Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

divx filmy

+4
Roberto69
krovakmike
Itchy
bboy.paul
8 posters

Goto down

divx filmy Empty divx filmy

Příspěvek  bboy.paul Sat May 30, 2009 9:22 am

cus lidi pls nemate nekdo nejakou stranku kde se da v poho stahovat divx filmy ?

bboy.paul
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 12. 04. 09

Návrat nahoru Goto down

divx filmy Empty Re: divx filmy

Příspěvek  Itchy Sat May 30, 2009 11:28 am

Napr ourphorum.com
Skús google Wink
Malá rada, napíš do google názov filmu čo hladáš a zato napíš slovo warez

Itchy
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 34
Registration date : 19. 10. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  krovakmike Thu Jun 04, 2009 6:44 am

Itchy napsal:Napr ourphorum.com
Skús google Wink
Já mam problem ze kdyz tam dam jakykoliv soubor avi . A snazim se ho spustit tak to nejde :-( co s tim nevite ??

krovakmike
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 04. 06. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Roberto69 Mon Jun 29, 2009 9:32 am

Musíš si to prekonvertovať, 700 Megoví film vo formáte .avi ti nepôjde, ale dá sa prekonvertovať cez program "SUPER ©" ktorý si nájdeš cez Google, ten zmenší film asi o polovicu a potom to už fachá...

Roberto69
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 28. 01. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  hul11 Wed Jul 01, 2009 11:10 am

Roberto69 napsal:Musíš si to prekonvertovať, 700 Megoví film vo formáte .avi ti nepôjde, ale dá sa prekonvertovať cez program "SUPER ©" ktorý si nájdeš cez Google, ten zmenší film asi o polovicu a potom to už fachá...
a odkial zoberem 700MB film ja mam len 4GB??

hul11
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 01. 07. 09

Návrat nahoru Goto down

divx filmy Empty Divx

Příspěvek  weredes Mon Aug 03, 2009 1:11 am

Mohl bych sem třeba dát link na předělané filmy které jdou přehrát na 100% v LG. Mám jich zatím jen pár. Jestli by byl zájem, tak bych je dal na sharerapid (jinam ne). Už se tam po registraci dá stahovat free. Tak jestli bude zájem???

weredes
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 21. 07. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  phamm Mon Aug 03, 2009 1:44 am

Itchy napsal:Napr ourphorum.com
Skús google Wink
neni jednodusi rovnou hledat ve warez foru??

phamm
Pokročilý
Pokročilý

Poeet p?íspivku : 82
Registration date : 10. 06. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  phamm Mon Aug 03, 2009 1:45 am

weredes napsal:Mohl bych sem třeba dát link na předělané filmy které jdou přehrát na 100% v LG. Mám jich zatím jen pár. Jestli by byl zájem, tak bych je dal na sharerapid (jinam ne). Už se tam po registraci dá stahovat free. Tak jestli bude zájem???
zajem urcite bude a vsichni ti budou vdecny

phamm
Pokročilý
Pokročilý

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  phamm Mon Aug 03, 2009 1:48 am

hul11 napsal:
Roberto69 napsal:Musíš si to prekonvertovať, 700 Megoví film vo formáte .avi ti nepôjde, ale dá sa prekonvertovať cez program "SUPER ©" ktorý si nájdeš cez Google, ten zmenší film asi o polovicu a potom to už fachá...
a odkial zoberem 700MB film ja mam len 4GB??
to nevadi jestli to je 700Mb nebo 4Gb ten programek na konvertovani ti zmeni rozliseni a tim padem zmensi velikost,ja vetsinou taham filmy,ktere najdu na http://www.warezforum.cz/ a stahuju pres rapidshare a maji tak 700Mb na kompu jeto horsi kvalita ale v mobilu a MPctyrce je to super a programek opouzivam Any Video Converter je free

phamm
Pokročilý
Pokročilý

Návrat nahoru Goto down

divx filmy Empty a

Příspěvek  palo444 Mon Aug 03, 2009 4:41 am

este mi povedzte preco by nesiel 700 megovy film? sak ja som v pohode spustil aj 1,4gb film, no musi to byt divx lebo viewty xvid nespusti nato je taky program co to za sekundu prekonvertuje, a este film musi mat najvacsie rozlisenie 640x480

palo444
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 57
Registration date : 21. 01. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  phamm Mon Aug 03, 2009 4:46 am

palo444 napsal:este mi povedzte preco by nesiel 700 megovy film? sak ja som v pohode spustil aj 1,4gb film, no musi to byt divx lebo viewty xvid nespusti nato je taky program co to za sekundu prekonvertuje, a este film musi mat najvacsie rozlisenie 640x480
nejde o to kolik ten film ma velikost,ale jde o rozliseni,kdybys mel film kterej bude mit 2GB a rozliseni 400x240 tak by ti ho mel rozfachat,ja pouzivam program Any Video Converter,ale to uz jsem psal,ale vic ,,necim ja si na viewtym poustel film jen jednou protoze vzdy ho poustim na mp4 protoze tam vydrzi dele baterka(creative zen)

phamm
Pokročilý
Pokročilý

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  palo444 Tue Aug 04, 2009 4:07 am

phamm napsal:
palo444 napsal:este mi povedzte preco by nesiel 700 megovy film? sak ja som v pohode spustil aj 1,4gb film, no musi to byt divx lebo viewty xvid nespusti nato je taky program co to za sekundu prekonvertuje, a este film musi mat najvacsie rozlisenie 640x480
nejde o to kolik ten film ma velikost,ale jde o rozliseni,kdybys mel film kterej bude mit 2GB a rozliseni 400x240 tak by ti ho mel rozfachat,ja pouzivam program Any Video Converter,ale to uz jsem psal,ale vic ,,necim ja si na viewtym poustel film jen jednou protoze vzdy ho poustim na mp4 protoze tam vydrzi dele baterka(creative zen)
naco konvertovat ked nemusis?

palo444
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 57
Registration date : 21. 01. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  phamm Tue Aug 04, 2009 6:07 am

palo444 napsal:
phamm napsal:
naco konvertovat ked nemusis?
jak jsem psal,mel jsem jedno divko a to jsem konvertovat musel,ale jak rikam ja na tom telefonu ja na filmy nekoukam ja mam na to MPctyrku

phamm
Pokročilý
Pokročilý

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: