Problém s přijímáním SMS. Může to být instalací Theme Manageru?
3 posters
Strana 1 z 1
Problém s přijímáním SMS. Může to být instalací Theme Manageru?
Od jisté doby mi nechodí některé SMS. Odesilatel obdrží doručenku o tom, že zpráva byla doručena, ale mi nic nedorazí. Mám pocit, že před instalací Theme manageru jsem se s tím nesetkal. Byl jsem v T-Mobilu s tím, ať mi zkontrolují SIM kartu a ukázalo se, že je nějaká poškozená. Obratem jsem obdržel novou. Několik dní vše fungovalo tak, jak mělo, ale neuplynul ani celý týden a některé SMS z jednoho konkrétního čísla opět nechodí. (stejně, jako předtím)
Má někdo nějaký nápad, čím by to mohlo být? Je možné, že ten mobil se k té SIMce chová nějak nepěkně a ničí ji? Zítra se opět stavím do T-Mobilu a zjistím, jestli je SIMkarta opět zničená. Pomohlo by, kdybych vrátil telefon do stavu před instalací Theme Manageru? Jak to udělat? Stačí jen ze zálohy přepsat ty samé soubory, jako při instalaci, ale opačně? Může být celý problém způsoben 4GB paměťovou kartou, kterou podle specifikací Viewty tak úplně nepodporuje?
Je to docela deprimující, když napíši přítelkyni a ona se ani neozve (tak se mi to jeví). Ve skutečnosti mi však třeba odepíše, ale zpráva mi nedorazí a jí se to jeví zase tak, že jsem se neozval já.
Má někdo nějaký nápad, čím by to mohlo být? Je možné, že ten mobil se k té SIMce chová nějak nepěkně a ničí ji? Zítra se opět stavím do T-Mobilu a zjistím, jestli je SIMkarta opět zničená. Pomohlo by, kdybych vrátil telefon do stavu před instalací Theme Manageru? Jak to udělat? Stačí jen ze zálohy přepsat ty samé soubory, jako při instalaci, ale opačně? Může být celý problém způsoben 4GB paměťovou kartou, kterou podle specifikací Viewty tak úplně nepodporuje?
Je to docela deprimující, když napíši přítelkyni a ona se ani neozve (tak se mi to jeví). Ve skutečnosti mi však třeba odepíše, ale zpráva mi nedorazí a jí se to jeví zase tak, že jsem se neozval já.
ondra.os- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 12. 03. 09
Admin
ondra.os napsal:Od jisté doby mi nechodí některé SMS. Odesilatel obdrží doručenku o tom, že zpráva byla doručena, ale mi nic nedorazí. Mám pocit, že před instalací Theme manageru jsem se s tím nesetkal. Byl jsem v T-Mobilu s tím, ať mi zkontrolují SIM kartu a ukázalo se, že je nějaká poškozená. Obratem jsem obdržel novou. Několik dní vše fungovalo tak, jak mělo, ale neuplynul ani celý týden a některé SMS z jednoho konkrétního čísla opět nechodí. (stejně, jako předtím)
Verim ze nejsi tak hloupi a uz davno jsi slysel o blokovani zprav a hovoru....
Pouzivaji to vetsinou holky kvuly klukum aby je neotravovaly...
ale na druhou stranu nevylucuji ze by to mohlo byt Theme manazerem.
Doporucoval bych zavolat tvemu operatorovy skontrolovani doruceni zprav na dane cislo.
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
Re: Problém s přijímáním SMS. Může to být instalací Theme Manageru?
Admin napsal:ondra.os napsal:Od jisté doby mi nechodí některé SMS. Odesilatel obdrží doručenku o tom, že zpráva byla doručena, ale mi nic nedorazí. Mám pocit, že před instalací Theme manageru jsem se s tím nesetkal. Byl jsem v T-Mobilu s tím, ať mi zkontrolují SIM kartu a ukázalo se, že je nějaká poškozená. Obratem jsem obdržel novou. Několik dní vše fungovalo tak, jak mělo, ale neuplynul ani celý týden a některé SMS z jednoho konkrétního čísla opět nechodí. (stejně, jako předtím)
Verim ze nejsi tak hloupi a uz davno jsi slysel o blokovani zprav a hovoru....
Pouzivaji to vetsinou holky kvuly klukum aby je neotravovaly...
ale na druhou stranu nevylucuji ze by to mohlo byt Theme manazerem.
Doporucoval bych zavolat tvemu operatorovy skontrolovani doruceni zprav na dane cislo.
ahoj,
já mám úplně stejný problém jako ondra už od 12/2008 kdy jsem si viewty koupila. 14 dní v pohodě a potom se začaly smsky ztrácet. v mém případě ale dostal potvrzení o doručení můj přítel, takže nějaké řeči o hlouposti nejsou na místě. čím déle jsem telefon používala, tím se počet nedoručených zpráv zvyšoval, nakonec nedorazily třeba 2 smsk z 5ti. upozorňuji, že theme manager nainstalovaný nemám. telefon jsem kvůli tomuto problému měla 4x v záručním servisu a pokaždé se vrátil s přeinstalovaným FW a že je všechno v pořádku. do 14ti dnů se začalo všechno opakovat.se svojí žádostí o výměnu tlf jsem neuspěla :-( a ještě - u jiných telefonů se to nestává
takže pokud máte někdo podobný problém nebo ještě lépe jeho řešení, tak budu ráda když mi ho napíšete
kamila
kamila zimová- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 08. 01. 10
Similar topics
» Theme Manager "Error loading Theme Meneger. Check you have instelled Theme Maneger correctly "
» Mam problemy s instalaci motivu.
» Mam problemy s instalaci motivu.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: