Icq ani Jimm nefunguje
5 posters
Strana 1 z 1
Icq ani Jimm nefunguje
zdravim viewťáky chtel jsem se zeptat jestli mi nekdo poradite jak mam udelat aby mi icq nebo jimm fungovalo v mem viewty. kdyz jsem mel nokii nebo sonyer. tak nebyl problem ale uz mam druhe LG a nefunguje diky za rady
//presunuto do spravne sekce [ramon]
//presunuto do spravne sekce [ramon]
MacGiver- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 25. 03. 09
ramon- Moderator
- Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08
Admin
admin:
Re: Icq ani Jimm nefunguje
nooo tak jsem zkousel co se da ale mam T-mobile a nic nefunguje je to pech... jsem slysel ze pry nektere mobily proste nejdou rozjet na takove veci...
MacGiver- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 25. 03. 09
MacGiver napsal:nooo tak jsem zkousel co se da ale mam T-mobile a nic nefunguje je to pech... jsem slysel ze pry nektere mobily proste nejdou rozjet na takove veci...
A co popsat problem malinko podrobneji jakou ti to hazí chybu nebo proč ti to nemaká ja mam T mobile a icq mě maká. Z jejich stránek si nechej poslat nastaveni internetu prímo na svůj mobil stahni jimma a spust jakmile vypise chybnou hlasku opis ji a napis nam ji sem pak poradíme blíže.
alien- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 17. 06. 09
Potřeboval bych poradit přes jimm se mi nedá přihlásit na icq. Pořád mi to píše špatné heslo ale heslo na pc mi jde.
djoseph- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 25. 04. 10
djoseph napsal:Potřeboval bych poradit přes jimm se mi nedá přihlásit na icq. Pořád mi to píše špatné heslo ale heslo na pc mi jde.
hele zmen si heslo na pc na neco jednoducheho... a hlavne nezapomen heslo napsat s malem pismenem na zacatku klavesnice to udela ze je velike!!!! aspon myslim .ale skus to..
pískll- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 87
Ku990 : ku 990 i vodafone
Mobilphone : lg
Registration date : 26. 02. 09
Admin
admin:
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: