Unvailable wallpaper file
2 posters
Strana 1 z 1
Zdravim,mel jsem ted problem pri kterym jsem musel preinstalovat novy firmware.Vse ve stahno v pohodo do telefonu,ae po zapnuti se mi objevi zluta obrazovka,kde je napsano Unvailable wallpaper file.
Snazim se neco vyguglit,ae marně.Má někdo návod jk se toho zbavit a konečně probrat telefón?Spěchá to
Snazim se neco vyguglit,ae marně.Má někdo návod jk se toho zbavit a konečně probrat telefón?Spěchá to
630126- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 12. 05. 10
Re: Unvailable wallpaper file
Zkus máčknout nahoru do pravého rohu (jak tam je ta rychlá nabídka) a tam zkus dát hlavní menu, mě to taky dělalo u jednoho theme ale nevyhazovalo mi to takovouto chybu pouze mi naskočila tmavě hnědá barva a žádné ikony, ani nic.630126 napsal:Zdravim,mel jsem ted problem pri kterym jsem musel preinstalovat novy firmware.Vse ve stahno v pohodo do telefonu,ae po zapnuti se mi objevi zluta obrazovka,kde je napsano Unvailable wallpaper file.
luki22b- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 13
Ku990 : Ku990 wiewty
Job/hobbies : Student
Registration date : 29. 04. 10
Spatne si to pochopil...telefon nejde vubec nastartovat,kdyz ho zapnu,obevi se na chvili logo lg a potom hned se obevi ta zluta obrazovka,takze sem se jeste ani na hlavni stranku nedostal,tady ti ukazuju jak to vypada....
630126- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 12. 05. 10
Re: Unvailable wallpaper file
Tohle je asi jedině na servis630126 napsal:Spatne si to pochopil...telefon nejde vubec nastartovat,kdyz ho zapnu,obevi se na chvili logo lg a potom hned se obevi ta zluta obrazovka,takze sem se jeste ani na hlavni stranku nedostal,tady ti ukazuju jak to vypada....
luki22b- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 13
Ku990 : Ku990 wiewty
Job/hobbies : Student
Registration date : 29. 04. 10
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: