Promlem dani dalsich motivu
5 posters
Strana 1 z 1
Promlem dani dalsich motivu
Po dlouhé dobe se mi podaril dat do mobilu theme manazer a i ty motivi takze kdyz zmacku 2 krat c tak se mi objevi tabulka a muzu si vybrat motiv ale kdyz si stahnu dalsi napr. HTC Diamond a udelam to podle navodu tak se mi nedari ho tam nejak dat a nevim jak ho tam dat tak prosim poradte
basket7- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 15. 09. 09
Re: Promlem dani dalsich motivu
basket7 napsal:Po dlouhé dobe se mi podaril dat do mobilu theme manazer a i ty motivi takze kdyz zmacku 2 krat c tak se mi objevi tabulka a muzu si vybrat motiv ale kdyz si stahnu dalsi napr. HTC Diamond a udelam to podle navodu tak se mi nedari ho tam nejak dat a nevim jak ho tam dat tak prosim poradte
Ahoj, jestlis to delal podle navodu, tak se ti novy motiv prida jako dalsi do te tabulky a ty ho jen vyberes.
zet3- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 07. 12. 08
Aby se ti nové téma objevilo v seznamu a ty ho mohl zvolit, je nutno přidat příslušný řádek do souboru themelist ve složce themes na kartě.
Luizzz- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 43
Registration date : 27. 11. 08
mohli by jste mi prosím sem dát odkaz na návod jak přidám další témata? (jako např. HTC )Luizzz napsal:Aby se ti nové téma objevilo v seznamu a ty ho mohl zvolit, je nutno přidat příslušný řádek do souboru themelist ve složce themes na kartě.
SpezZa- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 09. 12. 09
- kód:
http://ku990.forumakers.com/vidim-viewty-poprve-f22/2-temata-do-viewty-t574.htm
Na konci stránky
Dandi- Moderator
- Poeet p?íspivku : 240
Job/hobbies : Florbalek, Počítač
Registration date : 27. 12. 08
Admin