EFS Program nejde pripojit.
+3
mfk93
Dr.ErRor
jawa1cz
7 posters
Strana 1 z 1
EFS Program nejde pripojit.
Když jsem něco dělal v EFS programu a po... se mi to tak sem chtel do telefonu natahnout zalohu ale neslo stahnout neco ze slozky pxo tak sem prejmenoval zpet TOTO na LGAPP a odpojil mobil a ted kdyz mobil zapnu nebo ho pripojim k PC tak se jen ukaze znak LG a hned se vypne a zapne a znak a takle se to furt opakuje dokud mobil neodpojim nebo dokud nevyndam baterku.
Kdyz chci mobil pripojit k EFS tak se ukaze v pripojeni mobil a hned na to jak se mobil vypne tak to zas mobil neukazuje. PROSÍM POMOC !!!!
Kdyz chci mobil pripojit k EFS tak se ukaze v pripojeni mobil a hned na to jak se mobil vypne tak to zas mobil neukazuje. PROSÍM POMOC !!!!
jawa1cz- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 47
Ku990 : black
Registration date : 26. 08. 09
Re: EFS Program nejde pripojit.
a proč o tom delas 2 temata??Jinak ja si zalohu udelal jinak než jak se pise na webu ale jednoduse pres ten program k PC...Takže bych si ji tam dost lehce natahl zpatky ....Ale tobe bych poradil reinstalovat FW a doufat že to pomůže ....jinak nevim...jawa1cz napsal:Když jsem něco dělal v EFS programu a po.. se mi to tak sem chtel do telefonu natahnout zalohu ale neslo stahnout neco ze slozky pxo tak sem prejmenoval zpet TOTO na LGAPP a odpojil mobil a ted kdyz mobil zapnu nebo ho pripojim k PC tak se jen ukaze znak LG a hned se vypne a zapne a znak a takle se to furt opakuje dokud mobil neodpojim nebo dokud nevyndam baterku.
PS:Este dotaz ...co jsi delal v tom efs???
Dr.ErRor- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 17. 08. 09
-stahoval sem tam temata presneji receno sem si stahoval to tema to nadherny co nekdo vytvoril a dal ho se jak vsichni rikaj ze je lepsi nez tema htc
-muzes mi pls poradit jak se reinstaluje fw?
-omlouvam se za druhe tema ale chci to vyresit co nejdrive a myslel sem ze tam mi taky nekdo poradi...
-muzes mi pls poradit jak se reinstaluje fw?
-omlouvam se za druhe tema ale chci to vyresit co nejdrive a myslel sem ze tam mi taky nekdo poradi...
jawa1cz- Začátečník
zkus ten lgapp rycgle prejmenovat na TOTO mela by ti tam pak skocit zluta obrazovka a vrat pak puvodni zalohu teda jestli ji mas
mfk93- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 54
Registration date : 28. 12. 08
když chci telefon připúojit tak to normalne udelam ale ukaze se mi "open error" protože se mobil zase vypne a zapne a nestihnu to připojit
jawa1cz- Začátečník
tak to prepis na toto a dej disconnect a mela by tam skocit ta zluta obrahzovka a pak dej azs connect
mfk93- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 54
Registration date : 28. 12. 08
Stalo se mi to taky nefunfuje ani Gang Image Mod (hodi se to do emergency download). Já ho reklamavoval (reklamace vyšla i když tam nebyl prakticky žádnej firmware a museli to poznat). Ted bych telefon asi zkusil flashnout
Dandi- Moderator
- Poeet p?íspivku : 240
Job/hobbies : Florbalek, Počítač
Registration date : 27. 12. 08
Admin
admin:
no ja mam ten phone kupovanej pres net takze ta reklamace bude trvatpomerne dlouho kdyz jsem cekal jenom 4 tejdny nez mi ho poslali....a ja se flashuje?
jawa1cz- Začátečník
kdyz chci mobil pripojit k efs tak klihnu do toho malyho okynka dam connect a pak se mi ukaze tabulka: can´t open serial port
jawa1cz- Začátečník
Já ho mám taky přes net
Dandi- Moderator
Admin
admin:
a od koho? ja od max shop liberecDandi napsal:Já ho mám taky přes net
jawa1cz- Začátečník
ja taky, kdyz tak mi napis do PM a já se ti pokusim najit kopii dopisu pro ne
Dandi- Moderator
Admin
admin:
tak sem tam volal a rekli mi ze to opravy jako reklamaci coz by bylo docela good pre dneska sem se byl zeptat ve meste kolik stoji prehrati softwaru a rekli mi ze tak 500...
jawa1cz- Začátečník
jawa1cz napsal:tak sem tam volal a rekli mi ze to opravy jako reklamaci coz by bylo docela good pre dneska sem se byl zeptat ve meste kolik stoji prehrati softwaru a rekli mi ze tak 500...
ps. stávalo se mi to taky restart při připojení usb kabl strč prvně do lg a pak do pc ( misim že se to tu někde psalo
pepe- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 57
Ku990 : viwety (vodafon )
Registration date : 31. 08. 09
dik ale uz sem ho poslal na reklamaci
jawa1cz- Začátečník
už dříve mi telefon spravili (přehráli firmware) ale je dalsi problem asi ten samej ...
Přišel, fungoval, nainstaloval jsem TM 3.2 vše jelo jak ma.... Ted kdyz chci pripojit telefon k pc pres ten EFS media bo co to je tak to nejde, tel nejde pripojit ani normal k pc (ani mass strorige ani modem) vzdy to napise usb zarizeni nebylo rozpoznano, drivery mam (jejich reinstal sem zkousel) a dalsi hacek, kdyby se to podarilo pripojit a chtel sem to obnovit uplne cajk aby zas nebyly uadne problemy tak nemam zalohu (pri reinstalaci operacniho systemu sem formatoval disk atakze vsechna data fuc)
( )
Tak a co teď? (posílat ho na reklamaci zase nechci, cekal bych zas dva mesice nez ho poslou zpet a nechat si prehrat soft ve meste v opravne se mi nechce za to davat prachy)
mimochodem nejde to pripojit ani pres emergenci mode
Přišel, fungoval, nainstaloval jsem TM 3.2 vše jelo jak ma.... Ted kdyz chci pripojit telefon k pc pres ten EFS media bo co to je tak to nejde, tel nejde pripojit ani normal k pc (ani mass strorige ani modem) vzdy to napise usb zarizeni nebylo rozpoznano, drivery mam (jejich reinstal sem zkousel) a dalsi hacek, kdyby se to podarilo pripojit a chtel sem to obnovit uplne cajk aby zas nebyly uadne problemy tak nemam zalohu (pri reinstalaci operacniho systemu sem formatoval disk atakze vsechna data fuc)
( )
Tak a co teď? (posílat ho na reklamaci zase nechci, cekal bych zas dva mesice nez ho poslou zpet a nechat si prehrat soft ve meste v opravne se mi nechce za to davat prachy)
mimochodem nejde to pripojit ani pres emergenci mode
jawa1cz- Začátečník
jestli sem to spravne pochopil "proste ti nefunguje propojeni mezi pc a mobilem ?"
gulasek- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 75
Job/hobbies : Mobily,PC, Snowboard ...
Mobilphone : LG KU990i
Registration date : 30. 12. 09
Admin
admin:
Zkus stáhnout tento program, a vyzkoušej to https://ku990.forumakers.com/ku990-viewty-softwary-f8/lg-pc-suite-3-sw-updater-t413.htm?highlight=lg+pc+suite
Gylly- Moderator
- Poeet p?íspivku : 448
Ku990 : V10i
Job/hobbies : Swiming
Mobilphone : KU990
Registration date : 23. 05. 09
Admin
admin:
Gylly napsal:Zkus stáhnout tento program, a vyzkoušej to https://ku990.forumakers.com/ku990-viewty-softwary-f8/lg-pc-suite-3-sw-updater-t413.htm?highlight=lg+pc+suite
ok, zkusím díky
jawa1cz- Začátečník
Similar topics
» LG KU99 Viewty sa da cez neho pripojit na net ??
» Lekce jak instalovat Theme
» LG_KU990_EFSTOOL_By_Yoshihiro_RC2.exe - nejde
» CYL Theme Manager 0.6.5
» Lekce jak instalovat Theme
» LG_KU990_EFSTOOL_By_Yoshihiro_RC2.exe - nejde
» CYL Theme Manager 0.6.5
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: