tak sem nakonec zjistil, že na telefonu je špatný vstup pro usb kabel a sluchátka. Když s tím zahýbu tak to jde ale jak se stím pohne tak to zas nejde. Je to asi chyba nějakého kontaktu nebo nebo něco v tom vstupu usb telefonu, protože to dělá i usb kabelu i u sluchátek a oba kabely jsou 100 pro v poho. oprava či reklamace?

uz vim jak koukni http://www.lg.com/cz/support/product/support-product-profile-mobile-redux.jsp?customerModelCode=KU990I&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile-mobile-redux

a tam dole jsou napsany modely lgcek ty si vyber nekde nahore ku990i a stzahni si ovladace
gulasek
gulasek
Začátečník
Začátečník

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down