Navigace s GPS modulem
+2
Jezevec33
retrodiablo
6 posters
Strana 1 z 1
Navigace s GPS modulem
Ahoj
Chtel jsem se zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s propojenim s gps modulem pres bluetooth
a navigacni javovou aplikaci TrekBuddy?
dik za odpoved
Chtel jsem se zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s propojenim s gps modulem pres bluetooth
a navigacni javovou aplikaci TrekBuddy?
dik za odpoved
retrodiablo- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 22. 07. 08
Re: Navigace s GPS modulem
Java aplikace TrekBuddy na KU990 bezproblému funguje s BT GPS přijímačem. Já to provozuji s Evolve itraxx.
Anonymní- Anonymní
A mluví to i něják? čeksy nebo anglicky? Díky za odpověď
Jezevec33- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 27. 07. 08
zatim sem zadnou hlasovou navigaci zadarmo!!! nenasel ,
ale do Trekbudy se da naplanovat cesta a potom ukazuje na krizovatkach a odbockach sipky
a vzdalenost k bodum. Funguje to docela dobre , mam mobil 6 dni a je to dobry.
ale do Trekbudy se da naplanovat cesta a potom ukazuje na krizovatkach a odbockach sipky
retrodiablo- Začátečník
trekbuddy
Zdravim, mam trekbuddy, ale nedari se mi sprovoznit navigivani, jak tu pises s ukazatelem sipek na krizovatkach.... Ukazuje mi pouze aktualni polohu na mape, ale nenaviguje... Nemohl by mi prosim nekdo pomoci, jak sprovoznit navigovani? - diky
Anonymní- Anonymní
odpovedi na otazky a navody jak nato najdes na tomto foru
http://www.linuxtechs.net/kruch/tb/forum/viewtopic.php?t=763&start=45&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=0b7b12e9acb78163888f268486f82af0
http://www.linuxtechs.net/kruch/tb/forum/viewtopic.php?t=763&start=45&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=0b7b12e9acb78163888f268486f82af0
retrodiablo- Začátečník
retrodiablo napsal:zatim sem zadnou hlasovou navigaci zadarmo!!! nenasel ,
Muzes prosim udelat screeny a hodit je sem dekuji.
alien- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 17. 06. 09
retrodiablo napsal:odpovedi na otazky a navody jak nato najdes na tomto foru
Ten odkaz je uz kaput.
Bruca- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 27. 11. 09
Prosím tě jak se ti povedlo rozchodit TrekBuddy? Mě to teda funguje taky, akorát mě pořád otravují hlášky a musím neustále potvrzovat. Instaloval jsem jar protože mi jad nejde nainstalovat píše chyba popisovače.Poradíš?????????jojo1616 napsal:Java aplikace TrekBuddy na KU990 bezproblému funguje s BT GPS přijímačem. Já to provozuji s Evolve itraxx.
mellmen- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 46
Registration date : 04. 06. 09
JAD
Chyba je len v tom že telefón nepodporuje JAD súbory...ak si nainštalujes z TB-(trekbuddy) JAD súbor tak sa ťa to opýta raz a už sa vôbec nebude pýtať. Ale ak z JAR tak sa ťa to bude pýtať stále.
Zaujímalo by ma či by to fungovalo takto : koncovku JAD zmeníš na JAR a neviem či by to fungovalo...
Zaujímalo by ma či by to fungovalo takto : koncovku JAD zmeníš na JAR a neviem či by to fungovalo...
hagala- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 128
Ku990 : v10a
Job/hobbies : PC, knihy, games
Mobilphone : LG ku990i hacked :), po xx.01.2011 ukradnutý
Registration date : 03. 02. 10
+
Je vydaná nová verzia TB, obsahuje český jazyk ! )
hagala- Začátečník
toto by malo vsetko ujasnit
https://ku990.forumakers.com/ku990-viewty-softwary-f8/aplikace-jarjad-t531.htm#4686
https://ku990.forumakers.com/ku990-viewty-softwary-f8/aplikace-jarjad-t531.htm#4686
hagala- Začátečník
Tak to mě napadlo jako první a nefunguje to.
hagala napsal:Chyba je len v tom že telefón nepodporuje JAD súbory...ak si nainštalujes z TB-(trekbuddy) JAD súbor tak sa ťa to opýta raz a už sa vôbec nebude pýtať. Ale ak z JAR tak sa ťa to bude pýtať stále.
mellmen- Začátečník
Ale ak si koncovku štardardne premenoval, samozrejme že to nepôjde. Zkús to cez Total Comander, čítal som že to niekedy funguje...mellmen napsal:Tak to mě napadlo jako první a nefunguje to.hagala napsal:Chyba je len v tom že telefón nepodporuje JAD súbory...ak si nainštalujes z TB-(trekbuddy) JAD súbor tak sa ťa to opýta raz a už sa vôbec nebude pýtať. Ale ak z JAR tak sa ťa to bude pýtať stále.
hagala- Začátečník
Jak přes TC? Já jsem to dělal v TC a když to chci spustit v telefonu tak to vyhazuje hlášku a nejde to ani spustit.
hagala napsal:Ale ak si koncovku štardardne premenoval, samozrejme že to nepôjde. Zkús to cez Total Comander, čítal som že to niekedy funguje...mellmen napsal:Tak to mě napadlo jako první a nefunguje to.hagala napsal:Chyba je len v tom že telefón nepodporuje JAD súbory...ak si nainštalujes z TB-(trekbuddy) JAD súbor tak sa ťa to opýta raz a už sa vôbec nebude pýtať. Ale ak z JAR tak sa ťa to bude pýtať stále.
mellmen- Začátečník
Tak už som vyčerpal všetky nápady, možno by sme mohli kontaktovat autora a on by možno postupom času vydal uptade na tento problém... Ja už fakt neviem. Ale keď na niečo prídem tak to tu napíšem.
hagala- Začátečník
OK, dík za snahu.
hagala napsal:Tak už som vyčerpal všetky nápady, možno by sme mohli kontaktovat autora a on by možno postupom času vydal uptade na tento problém... Ja už fakt neviem. Ale keď na niečo prídem tak to tu napíšem.
mellmen- Začátečník
Skúsim sa pozrieť na web ohľadom tohto problému...Ale na autorovej stránke je napísané, že v prípade nejakých problémov, treba napísať. No a ešte sa pozriem na to či na webw nieje nejaký kvalitnejší "transfomátor" xĐ
hagala- Začátečník
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: