divx filmy
+4
Roberto69
krovakmike
Itchy
bboy.paul
8 posters
Strana 1 z 1
divx filmy
cus lidi pls nemate nekdo nejakou stranku kde se da v poho stahovat divx filmy ?
bboy.paul- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 12. 04. 09
Re: divx filmy
Napr ourphorum.com
Skús google
Malá rada, napíš do google názov filmu čo hladáš a zato napíš slovo warez
Skús google
Itchy- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 34
Registration date : 19. 10. 08
Já mam problem ze kdyz tam dam jakykoliv soubor avi . A snazim se ho spustit tak to nejde :-( co s tim nevite ??Itchy napsal:Napr ourphorum.com
Skús google
krovakmike- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 04. 06. 09
Musíš si to prekonvertovať, 700 Megoví film vo formáte .avi ti nepôjde, ale dá sa prekonvertovať cez program "SUPER ©" ktorý si nájdeš cez Google, ten zmenší film asi o polovicu a potom to už fachá...
Roberto69- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 28. 01. 09
a odkial zoberem 700MB film ja mam len 4GB??Roberto69 napsal:Musíš si to prekonvertovať, 700 Megoví film vo formáte .avi ti nepôjde, ale dá sa prekonvertovať cez program "SUPER ©" ktorý si nájdeš cez Google, ten zmenší film asi o polovicu a potom to už fachá...
hul11- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 01. 07. 09
Divx
Mohl bych sem třeba dát link na předělané filmy které jdou přehrát na 100% v LG. Mám jich zatím jen pár. Jestli by byl zájem, tak bych je dal na sharerapid (jinam ne). Už se tam po registraci dá stahovat free. Tak jestli bude zájem???
weredes- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 21. 07. 09
neni jednodusi rovnou hledat ve warez foru??Itchy napsal:Napr ourphorum.com
Skús google
phamm- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 82
Registration date : 10. 06. 09
zajem urcite bude a vsichni ti budou vdecnyweredes napsal:Mohl bych sem třeba dát link na předělané filmy které jdou přehrát na 100% v LG. Mám jich zatím jen pár. Jestli by byl zájem, tak bych je dal na sharerapid (jinam ne). Už se tam po registraci dá stahovat free. Tak jestli bude zájem???
phamm- Pokročilý
to nevadi jestli to je 700Mb nebo 4Gb ten programek na konvertovani ti zmeni rozliseni a tim padem zmensi velikost,ja vetsinou taham filmy,ktere najdu na http://www.warezforum.cz/ a stahuju pres rapidshare a maji tak 700Mb na kompu jeto horsi kvalita ale v mobilu a MPctyrce je to super a programek opouzivam Any Video Converter je freehul11 napsal:a odkial zoberem 700MB film ja mam len 4GB??Roberto69 napsal:Musíš si to prekonvertovať, 700 Megoví film vo formáte .avi ti nepôjde, ale dá sa prekonvertovať cez program "SUPER ©" ktorý si nájdeš cez Google, ten zmenší film asi o polovicu a potom to už fachá...
phamm- Pokročilý
a
este mi povedzte preco by nesiel 700 megovy film? sak ja som v pohode spustil aj 1,4gb film, no musi to byt divx lebo viewty xvid nespusti nato je taky program co to za sekundu prekonvertuje, a este film musi mat najvacsie rozlisenie 640x480
palo444- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 57
Registration date : 21. 01. 09
nejde o to kolik ten film ma velikost,ale jde o rozliseni,kdybys mel film kterej bude mit 2GB a rozliseni 400x240 tak by ti ho mel rozfachat,ja pouzivam program Any Video Converter,ale to uz jsem psal,ale vic ,,necim ja si na viewtym poustel film jen jednou protoze vzdy ho poustim na mp4 protoze tam vydrzi dele baterka(creative zen)palo444 napsal:este mi povedzte preco by nesiel 700 megovy film? sak ja som v pohode spustil aj 1,4gb film, no musi to byt divx lebo viewty xvid nespusti nato je taky program co to za sekundu prekonvertuje, a este film musi mat najvacsie rozlisenie 640x480
phamm- Pokročilý
naco konvertovat ked nemusis?phamm napsal:nejde o to kolik ten film ma velikost,ale jde o rozliseni,kdybys mel film kterej bude mit 2GB a rozliseni 400x240 tak by ti ho mel rozfachat,ja pouzivam program Any Video Converter,ale to uz jsem psal,ale vic ,,necim ja si na viewtym poustel film jen jednou protoze vzdy ho poustim na mp4 protoze tam vydrzi dele baterka(creative zen)palo444 napsal:este mi povedzte preco by nesiel 700 megovy film? sak ja som v pohode spustil aj 1,4gb film, no musi to byt divx lebo viewty xvid nespusti nato je taky program co to za sekundu prekonvertuje, a este film musi mat najvacsie rozlisenie 640x480
palo444- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 57
Registration date : 21. 01. 09
jak jsem psal,mel jsem jedno divko a to jsem konvertovat musel,ale jak rikam ja na tom telefonu ja na filmy nekoukam ja mam na to MPctyrkupalo444 napsal:naco konvertovat ked nemusis?phamm napsal:nejde o to kolik ten film ma velikost,ale jde o rozliseni,kdybys mel film kterej bude mit 2GB a rozliseni 400x240 tak by ti ho mel rozfachat,ja pouzivam program Any Video Converter,ale to uz jsem psal,ale vic ,,necim ja si na viewtym poustel film jen jednou protoze vzdy ho poustim na mp4 protoze tam vydrzi dele baterka(creative zen)palo444 napsal:este mi povedzte preco by nesiel 700 megovy film? sak ja som v pohode spustil aj 1,4gb film, no musi to byt divx lebo viewty xvid nespusti nato je taky program co to za sekundu prekonvertuje, a este film musi mat najvacsie rozlisenie 640x480
phamm- Pokročilý
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: