Foto z pameti mobilu na pametovou kartu
3 posters
Strana 1 z 1
Foto z pameti mobilu na pametovou kartu
Prosim o navod, jak dostanu fotky ulozene v pameti telefonu na pametovou kartu?? doted jsem na to neprisla. Nabizi to jen vyber pameti - kdyz dam externi, tak mi to jen zobrazi stav te pameti a nabidku formatovani. Takze si nevim rady. Rada bych si foto stahla do PC, ale takhle mi to nejde:(
Predem dik za odpoved. Mva
Mva- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 24. 11. 09
Re: Foto z pameti mobilu na pametovou kartu
Mva napsal:Prosim o navod, jak dostanu fotky ulozene v pameti telefonu na pametovou kartu?? doted jsem na to neprisla. Nabizi to jen vyber pameti - kdyz dam externi, tak mi to jen zobrazi stav te pameti a nabidku formatovani. Takze si nevim rady. Rada bych si foto stahla do PC, ale takhle mi to nejde:(
Mno asi ti blbne pametovka , protoze mne to de v pohode... otevres si moje soubory-obrazky. Vyberes obrazek otevres si moznosti obrazku (tlacitko vlevo vedle zobrazit) a das presunou nebo kopirovat otevre se ti okynko s napise "zkopirovat do" a vyberes si externi pamet apk se ti zobrazi slozky na pametovce a dole mas tlacitka na dotykaci kopírovat nebo otevřít pokud to chces nechat v kořenový složce karty, tak dej jen kopírovat... pokud to chces napriklad to skozky obrazky tak kliknes jednou na slozku obrazky... (mne ani slozka obrazky nejde otevrit moc tohle kopirovani v telefonu nepouzivam ) mno a az budes v ty slozce kam to chces kopiroat tak das dole vlevo kopirovat a mnelo by se to nakopirovat. pokud ne tak ti jabohuzel neporadim
kiri95- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 140
Ku990 : V10i
Job/hobbies : PC, MOBILE, SCHOOL, NWM...
Mobilphone : LG ku990, Nokia N78 HACKED
Registration date : 05. 01. 10
Admin
admin:
Super, tak takhle to jde:) chtela jsem si prekopirovavat rovnou cely slozky a to neslo:/ takhle to jde, takze moc dik za radu;)
Mva- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 24. 11. 09
Mva napsal:Super, tak takhle to jde:) chtela jsem si prekopirovavat rovnou cely slozky a to neslo:/ takhle to jde, takze moc dik za radu;)
Mno celou slozku nejde..., ale dej oznacit a nahore skoro uplne vlevo mas okynko stejny jako kdyby se chtela nejaky oznacit po jednom postupne tak ho dej a oznaci se ti vsechno a takhle by si mnela prekopirovat vsechny najedno mnelo by to jit nmo NWM
kiri95- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 140
Job/hobbies : PC, MOBILE, SCHOOL, NWM...
Mobilphone : LG ku990, Nokia N78 HACKED
Registration date : 05. 01. 10
Admin
admin:
No musíš dát write
Gylly- Moderator
- Poeet p?íspivku : 448
Job/hobbies : Swiming
Mobilphone : KU990
Registration date : 23. 05. 09